💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 68 297
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 065
Симона има право да харесва или нехаресва когото си иска, както и всички останали участници. И Катя искаше да скубе Иванка по едно време. А защо решихте, че не е имала досег с Катя? Те са прекарвали часове заедно по време на битките.
Не е въпроса дали или има право, а, че извади това ей така от нищото, ни в клин ни в ръкав, както казват хората. С една дума, глупава е женицата.

# 1 066
Речеви запас - липсва. И по това си паснаха с Тошо.
Сега се замислих за Роберта. Въпреки физиката си имаше благ характер и не беше мъжкарана. Да, харесваше и мъжкото внимание, но беше самостоятелна устойчива единица и без обезателна мъжка подкрепа. А Симона е без грам самочувствие, ако не се лепне за силните на деня и криейки се зад гърбовете им да води агресивните си лични междуженски битки.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 09:58 от Фръц!

# 1 067
  • Испания
Като знаете, че Симона се оправдава и доказва в инстаграм, пожалете я! Сега как да отговори на всички, м? Joy Joy Joy

# 1 068
  • София
Симона говореше против Катя, още когато мислеха, че рибарите ще се разпаднат и обсъждаха кого ще вземат. Тогава Симона каза, че не иска това психо в племето им, още по-малко да спи с нея в една стая /Ваня спеше при Йоанна/, защото може да ѝ пререже гърлото, докато спи.
Е, и? Това какво доказва!? Че имат конфликт помежду си ли!? Ако е имало такъв, то припомни ми го, щото явно съм го пропуснала. От думите на Симона преди битката, а и малко преди нея тя изтъкна някакви отношения, които /според мен / въобще не е имало. А относно "прерязване" на каквото и да било, нима Симона е извън подозрение Head Band !?? Нима това непрекъснато клатене, невинаги адекватно поведение, странен поглед и бродеща в неизвестното мисъл не е съмнително!?
Виждам всички недостатъци на Катя /хич не са малко!/, но сравнена със Симона тя е вселени над нея.
И вселени, не защото Катя е "извисена" кой знае колко с качествата си, а защото Симона е бая ниско със своите.
Един огромен таран и толкова!

# 1 069
Мда, доста ниска топка е Симончето.
Досега оцеляваше защото се беше залепила за Тодор, ще видим оттук нататък.

# 1 070
  • София
Като се замисля, може пък Тодор отново да я "пожелае" Joy, щото така има още един глас, който безпроблемно може да манипулира, в която посока си поиска.

# 1 071

Джералдин като развалена касета - ту влачи, ту забързва, все едно я превърташ и завършва с нервен кикот Smile
Това много ме изкефи-разсмя ме!!

Най-приятна за гледане обаче ми беше Йоанна, която игра с невероятен хъс, упорство и желание за победа. Отделно извади много ловкост и поврътливост, не очаквах, че ще е толкова подвижна за човек със структура като нейната. Беше доста заразително за мен да я гледам с какъв хъс се бори. Жалко за всички тия интрижки и дребни сплетни, за пореден път показва, че има много качества и е спобобна.

..............................

Някои хора писаха, че Любо може да е попреиграл, и мен малко ме гложди такова съмнение. Има си хитрост при него.

Ваня игра мръсничко..
А това напълно съвпада с моето мнение;
Неприятна Симона;
Жалък Александър;
Респект за Вайс, Жандармериста и Чудомир -дадоха всичко ;

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 10:41 от Наоми

# 1 072
Здравейте , възможно ли е някой да качи епизода от снощи , че не успях да го изгледам . Благодаря

# 1 073
  • София
Здравейте , възможно ли е някой да качи епизода от снощи , че не успях да го изгледам . Благодаря

На 69-та страница Mari_Mar  вече го е качила.

# 1 074
Интересни и непредсказуеми ще са номинациите довечера, независимо в кое племе. Съдбата на Сашко беше предизвестиена снощи, но довечера...
Мисля си, че Рибарите ще номинират Катя, защото, както каза Милен, тя може да е отрова за племето, като отиде в другото си измерение.
При Жътварите все още не съм убедена, че Вайс и Ивана ще номинират Симона, а няма да продължат с номинирането на Влади. Ако все пак направят това, което си говореха, мисля, че и Ваня може да ги последва, защото със Симона си имат стари сметки за уреждане. Според мен е твърде възможно Любо и сие да продължат да разчистват придворните дами на Вайс, т. е. единствената останала - Ивана. Така ще спечелят и Симона на своя страна, защото ако тя е другата номинирана, несъмнено ще се обиди до смърт, а и така като гледам със сигурност назрява конфликт между нея и Иванка. Аз лично предпочитам Иванка да отпадне първа, след нея и Симона.

# 1 075
Иванка и Симона са си съска ли ли? Може ли съвсем кратко да ми го представиш?

# 1 076
  • София
Някой няма ли стоп кадър на очилата на Ралица като казва, че играта е приключила от играта в промото да го сложи в скрит текст? 😁
Алекс гледам пак си изпуска нервите на голямо.. Абе много е "дзен", ама друг път. 🤣

Александър в момента ми е топ 1 дразнещ. Яко малодушие прикрито зад неспиращо философстване.

В момента жътварите (оригиналните) са ми фаворити, ама може би защото хубавите мъже са ми слабост Heart

# 1 077
Иванка и Симона са си съска ли ли? Може ли съвсем кратко да ми го представиш?
Тя Ивана по-скоро май ще съска по неин адрес пред Вайс. От показаното промо за довечера съдя. А и както видяхме, тя се изказа не особено ласкаво за нея и със сигурност няма да е само индиректно. Ще видим.

# 1 078
Симона има право да харесва или нехаресва когото си иска, както и всички останали участници. И Катя искаше да скубе Иванка по едно време. А защо решихте, че не е имала досег с Катя? Те са прекарвали часове заедно по време на битките.
Не е въпроса дали или има право, а, че извади това ей така от нищото, ни в клин ни в ръкав, както казват хората. С една дума, глупава е женицата.
Това, че ви показват 1/10 от това, което реално се е случило, не значи че двете не се познават от там и не са имали разногласия. Катя реално се кара с абсолютно всеки.
И отделно Катя от нищото се заяде точно с Ловците, ако не се лъжа баш с Тодор и Симона беше преди или след 1 от битките и това нещо продължи. Като с Тодор закачката и беше сериозна и доста реплики се размениха.
Явно сте ги изпуснали тия моменти.
Отделно Катя си показа магариите в доста от игрите и имаше не 1 или 2 скандала на арената.
Симона си е напълно в правото да не я харесва. И аз нямаше да я харесвам и нямаше да искам да съм в нейното племе. Предвид и простотиите със сестринството.

# 1 079
Е как така в едни случаи се взима под внимание това, което "не се е излъчило",  за да се оправдаят едни постъпки или поведение, а в други случаи и това което виждаме не е достатъчно?
Мисля, че в групата  пишещите са достатъчно възрастни да имат и изразяват собствено мнение и виждане.
НЕ е нужно някой да минава периодично и да ги ориентира в "правилната"посока.

Общи условия

Активация на акаунт