💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 415
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 035
"Да, ама Йоанна съботира Ловците в няколко битки и до последно се молеше да се разпаднат и правеше вътрешни интриги. Да не говорим, че и двете са адски противни. Поне на мен."

Ето това говори за липсата на обективност.
И на мен Вайс ми е отвратителен,  но днес няма как да не му призная чистата игра и заслужената победа .

# 1 036
Тодор си показа истинското лице. Браво на Чудомир!

# 1 037
"Да, ама Йоанна съботира Ловците в няколко битки и до последно се молеше да се разпаднат и правеше вътрешни интриги. Да не говорим, че и двете са адски противни. Поне на мен."

Ето това говори за липсата на обективност.
И на мен Вайс ми е отвратителен,  но днес няма как да не му призная чистата игра и заслужената победа .

За каква липса на обективност говорим? Йоанна сама си го каза това. Това не са мои съчинения.
Не ме кефт и си го казвам.
И двете иначе са силни на логически игри/пъзели, а днес Йоанна показа и друга страна, макар да не е като да не сме виждали, че не и е чужда и физическата страна.
Ако им дават правилните игри, дори и нон-стоп да са на елиминации, трудно ще ги мръднат.
Но, че не ме кефят това си е факт.
И Вайс не ме кефи, но качествата са му безспорни. Днес беше 1 от основните двигатели да спечелят, заедно с Влади(и той спечели 2 игри) + Ваня и Симона.
Тодор се ***** напълно.
Съмнява ме да намерите по безпристрастен човек, който дори и на играчите, които харесва вижда слабите страни и като не се справят добре си го казва. Както и на тия, които не харесва.

# 1 038
  • Sunshine state
Вчера Ралица каза за Катя и Йоана:"Те получаваха тайни задачи.Ако се бяха провалили,щяха да причинят нечувани страдания на всички вас".
Аз ли нещо съм изпуснала,че не съм разбрала какви чак "нечувани" страдания са щели да причинят на останалите?  newsm78

Казва ли ти някой, смееш ли да питаш??? 🤷🏼♀ И аз не разбрах.
Двете сестри са все по-неприятни. Надявам се да ги изгонят скоро, че хич не ми се гледат.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 03:08 от Pupitka

# 1 039
Не ми хареса днешната битка, а пък правилата се сменяха в хода й, все едно е игра между 7-годишни.

Къде изчезнаха страстните целувки и прегръдки на двете сестри?!

На съвета на половината мъже щяха да им изхвръкнат очите от кокорене Grinning

# 1 040
  • Sunshine state
Някой няма ли стоп кадър на очилата на Ралица като казва, че играта е приключила от играта в промото да го сложи в скрит текст? 😁
Алекс гледам пак си изпуска нервите на голямо.. Абе много е "дзен", ама друг път. 🤣

# 1 041
Трябваше пак да са по двама номинирани, както до сега, а не само по един. Много проточват нещата...
На Сашето му е време, даже е закъсняло при него!

Какво значение има? Пак оптада само един човек на седмица. Докато не почнат по двама да си заминават е все едно дори да номинират по 4 Simple Smile

# 1 042
  • Англия
На мен играта ми допадна, хубаво е да размесват отборни игри с индивидуални такива, а и не е лошо да има и чисто силови игри от време на време.

Вайс да не ми беше противяга, с кеф да го гледаш как играе. Чисто, с лекота, без капка пот на челото. Едва ли някой щеше да го затрудни - нито от Рибарите, нито от неговия отбор. Чудомир е як, ама не видях много техника от негова страна, а Вайс със сигурност щеше да приложи техники, които е научил от ММА и едва ли щеше да е равностойна битка.

Най-приятна за гледане обаче ми беше Йоанна, която игра с невероятен хъс, упорство и желание за победа. Отделно извади много ловкост и поврътливост, не очаквах, че ще е толкова подвижна за човек със структура като нейната. Беше доста заразително за мен да я гледам с какъв хъс се бори. Жалко за всички тия интрижки и дребни сплетни, за пореден път показва, че има много качества и е спобобна.

Сашко, завалията, става ми жал за него. Иска му се още да остане, ама и на мен ми се струва най-слаб. Гледам пак ще агресира, ама предполагам, че хич не е лесно всички около теб да ти викат, че не ставаш и да останеш спокоен. Обясненията му този път не бяха контражурни, а обективни и валидни, не мисля че философстваше - наистина има играчи, които се смятат за силни от много от хората, но не са горели в битка за оцеляване, където се показва от какво тесто си направен. Срещу какви противници е оцелявал - това вече е друг въпрос.

Другият чувал с камъни при Жътварите, Ивана, беше много смотана, и ако и липсваше физическата сила, то поне да беше приложила инатът, за който някои от съплеменниците й я набедиха, че притежава. Пълна скръб. Много ми беше смешно в началото на епизода с какво самочувствие говореше какво силно племе са били Жътварите преди сливането, сякаш е играла ключова роля за това, хаха.

Очаквах доста по-добро представяне от Борислав, ама срещу Вайс - трудно.

Извън Александър и Ивана (които очаквано бяха слаби), най-слабото представяне беше на Тодор. Уж професионален спортист, уж силов спорт тренирал, даже шампион му пишеше във визитката, ако не се лъжа, а освен че игра зле, си показа и простащината за пореден път.

Някои хора писаха, че Любо може да е попреиграл, и мен малко ме гложди такова съмнение. Има си хитрост при него.

Ваня игра мръсничко, но не пропусна да отбележи липсата на спортсменство в Тодор - минус точки.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 03:37 от vlid0

# 1 043
Играта беше приятна но още по-приятна щеше да е ако я бяха измислили така, че да няма начин да се правят мръсни номера, примерно да ги облекат в някакви надувни дрехи, да им сложат едни големи ръкавици с които не може да се хваща, а само да се бута и също такива чепици и да е разрешено всякакво бутане.

# 1 044
Не ми хареса днешната битка, а пък правилата се сменяха в хода й, все едно е игра между 7-годишни.
Ами нормално, с това лежане по земята от страна на Жътварите играта щеше да продължи три дена. Аз даже си го мислех, още преди Димо да им направи забележка.
Да не говорим, че май в борбата е точно така - нямаш право така да лежиш по земята, а това си беше вид борба, но с "щитове".
Освен това Димо си затвори очите за доста нарушения от страна на Жътварите. Единствено Вайс и Влади играха честно.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 10:11 от Blackbling

# 1 045

Браво! Честито на Димитър за номинацията![/center]
Двойни стандарти виждам тука.Когато го номинираха в играта,  не помня да му честити;)

# 1 046
Сити срещу гладни, не е много равностойна битка.
и така цял сезон...

# 1 047
  • София
Аз пък говоря за днес и освен за днес.
Няма нужда да я въздигаме на пиедестал и да й викаме браво ,само защото е победила в неравностойна битка и то не съвсем честно.
Съвсем преднамерено и злонамерено  вдигна ръка и излезе срещу Катя (не помня точно репликите в случая), но едва ли не ще разчиства сметки.Какви сметки има тя с Катя.Досега и две думи сигурно не са си разменили.
Ама нали ще се вдигне в очите на слепите с победата си.
Хайде стига,толкова време  й отделих.
Абсолютно вярно! Симона, която никога не е била отразявана от Катя, а и двете не са имали никакъв досег, изведнъж измисли версията, че има да връща нещо на Катя!
Истината е, че попадайки в новото племе, тя, колкото и да е т... да не е умна, няма начин да не разбра, че отстрелът ще започне именно от нея! Защитникът и Тодор, който я влачи досега само по една единствена причина /Симона беше един отдаден лакей!/, сега самият той има нужда да се утвърди пред новото племе и хич не му дреме за оцеляването и.
Та на Симона и светна лампичката и реши, че единствено сигурна победа би постигнала с най-слабата. Ако можеше да избира, без да се съобразява с полова принадлежност, бас държа, че щеше да си избере Александър! Щото Катя може да е слаба, но е и жилава, а и в игрите винаги е всеотдайна! Това е единствената причина Симонета да си измисли конфликт с Катя!

# 1 048
  • Испания
Някой няма ли стоп кадър на очилата на Ралица като казва, че играта е приключила от играта в промото да го сложи в скрит текст? 😁

Eто го, но аз нищо не виждам на него.

Скрит текст:

Браво! Честито на Димитър за номинацията!
Двойни стандарти виждам тука.Когато го номинираха в играта,  не помня да му честити;)

Нали?

Симона говореше против Катя, още когато мислеха, че рибарите ще се разпаднат и обсъждаха кого ще вземат. Тогава Симона каза, че не иска това психо в племето им, още по-малко да спи с нея в една стая /Ваня спеше при Йоанна/, защото може да ѝ пререже гърлото, докато спи.

# 1 049
  • Sofia
Само на мен ли ми направи впечатление, че Йоана и Ивана освен щит използваха и д*пе? Колкото и да не харесвам Йоана, не мога да отрека, че изгра с хъс и огромно желание за победа. Иванка "горката" и з@дникът не й помогна в случая (то тая работа не е като оная работа). Ваня също ме изкефи и не смятам, че е играла нечестно. Тошко-бичето, за ен ти път доказа, че първо е мутра и после спортист. Вайс, въпреки доброто му представяне, което отчитам, няма как да го харесам като играч. Чудото се представи добре, това беше неговата игра, справи се без грам злоба, и с финес. Боби-тотал щета, за пореден път си беше "забравил" мускулите вкъщи. Дано Любо се оправи по-бързо. А на Сашенцето вече му е време да си ходи, ако вземе и Иванка, цена няма да има. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт