🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 567
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Испания
Мишо Шамара и Лейди Би оценяваха красавици

https://news.fashion.bg/article/1954/2/mi6o-6amara-lady-b-ocenqvaha-krasavici

# 361
Ама Лейди Би има жесток глас, а Котката съвсем не я имам за певица. Или ако е -много се преструва.
Това с крилете може би иска да каже, че я мислят за зла, а всъщност не е. Нещо такова..май въобще не ни помага в разсъжденията това.

# 362
Аз мисля че Хищницата е много ниска. Първо е на много високи обувки и като се загледах в маската и с тоя широк врат и дълъг съм сигорна, че очите са и на нивото на устата и от там вижда.

# 363
Гласът на Лейди Би май е коренно различен от този на Хищницата, особено в Dance Monkey. Трябва да преслушам отново изпълненията ѝ и да я чуя утре, но звучи поразително като Мария Игнатова, а вече стана ясно, че Хищницата всъщност не е с хубав глас. Нети не е със сигурност, тя с токчета ще е близо 1,90. За разлика от Баба Яга Хищницата не се навежда. Уликите е хубаво да не се приемат прекалено буквално, защото се видя колко са двусмислени, примери бол. И все пак нека на финала оставят нея, Плашилото и Златното. Знам, че Баба Яга има много фенове и е атрактивна, но след последното предаване стана ясна, докато за тримата продължават да валят най-различни предположения.
Кики Братанова, за височината съм на същото мнение за Плашилото и Златния. Съжалявам, но единият е с кърпа на главата, с която изглежда малко по-висок от Геро, а на другия главата му виси доста високо, а обувките му са на ток.

# 364
  • Варна
Аз мисля че Хищницата е много ниска. Първо е на много високи обувки и като се загледах в маската и с тоя широк врат и дълъг съм сигорна, че очите са и на нивото на устата и от там вижда.

Точно днес ми излезе тази снимка във фб и като се загледах реално жената си е ниска. Ако се абстрахирам от главата/маската, височината на токовете, то това си е нисък ръст. Обаче чий ли е....

https://scontent.fsof10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/122969338_38001 … e&oe=5FC0535B

# 365
  • Варна
В първи сезон им даваха колко са високи, а в този не.......

# 366
  • Варна
Взели са си поука, отделно, че водещите си казаха колко са високи, та по тях се ориентирам.

# 367
Взели са си поука, но не съвсем - доказателство за това са слънчевите очила на Мозъка. Ако не бяха те, щяха да го познаят през крив макарон. С височината вече са се постарали - Баба Яга е вечно прегърбена и не може да се прецени по ръст, но там гласът и поведението изиграха роля в разпознаването му. Костюмите на някои от участниците също са направени така, че да не подчертават нито една тяхна извивка, макар че имаше "гафове" с показване на части от тялото - отново засягам Баба Яга и краката ѝ, на Плашилото за съвсем кратко се видя част от дясната ръка, но там не може да се прецени на кого принадлежи.

# 368
За Баба Яга има ли вече 'единодушие' кой е ?

# 369
Няма единодушие, някои смятат, че е Боби Турбото, други - Калин Врачански, трети - Иван Юруков. По-малка част дори смятат, че е Башар Рахал или Асен Блатечки, но мен ме съмнява да е някой от тези двамата.

# 370
  • София
То и Иван Юруков няма как да е.

# 371
Да не забравяме Константин и Александър Сано. В последно време обаче, специално тук, масовите предположения са за Боби Турбото, каквото е и моето. Калин Врачански пък кой ли не беше - Баба Яга, Змията, Златният, Плашилото, да видим дали ще изскочи от някоя маска.

# 372
Утре си тръгва или Златният или Плашилото почти сигурна съм!

# 373
  • София
Аз ще заложа на Булката. 😀

# 374
За Златото няма да страдам много, макар да продължава да е мистерия. Искам да е отново някой разпознат, а не мистериозните да ми ги вадят един по един.

Общи условия

Активация на акаунт