💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 299
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък смятам, че точно тайната за сестрите ще бъде разкрита тази вечер. Не вярвам да има друго, с което да ни изненадат. Твърде предвидими са ми. Но наистина - предаването е повече Биг Брадър, а в Биг/ВИП сезоните винаги е имало абсурди.

# 361
Беше интересен епизода снощи;
Хареса ми,че Тодор загуби;
Хареса ми,че Джералдин спечели;
Аз ако съм жътвар и избирам първи /защото са победители/ ще взема Йоана; Но пък Екатерина няма да вземе Тодор,значи и той отива при жътварите; За нея ще останат Симона, Лазаринов и един от Боби или Ваня /поне аз така мисля/

# 362
И какво й е на дупето на Джери, има го, показва, никой чак толкова нямаше да обърне внимание, ако на всеки пост не се повтаря едно и също. Аман!

Който гледа игрите, не гледа д...та

Радвам се за жътварите. Мисля, че всички са си измислили химн в случай, че спечелят, да го изпеят.

# 363
За нас жените, не могат ли и на Боби да му дадат такива прашки, има какво да се види? 🤔🥴
не, благодаря, много ми е антипатичен. Честно казано Тошко повече ми допада.

Ма много сте претенциозни това жените;) Ние мъжете гледаме каквото ни дадат, а вие искате и да избирате;)))

# 364
Аз ако съм жътвар и избирам първи /защото са победители/ ще взема Йоана; Но пък Екатерина няма да вземе Тодор,значи и той отива при жътварите; За нея ще останат Симона, Лазаринов и един от Боби или Ваня /поне аз така мисля/

Няма значение кого ще вземеш. С последваща стъкмистика винаги може да се насочат нещата в желаната посока.

Абе тоя Витомир след като прави тва гадното предаване и се прави на света вода, накрая не го ли изловиха и него в изневяра? Върти ми се нещо ма не помня.

# 365
Много хубава игра завършваща с баланс при вятър! Nature Dash Какво значение има колко бързо или бавно брои Димо, съдбата беше в морския бриз Wink

Милен и Чудомир чудесен тандем. Високият 2 метра мъж пълни догоре ведрото и на две замятания прехвърля голямо количество вода в кофата на приклекналия нисък Чудатко.

Лазаринов се гърчеше от тежкото и полупразно ведро, а жалките му прибежки до мястото му и прехвърлянето на водата бяха трагични.На неговото място трябваше да е Боби и последна като най-ниска Йоанна. Пък накъдето вятър подухне за Финал! Wink

Рибарите безупречно подредени и всички изключително старателни! Браво! Катя беше супер зле на кубчетата, но мре да обира лаврите напоследък - то поклони, балетни приклякания, оглеждане на противника...Rolling Eyes

А колко беше рязано и кърпено...Кулите на Тодор падат, следващ кадър и Тошето вече има наредени по 3 реда Smiley Ясно, че тъкменето се е  проточило дълго време, докато са слънчасали. Как да не измислиш песен?! Smiley Което изобщо не е странно, ние не виждаме нищо от "ежедневието" на Жътвите. Кой знае още колко песни и танци предстоят! Wink

Така. Не съм грам разочарована от разпарчатосването на Ловците. Все ми е едно кой отбор щеше да се разпадне, в нито един няма нужното уважение, а и аз смятам, че играта си е индивидуална, племето само те движи напред до определен етап от играта.

# 366
При рибарите има един Рибар-Милен и сега идват още 3-ма; Накъде ще им излезе  сметката при бъдещи номинации на Ботев, Ники-то, Чудо и Катя?!

# 367
Милен може и да не играе за Ловците, не е задължително. При Ловците има двама егоцентрици, Боби и останалите са посредствени играчи. На никого от тях нищо не дължи. Аз на негово място не бих играла по сантименталност, защото после няма да ми връчат наградата, защото съм била много лоялна към Тодор или Ваня.

# 368
Тия битки и запазванията на отбора нали бяха с такава цел, какъв беше смисъла от тях ?
Бях видял спойлера и исках да се убедя, докъде може да паднат и след тоя епизод мисля да гледам вече само елиминациите и то някои.
Игри на Волята 2020 за мен официално приключи!
Кой и кога е казвал че предишните битки имат значение за запазване на племето.Аз поне такова нещо не съм чул да казват.Някои хора правят аналогия с футбола и шампионата там.Приемете го това състезание като шампионска лига.Първо играят групи,  после на директни елиминации.Ако ще да си ги убил от бой в групите и да нямаш загуба,  това няма никакво значение за жребият и за елиминациите.При елиминациите не е важно как си играл през целият сезон,  а е важно как играеш в последният мач.
Лорде,  пак ли няма да гледаш?Simple Smile Това се изтърка повече и от дупето на Джери;)))
За кой ли път игрите  приключват за теб:)
Я кажи за кой, че и аз не помня. Ама ми се струва, че го пиша за пръв път. Поне това преля чашата.
ШЛ какво общо има, че чак и правилата обясняваш, които са ми ясни и без да ми ги обясняват ?
В ШЛ случайно като ходиш на номинационна(такова нещо не съществува там) и елиминационна не губиш играчи, нали ? Та сравнението ти е покъртително.
Дори водещите намекваха за това и питаха дадени отбори как си мислят, че ще се задържат и спасят племето си. Някой да ме поправи ако не са го казвали многократно това.
Точно това е идеята на тия елиминации и да се спасиш от тях.  За това се гърбиха, да си запазят племето във възможно най-голям състав, за да не се разпадне тяхното племе.
Реално и така е правилно. Губиш играчи отново и отново и накрая се разпадате.
Както стана сезон 1.
Реално играта нямаше установено правило, но всичко говореше за това. А нямаше установено правило чисто и просто, защото така знаеха, че могат да си правят и решат реално каквото си искат.

А сезон 2 отново почнах да го гледам заради жената. Но това приключи. Единствено ще хвърлям око на елиминациите и кой ще спечели състезанието, без да ме интересува много много. Може и да хвърлям по едно око тук.

# 369
Аз не разбрах, защо Катя си беше сложила тръба в ухото? Гледах само откъслечно.
Защо Тодор беше на последната част, а не Йо както обикновено?

# 370
Тия битки и запазванията на отбора нали бяха с такава цел, какъв беше смисъла от тях ?
Бях видял спойлера и исках да се убедя, докъде може да паднат и след тоя епизод мисля да гледам вече само елиминациите и то някои.
Игри на Волята 2020 за мен официално приключи!
Кой и кога е казвал че предишните битки имат значение за запазване на племето.Аз поне такова нещо не съм чул да казват.Някои хора правят аналогия с футбола и шампионата там.Приемете го това състезание като шампионска лига.Първо играят групи,  после на директни елиминации.Ако ще да си ги убил от бой в групите и да нямаш загуба,  това няма никакво значение за жребият и за елиминациите.При елиминациите не е важно как си играл през целият сезон,  а е важно как играеш в последният мач.
Лорде,  пак ли няма да гледаш?Simple Smile Това се изтърка повече и от дупето на Джери;)))
За кой ли път игрите  приключват за теб:)
Я кажи за кой, че и аз не помня. Ама ми се струва, че го пиша за пръв път. Поне това преля чашата.
ШЛ какво общо има, че чак и правилата обясняваш, които са ми ясни и без да ми ги обясняват ?
В ШЛ случайно като ходиш на номинационна(такова нещо не съществува там) и елиминационна не губиш играчи, нали ? Та сравнението ти е покъртително.

А сезон 2 отново почнах да го гледам заради жената. Но това приключи. Единствено ще хвърлям око на елиминациите и кой ще спечели състезанието, без да ме интересува много много. Може и да хвърлям по едно око тук.

Е да не ти ги броя за кой път се отказваш да гледаш?Миналата година беше категоричен че няма да гледаш новият сезон, тази година в началото няколко пъти се зарече да не гледаш, сега пак го правиш.Е може да съм пропуснал няколко пъти:)
Това за футбола го пиша за тези, които сравниха предаването с футбола.Света не се върти около теб и не обяснявам на теб.В женски форум сме, не е нужно всички да знаят правилата на шампионската лига.
Не знам колко покъртително ми е сравнението, но твоите заричания да не гледаш са едно от най-забавните неща в темата:)

bonbonka6

"Аз не разбрах, защо Катя си беше сложила тръба в ухото? Гледах само откъслечно.
Защо Тодор беше на последната част, а не Йо както обикновено?"

Тошко още в началото рече и отсече че той ще реди кубчетата.Явно няма вяра на Йо, след като ореола от лампи изведнъж му светна;)

# 371
Аз се радвам, че изчезват ловците. Само, че искам Йоана и тя да изчезне и накрая Катя да спре да играе в контекста на сестринския сюжет. И Симона искам да се махне- тя даже първа.
А това което искам още повече- рибарите да вземат да ни изненадат и да заиграят като племе, малко ще ми върне вярата в социалните ни умения, искам Джери да спре да си събира гащите у д-то. Ако е трябвало да гледаме, да им бяха сложили и прашки в екипировката. Айде уибауи, вие сте и другата седмица искам ваше шоу в резиденцията Grinning

# 372
Пуснах си броенето отново на запис заедно с хронометър. Долу-горе по еднакакъв начин брои на Джери и на Тодор според хронометъра ми (на 10-та секунда Джери спечели, а кулата и издържа около 27 секунди).

При Тодор забелязах друг проблем по-скоро. Имаше кадър на друг участник преди него и след това дадоха Тодор, който беше вече отдалечен и казва на Димо "Давай, брой!"
Но не мисля, че са предвидили, че кулата ще издържи точно 10 секунди и са решили да почнат да броят от 3-тата, че да падне на 7-мата. Grinning

# 373
На мен пък ми се иска "голямата тайна", която всички знаем включително и участниците,  и която ще ни разкрият да не е тази.
В началото си мислех, че така ще стане- забаламосват ни със сестрите и после хоп Вайс и Сюзън двойка.Защото те реално си саботираха съотборниците(не игрите, а взаимотношенията им) , без някой да ги насочва като сестрите.
Сега Сюзън я няма, но пак може да извадят от ръкава , една роднинска или любовна двойка.Grinning
Ако не друго поне "драгият зрител" да остане изненадан от липсата си на наблюдателност..🤣

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 11:37 от vvi

# 374
Ако жттварите техлят първи мобе жи ще бъдат така разпределени:
Жътвари- Йоана, Тошко, Лазаринов
Рибари - Борислав, Ваня, Симона

Общи условия

Активация на акаунт