💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 961
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 320
  • SF
Аз мисля, че Екатерина си дава някакъв зор да се държи по този начин. Взела е някакво решение за себе си, че така е по-интересна, по-страшна. Вероятно го е взела далече преди да се снима в Игри на волята, дори не е имала представа, че ще участва в такова нещо, но някак насилствено се заяжда с хората.

Скандалите със сестра й са доста режисирани. И двете се чудят за какво да се скарат. Накрая са решили, че може да се правят на враждуващи с: "Ти ще мълчиш! - Не ти ще мълчиш и ще говориш по-тихо, защото ме напрягаш!"
Те по цял ден дремят около огъня, чудейки се какво да правят и за какво вече да си говорят, изведнъж, ако някой заговори, напряга другия, който бил имал нужда от тишина.... Дрън-дрън, та пляс!

# 1 321
  • София
Аз също смятам, че в живота Катя е добър приятел, да - пали се и вика, но няма да извърти кален номер и ще подкрепя "своите". На няколко пъти ми прави впечатление в отборните битки, че окуражава и успокоява съотборниците си, предполагам е свързано с треньорската ѝ работа.
И е интелигентна, да, омръзна ми от тъпчовци. Grinning
Сега, ако ти е в семейството, може би е по-сложно.

# 1 322
  • София
Аз също смятам, че в живота Катя е добър приятел, да - пали се и вика, но няма да извърти кален номер и ще подкрепя "своите". На няколко пъти ми прави впечатление в отборните битки, че окуражава и успокоява съотборниците си, предполагам е свързано с треньорската ѝ работа.
И е интелигентна, да, омръзна ми от тъпчовци. Grinning
Сега, ако ти е в семейството, може би е по-сложно.

Напълно си права. Единственото нещо, което ме дразни в нея е - това, което аз не съм. Тя държи на всяка цена винаги да каже мнението си и когато не е съгласна в някакъв спор - не млъква. Не казвам, че това е лошо. Просто аз не съм такава и не ми харесва. Понякога, особено в екип е необходимо да премълчиш нещо, да си затраеш.
Иначе е много умна и будна жена. Виждам я, като една прекрасна майка в бъдеще. И мисля, че с детето си ще е адски спокойна и любяща майка.

# 1 323

Игри на волята: България (29.10.2020)

Сезон 2 Епизод 40

още един

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

Благодаря,  щом сме 40 епизода.  Остават още 26 до финала , според уикипедия. А тези 26 епизода приключват по мои сметки на 4 декември. Да видим така ли ще е.

# 1 324
  • Варна
едва ли могат да се изберат по скапани водещи , и с този кастинг ??? Май втори сезон отива към последен Sad

# 1 325
Влизам само да маркирам, че! с този вятър тази игра нямаше как да се играе. Самият вятър буташе топчетата, въобще не можа да се види игра в случая.

# 1 326
Сетих се, че в промото за днешния епизод дадоха как Йоанна реве, та се къса. Дали това е само от притеснение, че сестра й ще отпадне, или вече е разбрала, че Катето е отпаднала? Малко ми се струва странно Катя да загуби от Алекс.

# 1 327
Да кажа за сестрите и аз- не е нужно да ги харесвам, но те са интересни играчи и правят играта/предаването;
Йоана е с изключително бърз ум /както и Катя/, умее да преценява хората и положението и да намери верния път за да оцелява; Много борбена и средототочена; Качествата и са тези, нужни на тази игра; Няма значение каква е като човек-тя и като човек ще оцелява така и ще успява; При много от хората няма значение как постигаш резултата-важното е да го постигаш;
Нали знаете,че най-приспособимите оцеляват, а не най-силните, най-бързите или .....
Това,че са двете, отново твърдя,че им пречи и на двете; За мен те са интересни въпреки видимите проблеми на Катя със зависимости и разбита психика;
Алекс ме плаши и мен вече;
Симоне каквото и да спечели не ми харесва-да не кажа,че не мога да я гледам;
Хасевам към този момент Ваня, Боби, Джерито ..сви ми се списъка

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 10:19 от Наоми

# 1 328
Хайде и аз да си кажа мнението за Катето, без да я слагам под общия знаменател "сестри".....

Мда, с повечето съм съгласна. Отделно такива хора са доста лесни за минипулация и опитомяване.
Дано отпадне Алекс, стига толкова. Той вече е от опасните тихи психопати, не знаеш накъде ще го избие, а явно не може и да се сдържа.

# 1 329
Тяхното целуване, мляскане, държане за ръка, че сега и скандалите са ми като някакъв инцест.
В 99% режисирано. Йоанна след първото сдърпване с Катя (която напусна снимките ) каза: Е нали трябваше да се целунем.

Сигурна съм, че Ивана, ако трябваше да изкара целия сезон на реката, отдавна да е напуснала по собствено желание. Джералдин също. Но нищо не е случайно в този сериал и никога тези двете нямаше да се допусне да векуват в изгнание.
Отборът на рибарите беше сформиран от по-неизвестните обикновени участници. Факт.

# 1 330
Влизам само да маркирам, че! с този вятър тази игра нямаше как да се играе. Самият вятър буташе топчетата, въобще не можа да се види игра в случая.

Да, и вятърът си избираше на кого в коя минута да бутне топчето. Накрая умишлено за повече съспенс реши да не бута топчетата на Йоанна и Симона, ама тя пък първата май нарочно изпуснала своето. А това, че Алекс толкова бързо отпадна е само защото на него и в главата му духа по принцип.

Честито на Симона! Изобщо не я харесвам, но мисля, че в тази игра, дали защото се чувстваше застрашена или просто много искаше да се докаже, се раздаде докрай и заслужено спечели.

# 1 331
Йоанна е силен и умен играч, но прекалено ми идва нейното философстване. Интелигентна е, спор няма, има хъс и амбиция и разсъжденията й са доста правилни, но ме натоварва като си обяснява постоянно своите си стратегии и тактики. Да си играе играта, да се съсредоточава и да постига резултати - така няма да дразни. Забелязала съм, че се случва нещо да не й достига в дадена игра и след това не приема добре загубата. И като почне - била близка с този, била близка с онзи. Аз пък съм останала с впечатление, че на другите много не им пука за нея, но все пак й дават признание като спечели в някоя игра. Вчера с топчето се прецака и тя си сподели, че била размишлявала какво ще стане на съвета, ако паднат, кой ще бъде номинирам (нещо такова помня, но може да греша). Имам чувството, че постоянно е под напрежение това момиче, не може да се отпусне. Какъвто и комплексен играч да е - не я искам на финал.

# 1 332
Адски са ми гнусни и двете физиономии, толкова грозни и нелицеприятни жени без грам чар или женственост. То гримаси , то чудо....

Ами всъщност това не е конкурс за "Мис", за да очаквате стойни хубавици на екрана, които с финес повдигат носни кърпички от пода. Реално погледнато всички участнички имат някакви дефекти, които ги дисквалифицират от модния подиум. Та дори и Никиту не ми се връзва там, ама... Опитайте се да им гледате играта, а не визията. Иначе  май през цялото време е някаква игра - театрална извън "тепиха" и "спортна" на арената... Ама може пък добри хонорари да са си договорили за такава излагация.

# 1 333
Ще се повтарям - Нямам фаворит за финала. Трагедия са всички. Никой не влага сърце и душа в самите Игри. Никой не ме е запалил, както миналата година Юлиан и Пламен.
Сестрите не ме вълнуват - много драма, много рев, много сълзи, много ББ.
Влади, Любо, Джери, Ваня и донякъде Милен - харесвам ги. Що годе са добре влезнали в социалната игра и са що годе комплексни играчи. Ама нямам нито един от тях фаворит де. (Жандармер, инженер и доктор - слабост са ми. Обожавам мъже в униформа Grinning)
Другите вече са ми ту мъч кифленски изцепки и много неприятни крайни изказвания.

Играта снощи не ми хареса.

# 1 334
Дали ще ги карат и тази година да дърпат като ненормални онези въжета, дето близначката и Юлиян си оставиха кожата буквално?
Ще я видим отново играта.

Общи условия

Активация на акаунт