💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 161
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 240
А може би преди плячкосването като им кажат кои са сестричките, Жътварите умно няма да вземат саботьор в отбора си и ще я оставят на кака. И така ще видим Ваня, Тодор и Симона при жълтите, а останалите трима при рибките.

# 241
  • София
Любе, хайде хайде, то така ако беше, да сме се отказали от сериали, филми от всичко. Нали и малко забавление трябва в тоз живот.
А и тук имаме игри, няма значение, че е реалити и си има сценарий. Малко от малко по-справедливо да бе всичко, цена нямаше да имат и конкуренция и всичко.
Не си мисли, че няма отлив, има и то голям, а за догодина ще стане още по-голям. А това дали гледам или не си е мой проблем.
Иначе си прав разбира се. Simple Smile

# 242
  • София
Аз очаквам утре следното разпределение на жените: Симона и Йоанна отиват при Жътварите, а Ваня отива при Ловците. За мъжете не съм сигурна. Катя ще твърдо против Тошко и ако капитаните решават, очаквам да избере Борислав и Лазаринов, тоест Тошко остава за Жътварите.

Ще видя утре колко съм познала Joy
И Йоана, и Тодор отново в едно племе... Joy

# 243
Абе очаквано,ама пак преминах през няколко вида емоции😢.Утре дано победителите да избират първи и Катя да забрави за скъпоценната си сестричка.

Първия избор ще е Тодор на Жътварите. Не знам кога ще им кажат за тайната, но така си мисля. Поне Вайс и Влади ще настояват за Тодор, а като разберат Симона и Тодор, няма да я искат да са в едно племе с Йоана.

# 244
  • София
Аз мисля, че жътварите ще вземат Йоана, Борислав и Ваня. При рибарите- Тодор, Лазаринов, Симона. В тази поредност.

# 245
  • София
YuliyanRS,
Да, може и така. Въпросът е кога ще разкрият за 'сестри гейт' преди или след великото преселение на народите?
Но на Жътварите отчайващо им трябва човек за пъзелите, ако изберат Тодор като първа опция ще докажат, че на горния етаж няма никой.

# 246
За утре мисля, че Жътварите ще вземат първо Йоанна, без значение че е сестра на Катя..на тях им трябва човек за пъзелите.
След това Рибарите ще вземат Боби. После Жътварите - Тодор и Симона, а Рибарите - Ваня и Лазаринов.

# 247
За мен ще бъде така:
Ж- Йоана,Р- Борислав, Ж- Ваня,Р-Лазаринов,Ж- Тодор, Р- Симона.
И рибарите ще бъдат пак вечно на реката, чак до обединението в едно племе.
Дано започнат да гонят по двама на седмица. Вече ме дразнят много участници.

# 248
Може да разкрият тайната за сестрите преди избора на нови хора за племето, за да не бъдат двечките в 1 племе (и да продължи драмата). В такъв случай при Жътвари ще отидат Тодор, Симона и Йоанна. А ако все пак Рибарите вземат Йоанна, то при Жътварите ще отидат Тодор, Симона и Ваня. Аз ако съм там и мога да избирам, ще си взема пъро Ваня (защото е добра във всичко). Но пък съм пристрастна, тъй като ми е фаворит. Смятам, че може да бутат Джери и Любо до финал, но се надявам и Ваня да е там.

# 249
Забелязах, че в предишния ми пост прекръстих Рибарите на Ловците Joy Нищо, поправих се, макар че не е чак толкова голяма грешката, като се има предвид, че в тяхното племе наистина ще са четири на четири.

# 250
  • София
А Джери явно пак ще е герой на седмицата. И така до финала, блях.

# 251
Аз мисля така -Жътвари 1.Йоана  Рибари 1.Борислав
Жътвари 2.Тодор  Рибари 2.Лазаринов
Жътвари 3.Ваня Рибари -3.Симона  .  И най-накрая Тодор и Вайс на едно Hands Muscle и ще си редят пъзели до сабахлям Joy
Доста емоционално ми дойде и на мен разпадането на най-силното племе Sweat

# 252
Никакво намерение нямам да засичам нищо. Аз отдавна съм писал каквото мисля.
Както казах, блажени са вярващите. Simple Smile

Ти си от тях.От миналият сезон ти разправям че всичко е пародия,  а ти все се надяваш,  че и шансове за новият сезон им даваш.Все едно тези некадърници за една година ще станат професионалисти.Е няма как да стане.Тръгнал си тук да се тръшкаш кое е честно,  кое не е,  все едно гледаш олимпийски игри.А това си е чист кеч.Има си сценарий,  кой кога ще бие,  кой ще падне и всички го знаят,  ама го гледат за забавление.
Самата гола истина!
Като дупето на Джералдин! Stuck Out Tongue Winking Eye

Дупето на Джери не го барайте.Един мъж не се оплака,  а на жените ви извади очите;)

# 253
YuliyanRS,
Да, може и така. Въпросът е кога ще разкрият за 'сестри гейт' преди или след великото преселение на народите?
Но на Жътварите отчайващо им трябва човек за пъзелите, ако изберат Тодор като първа опция ще докажат, че на горния етаж няма никой.

Според мен първо ще кажат за тайната и както беше писал някой преди мен ще се откажат от Йоана. Очаквам Симона да започне да мърмори, че не иска да е в едно племе с Йоана, а и Тодор ще засъпи тази позиция. Няма да искат да имат при себе си троянски кон и ще си вземат Ваня, защото Влади знае, че и тя добре се справя на пъзели. Първи избор за мен е Жътвари - Тодор, Рибари - Йоана, Жътвари - Ваня, Рибари - Боби, Жътвари - Симона и Рибари - Лазаринов.

# 254
  • София

А сега се загледах - Джери нарочно си навира гащите по такъв начин според мен.

Естествено, че е нарочно, Grinning не сте ли виждали батките по плажовете как подвиват крачоли, та да изпекат мощни бедра?  И тя по тази система.

Според мен, разпределението ще е Ж: Йоанна,  Р: Ваня, Ж: Тодор, Р: Борислав, Ж: Лазаринов, Р:Симона.

Общи условия

Активация на акаунт