💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 921
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
А онази, на която се изтрепаха и някои се наложи да напуснат дали ще я видим?

# 1 336
Ивана се оплаква в Инстаграма,че мъжете и намерили новият и номер и по нощите и звъняли "зрели мъже "да я занимават  с простотиите им,питали я за цената и на нощ.Astonished и т.н
Тя била болна в момента и никой да не и звъни Sweat Smile

# 1 337
Ивана се оплаква в Инстаграма,че мъжете и намерили новият и номер и по нощите и звъняли "зрели мъже "да я занимават  с простотиите им,питали я за цената и на нощ.Astonished и т.н

Стана ми мъчно, ще отида да си поплача за горкото момиче....

# 1 338
Вика да звъннат , когато се оправи/оздравее, сега не и до цени и услуги

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 15:16 от Наоми

# 1 339
  • Sunshine state
И Йоанна, и Катя са ми неприятни и ги искам час по-скоро вън. Не ми се гледат драмите им, нито игрите им, най-малко пък милувките им. 😷
Алекс отдавна трябваше да е вън, ама днес съм за него. Нека първо отстрани Катя и после да си ходи.

# 1 340
  • София
Обаче забелязахте ли Йо-то как тънко подходи при номинациите?
При първата се разграничи от вота на сестра си, хвърляйки гласа си безсмислено в посока, която нямаше значение за резултата. Но показа, че един вид не е непременно комбина с Катя и не се наговарят.

Вчера пък ги започна на струната на Ловците. На първо място, забележете!, каза, че не можело да номинира ловец, на второ място не можело и срещу сестра си да гласува. Алекс вече е номиниран, логично между Чудо и Ники, ще гласува за Ники.
Но вече леко подсказва едва ли не принцип - ловци да не номинират ловци. И понеже това означава Ники, Катя и Чудо да се преди нея, а после я камилата, я камиларя, и понеже е добра в игрите, не може да се отрече, предвиждам Йо да стигне до обединението без проблем.

Освен това, няма начин за толкова години заедно да не ѝ е ясно, че Катя пали от "замълчи", "по-тихо" и т.н. На моменти ми се струваше, че нарочно я провокира.
Тоооолкова са изкуствени тия драми между двете... Все едно Катя на война ще ходи, не на игра. И все едно ще ги разделят завинаги, а не за 2-3 седмици, а те сигурно с месеци не се виждат. Кого заблуждава с това, че Катя ѝ била най-важна и заради нея била там. Грънци. Ще го повярвам само, ако Катя отпадне и след нея Йо си тръгне доброволно.

# 1 341
Няма да си тръгне -те и двете казаха,че искат парите и всяка от тях си се бори за парите;

# 1 342
Всичко свързано с Катя ми е страшно гнусно, само като чуя как нарича сестра си "малкото" 🤢
И после впива устни в нея.... 🤮

# 1 343
  • IT
Принцеса Ивана според мен и в реалният живот се гледа през мръсно огледало. Хубаво е, човек да има самочувствие и високо мнение за себе си, но тя е решила че е принцеса.
Симона ми е супер неприятна, но пък дори и да се подмаза жестоко с прането на момчетата, понякога такива жестове са нужни.

# 1 344
Абе това с гащите не беше насочено само към мъжете....тъпо е че тя му ги взе все едно е детето й, реално е нормално като живеят заедно да питаш някой има ли еди какво си за пране и който има да си го даде сам. Ако беше взела гащите на Ивана по-малко странно ли щеше да бъде... не знам защо вечно се набляга на това в отношенията, дали някоя жена е домакиня или принцеса, много ме дразни как ги е страх да не са едното или другото.
И едва ли не, ако не переш нечии мъжки гащи можеш да си хванеш само чичко на 50+, защо те не носят ли гащи?

# 1 345
  • Козлодуй
Не принцеса, а мутреса Simple Smile

Аз съм доволна от развитието на играта отдавна беше време да се номинира Катя, а и тя иска да играе заради грошове Simple Smile

Сега ако и на жътварите им дойде акъла и номинират Ивана - много ще се зарадвам Simple Smile
След като отпаднат който и да отиде на финал ще се радвам стига да се справи с игрите Simple Smile

# 1 346
  • Испания

...цената за час. Крещеше като обезумяла.

Вчера пусна анкета само за мъже. Дали било важно за тях жената да е домакиня.

# 1 347
Тези двете “прекрасници” , хем не могат да се дишат , хем се напъват да са близки , а явно не са . Реално дори Йоана не понася характера на Катя . А обяснението , че са влезнали в играта , за да си оправят отношенията е безумно ... къде се намират ,в Съдби на кръстопът ли ? 🤦♀

# 1 348
  • Испания
Хванете са за ръка! Усмивкааааааа! Щрак!

Димитър и Екатерина /отново проявява своята неграмотност, нищо че масово я смятат за мноооооого интелигентна/ за битката довечера

# 1 349
Еднаквите сторита съвсем не са случайни...

Общи условия

Активация на акаунт