💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 68 054
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 440
нагласена игра, за да запазят Катя
Катя е паднала. Като Димо казва "за теб играта приключи", като че ли Ралица гледаше наляво, а от ляво стоеше Екатерина.
И така да е видимо тя зор не си дава!
Но новите рибари ще получат един воденичен камък в допълнение!
Катя и Ваня са доста близки.Ако това е станало във формата,Катя има шанс .Ако е извън значи пак.

# 1 441
Извън формата Ваня и Екатерина са близки, което /за мен/ означава, че може би и двете са били в играта по време на сливането. Дано да греша!
Сюзън и Симона също за близки.

# 1 442
Игра с три елемента за баланс и редене. Една мусака да им бяха дали да сготвят, да е сигурно, че Катето има шанс.

Вече не знам дали е дорба идея Екатерина да си ходи. Сестра ѝ ще ореве преваването. Две минути сопол и хълцане са ми достатъчни.

# 1 443
  • Пловдив
Александър как да вкара топчето като е толкова нервозен. То се иска спокойствие и лека ръка, не псувни и тем подобни.

# 1 444
  • София
Много странно поведение на Катя. Уж Алекс и бе големия дразнител, то не бяха закани, то не бяха чудесии, а се влачи като дроб по трасето.
Очаквах драма, но до тук зле започва дуела, дано стане по-интересно.

# 1 445
  • София
Катето е получила метадона и не й дреме..
Взели са поредната доза на Александър, за да и я дадат и той изпада в абстинентна криза на лабиринта... JoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 446
Катя би следвало да бие, защото вчера в откъсчето казаха и какъв невероятен обрат или нещо от тоя род, а както виждаме Катя е много назад.
Това е поредното доказателство какви аматьори са. Не им ли хрумна, че ще се досетим кой изостава и като се изръсят така ще е ясно кой ще спечели.

И имам и 1 въпрос, защо на Йоанна гредата беше по-ниска от Николай ? Защо по дяволите се прави това нещо за жена, а когато играта реално е доста по подходяща за нисък човек, такива реверанси за висок човек, разбирайте мъж няма?
Давам пример с въжетата при битката на Ивана, Влади и т.н., а като допълнение, че и Ивана се подпираше и нямаше проблем. Също играта между Милен и Джери.
Защо тогава въжето на Милен не беше по-късо ?
Съвсем очевидно е, че си правят каквото искат и когато им изнася редят нещата, както им изнася.

Друго което бих посочил е, че Катя не мина "змейката" напълно, падна в края, преди да премине с който и да е крак, но и разрешиха.
Съвсем очевидно я бутат, най-вече с платформата с топчетата.

Това е нормално. Ясна е работата.

# 1 447
  • Пловдив
Тази жена обича да се движи по ръба винаги!
А в момента има национален ефир и публика.

# 1 448
Сашо е като нинджа Nerd

# 1 449
Катя играе като напушена.

# 1 450
Защото и Йоана е по-ниска от Ники.За съжителството май Катя остава.Затова и Алекс не я харесва(от написаното тук останах с такова впечатление).

# 1 451
  • София
Защото и Йоана е по-ниска от Ники.За съжителството май Катя остава.Затова и Алекс не я харесва(от написаното тук останах с такова впечатление).
Дано! Но имам друго предчувствие...

# 1 452
  • Испания
Димо, Екатерина няма проблеми със змейката, а с главата.

# 1 453

Ники разочарова отново, но извади късмет, че играта бе като за него.

Защо мислиш така. Изключително елегантно си нареди трите топки на гредата и то за секунди.
Нещо което Йоана никога няма да направи. Тя е силна да манипулира хората, да саботира съотборниците си и да играе на инат. Красота в играта й няма.

# 1 454
Катя има да играе сърцераздирателен дуел със сестра си по сценария на Тупарев, не вярвам да отпадне днес.

Общи условия

Активация на акаунт