💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 177
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 225
Започват с капитанските битки!

# 226
  • София
Никакво намерение нямам да засичам нищо. Аз отдавна съм писал каквото мисля.
Както казах, блажени са вярващите. Simple Smile

# 227
Тая пък злоба Йоанна благодари на Тодор, че се разпадали... пф. Отвратителен човек.

# 228
Абе очаквано,ама пак преминах през няколко вида емоции😢.Утре дано победителите да избират първи и Катя да забрави за скъпоценната си сестричка.

# 229
Е, поне вече ще играят на чисто и утре ще разкрият тайната на двете сестрички. Да видим до къде ще стигнат и кой друг ще застане зад тях.

# 230
Голям рев и сополи за едното нищо. Все едно играта не е индивидуална и няма само един да спечели накрая. Не ги разбирам тези Радини вълнения.

# 231
Жътварите ще имат право да избират първи, ще вземат Йоана да им реди пъзелите и ще ме прецакат, щото искам да е при рибарите и да съм за другия отбор Grinning

# 232
Жътварите казаха, че първо взимат Йоанна, така че плановете на Катя да вземе сестра си няма да се осъществят вероятно.

# 233
Утре като разкрият "тайната", очаквам думите на Тодор - "Казах ли ви е.. Знаех си!" Grinning

# 234
Тодор голямо перчене извади, но точно той разруши племето си. Радвам се, че така се получи. Много си беше повярвал, че е непобедим.

# 235

Ти си от тях.От миналият сезон ти разправям че всичко е пародия,  а ти все се надяваш,  че и шансове за новият сезон им даваш.Все едно тези некадърници за една година ще станат професионалисти.Е няма как да стане.Тръгнал си тук да се тръшкаш кое е честно,  кое не е,  все едно гледаш олимпийски игри.А това си е чист кеч.Има си сценарий,  кой кога ще бие,  кой ще падне и всички го знаят,  ама го гледат за забавление.

# 236
Жалко, че оставиха реката като локация.
По редно беше да е фермата.

# 237
  • София
Айде пак за утре най-интересното. Еее
Да видим сега след разпределението кой къде ще отиде.
И да видим после кой за кой ще вика от нас, след като най-популярното племе сред нас бе умишлено разбито.

Прогнози?
Явно ще издадат ''тайната'' за сестрите преди разпределението или? Това ще е ключов момент за самото разпределение.

Любо избира пръв.  Йоанна, заради пъзелите? или Тодор за още сила? Едно от двете. Залагам на Йоанна все пак.
После Катя сигурно ще вземе Ваня. После Жътварите ще вземат Тодор, а Рибарите Боби. После Жътварите Симона, защото вече ще си имат твърде много мъже и за Рибарите ще остане Лазаринов, който като най-хилав ще остане последен.

Вие сте Simple Smile

# 238
  • София

Ти си от тях.От миналият сезон ти разправям че всичко е пародия,  а ти все се надяваш,  че и шансове за новият сезон им даваш.Все едно тези некадърници за една година ще станат професионалисти.Е няма как да стане.Тръгнал си тук да се тръшкаш кое е честно,  кое не е,  все едно гледаш олимпийски игри.А това си е чист кеч.Има си сценарий,  кой кога ще бие,  кой ще падне и всички го знаят,  ама го гледат за забавление.
Самата гола истина!
Като дупето на Джералдин! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 239
Аз очаквам утре следното разпределение на жените: Симона и Йоанна отиват при Жътварите, а Ваня отива при Рибарите. За мъжете не съм сигурна. Катя е твърдо против Тошко и ако капитаните решават, очаквам да избере Борислав и Лазаринов, тоест Тошко остава за Жътварите.

Ще видя утре колко съм познала Joy

А сега се загледах - Джери нарочно си навира гащите по такъв начин според мен.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 22:42 от Telesilla

Общи условия

Активация на акаунт