🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 26 006
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Не е единствената и аз мисля така.

# 391
Май си единствената на това мнение. 😁 Ще бъде голяма изненада друг да се окаже под маската, но не вярвам.
Подкрепям. Аз не съм чувала Десислава да пее от години и въпреки това веднага ѝ познах гласа. Има нещо много специфично в него, особено като пее на английски. Няма кой друг да е под тази маска.

# 392
ДО сега ако съм имала съмнение за Десислава, с изпълнението на Песента на Милена, отпадна. Със сигурност това е гласът на Десислава. Като гледам и по ръста съвпада.

# 393
Още с изпълнението ѝ на песента Hallelujah на Александра Бърк усетих нейния тембър на гласа и оттогава нямам никакво съмнение, че именно тя е под маската на Макарона. Обаче аз съм типичен пример за това как единствена от всички смятам, че под маската на Плашилото се крие Калин Врачански напук на височината - гласът е същият.

# 394
И за Плашилото, и за Баба Яга смятам, че са актьори под маските, но нямам конкретни или поне достатъчно сигурни предположения за тях.

# 395
Човърка ме една идея. Попаднах на видео на един хард кючек на Криско с Галена, с участието и на Магърдич. Що пък Хищницата да не е е Галенчето? Мога да си обясня скованите танци с идеята да не я избие на кючек в някакъв момент. Който е по-запознат с уликите ако може да навърже нещо. За пеенето не съм много сигурна докъде са и възможностите, но с обработка всичко може.

# 396
Ами друг й е гласа на Галена. Пък и too much поп-фолк ще стане в този сезон.

# 397
Няма единодушие, някои смятат, че е Боби Турбото, други - Калин Врачански, трети - Иван Юруков. По-малка част дори смятат, че е Башар Рахал или Асен Блатечки, но мен ме съмнява да е някой от тези двамата.
Но и Деян Донков. Simple Smile

# 398
Дава ми се.... Че тази вечер ще видим кой е под маската на Хищницата. Макар че откъм пеене е време да отпадне Златния.
След появата на новината, че сем. Халваджян очаква бебе след 5м, а при започване на шоуто бременността е била установена вече то чисто логически плюс ентусиазма на Бебето да се държи като бебе очаквам под маската да е някой от бъдещите родители. Не знам дали в нета има снимки на техните крака, но кажете уликите за Бебето пасват ли на някой от тях.

# 399
Новината за появата на второ бебе в семейството на Халваджиян си е чиста клюка и едва ли има нещо общо с истината. За сметка на това Бебето пасва идеално на Криско - баща е на момиче, движенията нарочно са като на Рачков за заблуда, а и гласът е силно модулиран.
Аз пък си мисля, че точно днес ще видим най-накрая кое е това Плашило, освен ако не запее с ангелски глас и не отвее Макарона, но не ми се вярва. Сума ти пъти е бил на елиминации, във второто предаване едвам се спаси, та нищо чудно сега да му е времето да си ходи. Образът също не се харесва особено на хората, прекалено дървен е в движенията (донякъде нарочно, донякъде заради неудобния костюм). Златният е забавен по една или друга причина на голяма част от хората, колкото и странно да го намират някои и мисля, че ще оцелее и сега. Хищницата е атракцията в шоуто и не вярвам да я разкарат толкова бързо.

# 400
Аз пък си мисля, че ще отпадне този, който даде конкретна разпознаваща го улика или отговор, сочещ към него/нея(като очилата миналия път) или няколко от участниците в панела го/я разпознаят. А понеже доста е разпозната Булката може и тя да е. Или Палячи (която е по—вероятно да е Теди Кацарова).

# 401
  • Далечният изток
В рекламата за епизода довечера говорят за битката между Баба Яга и Бебето като "битката на сезона"..... Някой е силно толериран от продукцията ми се струва, и това е Бебето май....

# 402
Бебето и на мен не ми харесва. Мисля, че е Криско също, но не заради него не ми харесва, ами самата маска и поведението му. И не знам защо тази маска ми напомня по някакъв начин за Мис Пиги.

# 403
Баба Яга е интересна -да, най-вече, защото много добре борави с костюма и ролята, в която е. Бебето също много добре се справя с костюма. Златният създава емоция по свой си начин. Макаронът няма как да стане по-интересен, то просто е невъзможно, освен да вземе да се търкаля по сцената. Плашилото също много статично. Булката ме изкефи, че се раздава, костюмът е жесток, ама до там. Радвам се, че поне са всички заедно този път. Но никаква идея нямам кой биха изкарали.

# 404
  • España
Не ми се ще да си ходи Булката още! Много е кубав този костюм! Значиииии....ако бях по-млада 🥴, направо щях да си го копирам и да си го прибера в гардероба - хем рокаджийски , хем розов !!!!
Ако е заради маски, предпочитам да отпадне Палячи! Всеки път тръпки ме побиват, като видя тази зловеща усмивка! Пък и за мен си е Теди Кацарова .

Общи условия

Активация на акаунт