💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 68 186
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 425
40 минути е била битката между Ваня и Йо? Хора.............
Според мен някоя институция трябва да се самосезира!
Мисля че тази 40 минутна битка е била със сериозна опасност за здравето.
Както и една от миналите игри между Милен и Николай, когато ги товариха като магарета, опасността тук особено за по хилавия Николай.
Кого и за какво точно ще сезират?Че две момичета са се записали по собствено желание за участи в предаване със спортни игри и им се е наложило да играят 40 минути?вие сериозно ли?Някои тенис мачове продължават над 5 часа,  трябва ли пак да сезират някого.А други пък даже и се боксират,  и никой никого не сезира;) Срамота;)
Да, сериозно!
Тези, които играят тенис и бокс са професионални спортисти, дългогодишни спортове с правила и наблюдатели. Каква история има "спорта" борба с щитове между жени на платформа във вода!?
На въпроса кого и за какво,..... не момичетата, а организаторите на предаването.

Само не ми става ясно каква база за сравнение има между тенис и борба с щитове във вода и товарене на един хилав мъж с тежести!? Как точно ще си навреди човек чак толкова, при игра на тенис, в професионален мач!?

И как щеси навредят състезатели с игра с щитове?Ще се убият ли с тях?Има много по опасни игри в това предаване.

# 1 426
  • София
Колко пъзела, домина и пр. станаха? загубих им бройката.
Алекс не го щат от продукцията, определено.

# 1 427
  • Варна
нагласена игра, за да запазят Катя

# 1 428
За Александър няма един ред от пъзела или 5 доминота наредени. 1 мин. е доста по-незначителна преднина.

# 1 429
Как точно ще си навреди човек чак толкова, при игра на тенис, в професионялен мач!?
Глезен,коляно,рамо са много чести контузии в професионалния тенис.

Самонараняване, причинена контузия от собствена игра на професионалист, рискове на професията от която се печелят пари, а тук за едното нищо в пряка борба с друг.
Тук да не )и да не се борят за пари?А и те много добре знаят къде са отишли.

# 1 430
100% да, играта е редена за Екатерина.

# 1 431
  • София
А Йо пак загуби инфарктно. Не знам вече колко подобни игри загуби на косъм, уф.
Ники разочарова отново, но извади късмет, че играта бе като за него.
Йо отново бе добра, но при нея, все нещо не достига.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 21:45 от Diavolo

# 1 432
  • Пловдив
Катя на колко успокоителни е?!

А Сашо преразказва с завидно самочувствие.
Брях!
Той  наистина не е добре, меко казано.

# 1 433
  • София
1 мин. за Алекс. А ако Йо бе спечелила, сигурно щяха да му сложат верига...

# 1 434
нагласена игра, за да запазят Катя
Катя е паднала. Като Димо казва "за теб играта приключи", като че ли Ралица гледаше наляво, а от ляво стоеше Екатерина.

# 1 435
  • София
Катя на разходка в парка ли е излязла?

# 1 436
  • Испания
Извън формата Ваня и Екатерина са близки, което /за мен/ означава, че може би и двете са били в играта по време на сливането. Дано да греша!

# 1 437
Катето е получила метадона и не й дреме..

# 1 438
Катя е паднала. Като Димо казва "за теб играта приключи", като че ли Ралица гледаше наляво, а от ляво стоеше Екатерина.
Катя също е стигнала до лабиринта, а на Алекс сякаш и едно топче не е в средата, при наличието на такава голяма преднина.

# 1 439
Много ще ме е яд ако Катя отпадне, а остане Алекс. Имам чувството, че едва ли не , тя не иска да остава повече в предаването.. ако наистина искаше парите , нямаше да ходи така все едно е на разходка! Щеше да е бърза и да играе бързо и с хъс! А не както е сега, без особено желание и да не й пука дали ще остане.

Общи условия

Активация на акаунт