🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 565
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Не знам защо имам предчувствие, че Златният пак ще продължи. И че ще спечели двубоя, но Хищницата ще остане все пак.

# 376
Оооо аз не искам да си тръгва Булката, почти сигурна съм,че е Невена Цонева, но много харесвам тази маска, дава ми добро настроение, както и Бебето. Това са ми любимите маски! Heart Златният да си тръгва, но ми се струва, че ще ни изненада... може да е нещо неочаквано ,както за мен беше с Поли.
Между другото може ли всеки от вас да каже кой му е фаворитът!!??

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 22:56 от Ell___

# 377
Златото ме товари с непеенето си, но не мога да не му призная, че има страхотно чувство за хумор - хубаво затапи Юлиан Вергов с отговора си дали е бил собственик на заведение. Ясните не са ми интересни по никакъв начин, може би с изключение на Баба Яга, но предпочитам да гледам тримата мистериозни на финала. Моят фаворит си го казах вече.

# 378
Като поведение и артистичност - Баба Яга 👺 и за мен е Боби Турбото
За пеене - безспорен фаворит ми е Десислава

# 379
Баба Яга ми е интересна, Палячи (макар че е ясно, че е Теди Кацарова) и Плашилото (там си мисля, че може да има изненада). Булката пее ок и ми харесва подборът ѝ на песни, така че искам и тя да остане, но със сигурност не и да спечели.

За другите 4 ми е все едно. Бебето ми е адски антипатично заради количеството ефекти, с които му преправят гласа, маската ми е малко неприятня, а и от самото начало е ясно кой е. Златният ме дразни с нелепото си клатушкане по сцената. Макаронът не ми харесва, защото дори не направи опит да прикрие коя е на първите 3 лайфа. Ако изобщо не схваща концепцията на предаването, защо участва? А Хищницата имам чувството, че ще се окаже някоя неизвестна.

# 380
Баба Яга ми е интересна, Палячи (макар че е ясно, че е Теди Кацарова) и Плашилото (там си мисля, че може да има изненада). Булката пее ок и ми харесва подборът ѝ на песни, така че искам и тя да остане, но със сигурност не и да спечели.

За другите 4 ми е все едно. Бебето ми е адски антипатично заради количеството ефекти, с които му преправят гласа, маската ми е малко неприятня, а и от самото начало е ясно кой е. Златният ме дразни с нелепото си клатушкане по сцената. Макаронът не ми харесва, защото дори не направи опит да прикрие коя е на първите 3 лайфа. Ако изобщо не схваща концепцията на предаването, защо участва? А Хищницата имам чувството, че ще се окаже някоя неизвестна.
Споделям мисленето ти за повечето неща. Хищницата може и да се окаже някоя за която чуваме за първи път, мистериозна ми е много, но ме и дразни, не харесвам маниерите й. Макаронът или Десислава трябва да си тръгне , то е все едно да чакаш изпълнение на Десислава, но облечена като френски макарон, нелепо ми е. Баба Яга е забавна. Палячи може и да се окаже Дяковска, но да и Кацарова е вероятност голяма. Плашилото не ми харесваше първоначално , но с изпълнението на Dr. Alban - It's My Life ме впечатли и взех да му симпатизирам и ми е много мистериозен, има голяма вероятност да е Станимир Гъмов, защо не и Стефан на Гала, може и Дони, да казал е,че не е от София (Плашилото), но знаем ли животът на Дони , може да е израсал в някое село до София. Само за Бебето и Булката не съм съгласна. Според мен Бебето е по-забавно от Баба Яга, много се смея с него и костюма е някакъв много сладък, подскачането му, това как се прави на Рачков е супер забавно( защо да не се окаже и Рачков, аз го имам и този вариант, Рафи също може да се покаже от тази маска, но главно за сега залагам на Криско), стана ми интересно, че Криско беше качил коленете на Бебето сравнени на снмка с неговите и с надсмешка беше написал нещо, ако той е Бебето би ли го направил!? За Булката не смятам, че има много фенове и би спечелила, но пък аз си я подкрепям,също така костюма й е уникален. От 2-ри лайф разпознах Невена Цонева, прекрасна певица е , сетих се веднага за гласът й, когато пее преди и след реклами в Шоуто на Слави.

# 381
Палячи си е Теди, в предишната тема бях постнала нейна снимка с уликата, която донесе (нагръдникът за куче) - на нейното йорки е. Някой друг беше споменал, че дядото на Теди е бил голям шеф в БТК навремето - което обяснява и безплатните телефонни разговори.

Рачков няма как да е там, по време на един от лайфовете с участието на Бебето той имаше представление в Бургас.

# 382
На мен бебето ми е много забавно като започне неистиво да ръкопляска 😁

# 383
Плашилото го попитаха дали е роден в София и той отговори отрицателно, така че Дони отпада. Сега се сетих за още един абсурд с уликите - Нощната кралица нали било някакво цвете? В такъв случай това може да е препратка към Цветница, а човекът просто да има имен ден тогава Grinning

# 384
Кралица на нощта или Нощен Жасмин е цветето (храстовидно).
Мога да кажа кой искам първо да отпадне заради вида на маската - Палячи (всеки път плаши дъщеря ми тази маска, та затова).
Иначе - като общо изпълнение съм за Баба Яга, отчитам доброто пеене (но някак липсва елемент шоу) на Булката и Макарона, Плашилото също по някакъв начин ми е интересно, а Хищницата - само ми е любопитно кое е скритото лице.

# 385
Никой от тези не ми е любим. Невена никога не съм я харесвала, но много приятно ме изненада с поведение. Определено е нещо много различно от това, което е показвала преди години, за сега пък да не говорим като е почти скрита.
Златото ми допада по някакъв особен начин. Може би, защото съм почти сигурна, че е Угрински, който пък иначе страшно много харесвам.
Надявам се Десислава да си тръгне. Не, че не пее прекрасно, но ми се струва, че прави всичко възмножно да я познаят, може би с цел феновете й да я подкрепят, не знам, но както каза някой по-горе: сякаш чакам изпълнение на Десислава, но с костюм. Никаква мистериозност.
Палякът ми е ясен от онази статия, която бях намерила и постнала - Теди Кацарова. Всичко е 1:1. Не съм възхитена от избора й на песни, но ми е по-интересно да гледам нея от Макарона. Поне прави опити да променя, да е по-заблуждаващо.

# 386
Ако Булката е Невена, да си ходи. Не я харесвам. Костюмът иначе е много хубав.
Хищницата ми е крайно любопитна. Пее добре, танцува сковано, с някакви заучени движения, като пренавита да се покаже. Хем искам да разбера коя е, хем искам да остане.
Десито я харесвам, но този костюм ми е много противен.

# 387
Аз също съм на мнение, че Златото е Румен Угрински. От всички гласове дотук като че ли неговият е най-много пасва на образа. Станимир Гъмов има коренно различна бленда от тази на Плашилото, Дони също. Аз за гласовете се хващам най-вече. Колкото и да се опитват да бъдат различни и да си ги променят, рано или късно излиза по неволя истинският такъв и това не остава скрито за моите уши.

# 388
На мен гласът на макарона не ми прилича,на гласа на Деси Слава.Мисля,че не е тя.

# 389
На мен гласът на макарона не ми прилича,на гласа на Деси Слава.Мисля,че не е тя.

Май си единствената на това мнение. 😁 Ще бъде голяма изненада друг да се окаже под маската, но не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт