💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 310
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 390
Сега ще започне една серия на гонене на хора от бившето племе на Рибарите. Да, там стават 4 на 4, но Катя ще удари рамо на Ловците и ще се наклони в полза 5 към 3. Първо Сашо ще издумкат. Колкото до Жътварите след, като си вземат Тошко и Ваня, ще станат непобедими. Симона бих я дал на противниците ей така. При Жътварите ми е интересно как ще гласуват, сигурен съм, че ще започнат първо от червените и към края ще мернат под прицел и Тошко. Симона, Ивана, Влади така си мисля, че ще си идат. Вайс и Тошко ще се обединят и ще изгонят Влади.

# 391
За гащите на Джери мисля, че са и дали просто два номера по - малки иии така изглеждат нещата. Joy

Смятам, че Йоанна и Екатерина след разкриване на тайната ще са като един играч и така няма да има шанс да се падат на дуел една срещу друга. А и така ще имат възможност да са в едно племе.

Лордхера/ Лорд Сняг май май са един и същи човек. И двамата пишат едни чаршафи с мъки ги чета Joy

# 392
Е как точно ще стане това гонене, ако регламента остане същият? Да кажем че ловците останат 3-ма както казваш.Другите 5 има няма как да номинират двама от тях с по 3 гласа.Ако 3-мата рибари гласуват за един ловец, няма как да го спасят да не отиде на елиминация.
Бъркате се с миналата година, но тогава се номинираше само един и една групичка може да опука всички.Сега е различно и това е едно от малкото неща, които се промениха към добро.

За гащите на Джери мисля, че са и дали просто два номера по - малки иии така изглеждат нещата. Joy

Лордхера/ Лорд Сняг май май са един и същи човек. И двамата пишат едни чаршафи с мъки ги чета Joy

Може пък просто дупето да е пораснало;)Оядоха са в тази резиденция:)

Ама вярно ли Лордхера/ Лорд Сняг са един и същи човек? Wink Никога не би ми минало през ума:)
Защо го издаде човека сега:)

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 13:46 от biglubo

# 393

Смятам, че Йоанна и Екатерина след разкриване на тайната ще са като един играч и така няма да има шанс да се падат на дуел една срещу друга. А и така ще имат възможност да са в едно племе.

Оффф, а аз да си призная сега показах д-то на Джерито на ММ, че той не следи формата Joy И той ме пита това ли само дават Joy Joy Joy

Няма да казвам какъв иначе му беше коментарът за д-то, въпреки че той се опита да бъде деликатен.

# 394
Е как точно ще стане това гонене, ако регламента остане същият? Да кажем че ловците останат 3-ма както казваш.Другите 5 има няма как да номинират двама от тях с по 3 гласа.Ако 3-мата рибари гласуват за един ловец, няма как да го спасят да не отиде на елиминация.
Бъркате се с миналата година, но тогава се номинираше само един и една групичка може да опука всички.Сега е различно и това е едно от малкото неща, които се промениха към добро.
+10
Това е вярно, единствената добра промяна.

# 395
Сега ще започне една серия на гонене на хора от бившето племе на Рибарите. Да, там стават 4 на 4, но Катя ще удари рамо на Ловците и ще се наклони в полза 5 към 3. Първо Сашо ще издумкат. Колкото до Жътварите след, като си вземат Тошко и Ваня, ще станат непобедими. Симона бих я дал на противниците ей така. При Жътварите ми е интересно как ще гласуват, сигурен съм, че ще започнат първо от червените и към края ще мернат под прицел и Тошко. Симона, Ивана, Влади така си мисля, че ще си идат. Вайс и Тошко ще се обединят и ще изгонят Влади.
от къде е изводът, че Тодор и Ваня ще са избрани от жълтите? Първият взима Тодор, рибарите са на ред и дърпат Ваня. Кой друг ще изберат в първата си стъпка те?

# 396
  • София
Рибарите не държат толкова на Ваня. Първи, избор ще им е или Боби, или Йоанна. Ваня я искат, но ако остане.

# 397
Скрит текст:
от къде е изводът, че Тодор и Ваня ще са избрани от жълтите? Първият взима Тодор, рибарите са на ред и дърпат Ваня. Кой друг ще изберат в първата си стъпка те?
Тодор и Ваня за мен лично няма шанс да попаднат в един отбор,ако правото на първи избор е за Жътвари.
А за мен трябва да е техен,като победители.
Първи избират Жътвари и техния избор е 100% Йо. Рибари отговарят с Боби. Жътвари дърпат Тодор като втори избор, Рибари отговарят с Ваня.Последния избор на Жътварите е и за двете племена, те избират Лазаринов, за Рибарите остава Симона.
И двата отбора стават с петима мъже и три жени.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 14:18 от Bengun

# 398
  • ГО
Снощи, 13-годишният ми син гледа с мен за първи път и отсече, че вече ще гледа най-редовно, познайте защо. ThinkingГолям праз, пардон, голям г.з, голямо чекнене. Като жена ми беше неудобно да гледам, не знам майката на това Джери как се чувства.

# 399
Рибарите не държат толкова на Ваня. Първи, избор ще им е или Боби, или Йоанна. Ваня я искат, но ако остане.

Така е, но жълтите би трябвало да изберат първи Йоана заради пъзелите.Катя след това би трябвало да вземе Боби, защото не понася Тошко.След това жътварите избират Тошко и остават Ваня, Лазаринов и Симона. Така че Катя трябва да избира между Лазаринов и Катя (защото не вярвам да предпочете Симона пред тях). Рибарите са останали само с една жена и ако Катя мисли стратегически, би трябвало да вземе Ваня.
Но това са само хипотенузи;)))

Bengun
Едно към едно са ни прогнозите.Докато писах моята, ти си написал същото.Това е най-логичното, но може и да ни изненадат.

Снощи, 13-годишният ми син гледа с мен за първи път и отсече, че вече ще гледа най-редовно, познайте защо. ThinkingГолям праз, пардон, голям г.з, голямо чекнене.

Ето затова го дават това дупе.На вас може да не ви харесва, но явно че привлича младата мъжка аудитория;)

# 400
Скрит текст:
Първи избират Жътвари и техния избор е 100% Йо. Рибари отговарят с Боби. Жътвари дърпат Тодор като втори избор, Рибари отговарят с Ваня.Последен пик на жълти е и за двете племена, те избират Лазаринов, за Рибарите остава Симона.

Аз точно такова разпределение си мисля, че няма да допуснат от продукцията. Ако не бъркам, във Вилата има само четири спални и тогава ще трябва поне един мъж и една жена да делят легло.

# 401
Много се надявам да продължаваме да гледаме д**ето на Джери, защото коментарите които поражда, са един път.

Ще ми се довечера да кажат и как ще се преразпределят дневните битки и номинации, за да има някаква яснота коя вечер какво ще се гледа и колко на често ще отпада човек от тук нататък.

# 402
При избора много зависи дали целият отбор има глас или се слуша само капитана.
В случая Рибарите имат нужда от Тодор, но Катя никога не би го взела. И също така, за да и се осъществи желанието с Йо да са в един отбор, то трябваше Рибарите да победят и сега всъщност нищо не направиха. Йо пак ще си е отбор с Тошко, а Катя ще е без Йо. А, аз няма да съм доволна, защото спорни и конфликти играчи отиват при Жътварите.
Реално Рибарите имат нужда от сила, а Жътварите от ум, аз виждам
Йо за Жътварите
Боби за Рибарите
Тук вече следва интересното какви са настроенията на Жътварите към Тодор, смятам обаче, че ще го дръпнат като силен играч, а и може да си го пускат на битки, уж, като да се докаже, да си заслужи мястото и така, така...
Та Тошко за Жътвари
Ваня за Рибари, че те останаха без жени
И Лазаринкана и Симона вече както си ги поделят.
Имаше разни спойлери, но аз не ги отварям умишлено, та и да съм видяла нещо го игнорирам, това си е подредба по моята логика.
Ако Алекс, Чудото и Симона ги няма , ще са добро ниво играчи, само леко спорни Лазаринов и Ивана, но първите трима за мен са слабите звена.

# 403
Скрит текст:
Първи избират Жътвари и техния избор е 100% Йо. Рибари отговарят с Боби. Жътвари дърпат Тодор като втори избор, Рибари отговарят с Ваня.Последен пик на жълти е и за двете племена, те избират Лазаринов, за Рибарите остава Симона.

Аз точно такова разпределение си мисля, че няма да допуснат от продукцията. Ако не бъркам, във Вилата има само четири спални и тогава ще трябва поне един мъж и една жена да делят легло.
Мислиш, че това би спряло Тупарев?Би им платил даже за това:)
Новодошлите нямат право на избор. Ваня ляга в едно легло с Тошко и готово;))) Ако са тарикати от продукцията точно това трябва да им е целта.Ще има зрелища:)

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 14:30 от biglubo

# 404
Мда, тамън ще са си и ББ-сметките ала Тупарев ще се вържат.

Общи условия

Активация на акаунт