🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 559
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Не ми се ще да си ходи Булката още! Много е кубав този костюм! Значиииии....ако бях по-млада 🥴, направо щях да си го копирам и да си го прибера в гардероба - хем рокаджийски , хем розов !!!!
Ако е заради маски, предпочитам да отпадне Палячи! Всеки път тръпки ме побиват, като видя тази зловеща усмивка! Пък и за мен си е Теди Кацарова .
И аз така. Heartpulse Още си пазя розовата каска и розовото мотористко яке от времето, когато имах розов скутер. Yum

# 406
Наистина ли някой вярва на “новини” от такива кафяви сайтове?

Кремена доста остро коментира въпросната “статия”.

Много ми любопитно да видя коя е Хищницата, но искам тя да продължи.
За Златния нямам предположение, искам той да си ходи.

# 407
Хищницата може и да е Алекс Енева, снахата на Маги и Кремена.

# 408
Тя има доста слабо и тренирано тяло, а и не смятам, че е достатъчно популярна, за да участва.

# 409
Какво ново бебе в Халваджиян като те имат второ бебе?!
https://m.dir.bg/life/zvezdi/magi-halvadzhiyan-stana-dyado-za-vtori-pat

# 410
Става въпрос за клюката, че Магърдич и Кремена Халваджиян чакат второ дете, което щяло да бъде момиче и предположението, че дизайнерката е под маската на Бебето. Бедрос е почти на 30 години, как ли пък не...

# 411
Не им обръщайте внимание на такива фейк новини и страници, които само си търсят трафик.
Довечера май няма да мога да следя пак дискусията тук, а с нея е далеч по-интересн формата...

# 412
Много ми е интересно, може и да сте го обсъждали вече, но какво се случва ако някой участник е диагностициран с Ковид?
Замислих се, покрай многото заболели известни личности напоследък.

# 413
Дано не им се случва 🤞🏻🙏🏻 (както и на всички нас също) ! Все ще измислят вариант, но по-добре да не се налага да се проверява такава ситуация... има няколко страници назад предположения за сценарий ( на съфорумци в темата).

# 414
  • София
Вчера точно мисля, че го обсъждахме. 😃 Според мен ще излъчват изпълнението от вкъщи, според някои ще сменят участника и така.

# 415
Не мисля, че някой от участниците е засегнат в момента.

# 416
Става въпрос за клюката, че Магърдич и Кремена Халваджиян чакат второ дете, което щяло да бъде момиче ...
😂😂😂
А, извинявам се, тази малоумна клюка не съм я срещала, затова така.

# 417
  • Испания

Kremena Halvadjian

Ма ся, ако всичко живо ще се занимава с вълнуващата новина, че съм бременна, айде не! Достатъчно често ми дрънчи телефона, за да се занимавам и с тая тъпотия.
Но пък навява едни други мисли...Каква журналистика, какво перо, какъв ум.. да се преклониш направо пред родния таблоид! Или пък да го съдиш.
Във времена, в които народа се чуди как да се опази и да оцелее физически и психически, само му е до “бременността на 51-годишната Кремена Халваджиян”, потвърдена била все пак от близки на фамилията, ти да видиш! Друга новина не е могла да измисли нечия плоска главица. Пък и то друго по-важно няма в днешни дни, ми даа, всичко си е екстра!?!
Дъното!
Ама пък е слънчево!
😎

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 19:41 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 418
Май видях Евгени Минчев в публиката. В такъв случай той не е Плашилото.

# 419
Поне днес никой няма да бърза за участие Joy

Общи условия

Активация на акаунт