💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 68 061
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Sunshine state
Пак да отбележа, че Амелия Мира заприличва все повече на Майкъл Джексън.. Не знам кога намира време за децата от толкова спорт и реклама на разни продукти. На мен никога не ми е била любимка, по-скоро я съжалявах с тия мачовци от племето й.

# 1 366
На Николай лафовете са един път. Искрено съм се смяла само на неговите попадения. Дано някоя телевзия го забележи и му предложи One man show да коментира злободневни теми, ще пожъне голям успех, е , след като мине през логопед ....или не, това му е чара Simple Smile

# 1 367
Хванете са за ръка! Усмивкааааааа! Щрак!
Екипите им не бяха ли друго синьо (светло)

# 1 368
  • софия
Смятате ли че Екатерина има някакво психическо разстроиство или дефицит на вничанието и хиперактивност?
Чиста липса на дрога.
Какво взима според теб?
Идея си нямам, но определено й дават нещо от време на време и си личи как й се успокоява тялото и поведението.
Ще се самоцитирам - 16.09.
Скрит текст:
"Не им ли правят тестове за зависимости...все пак от екипа не си ли дават сметка, че участници като Екатерина по-скоро имат потребност от лечение, а не от участие в подобен формат. Тя явно е в период на алкохолна абстиненция. Вижда се, че е емоционално нестабилна, изнервена, с резки промени в настроението, изпада в състояние на свръх възбуда и раздразнителност, невъзможност да се контролира при изказ, гримасничи, насечен говор…все симптоми от ясни по ясни."
Почти месец и половина по-късно продължавам да поддържам мнението си, че екипа не трябва да допуска до участие хора със здравословни проблеми. Катя с нейните изблици влияе на здравето на заобикалящите я.  Ние сме свидетели на това, което ни се показва, а ако трябва да я търпи човек 24/7 не искам да съм на мястото на участниците....Това, че има зависимост към "нещо" явно не е от хубаво...семейна среда, личностно подценяване, обич, внимание, общуване.....

# 1 369
  • София
На Николай лафовете са един път. Искрено съм се смяла само на неговите попадения. Дано някоя телевзия го забележи и му предложи One man show да коментира злободневни теми, ще пожъне голям успех, е , след като мине през логопед ....или не, това му е чара Simple Smile
Е ,то ако отиде на логопед,изчезва чарът .
От снощи Николай- Рибарите сме така-ловец,ловец,сестра на ловец,ловец,Чудомир Smile

# 1 370
  • Испания
Скрит текст:
Хванете са за ръка! Усмивкааааааа! Щрак!
Екипите им не бяха ли друго синьо (светло)

Това са им екипите.

# 1 371
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Николай е ходил 3 години на логопед,без резултат.

Той помръкна откакто дойдоха Ловците и е наясно,че Катя ще играе срещу бившите рибари,побутвана и от сестра си.Щеше да е мн по интересно ако Рибарите се бяха пръснали.

# 1 372
  • IT
Николай помръкна, а Чудомир леко живна

# 1 373
За мен вятърът направи играта пародия. Продукцията трябваше да се постарае да ограничи ролята му по някакъв начин.

Довечера съм за Екатерина. В началото й симпатизирах много повече, особено след грозното поведение на Ивайло към нея, но постепенно ме позагуби със своето скандалджийство. Въпреки това е не е слаб играч, а и е ми е доста по-интересен персонаж за наблюдение от много от хората във формата. Немалко пъти ми направи неприятно впечатление, но въпреки това не я чувствам като лош човек.

# 1 374
И аз подкрепям Катя. Може да е скандална и провокативна, но не е лицемер, за разлика от почти всички останали.

# 1 375
  • София
И аз ще викам за Катя. Александър вече му е време, даже отдавна трябваше да са го изритали.

Чудя се каква ли идиотщина ще измисли днес онова джукестото? Изключително неприятно същество. Ако някой не е разбрал, за Иванка иде реч.

# 1 376
Две игри подред и нито един пъзел  - предопределиха им съдбите

# 1 377
  • somewhere over the rainbow
Много хора, и не само във форума, бъркат лицемерието с елементарно възпитание.
Освен това Катя често има разминавания между думи и действия или между думи сама пред камера и пред другите. Например, когато Сандьо и Мира отиваха на елиминационна, Катя каза пред камера нещо от рода, че не й дреме кой ще се върне, ако може никой от тях. После я даваха как маазно казваше на Мира, че ще я чака. Накрая даже и сълза пусна при видеото на Мира. Всъщност Катя нон стоп си е в едно такова раздвоено състояние, което даже не знам дали е лицемерие или някаква шизофрения.

# 1 378
Много хора, и не само във форума, бъркат лицемерието с елементарно възпитание.
Освен това Катя често има разминавания между думи и действия или между думи сама пред камера и пред другите. Например, когато Сандьо и Мира отиваха на елиминационна, Катя каза пред камера нещо от рода, че не й дреме кой ще се върне, ако може никой от тях. После я даваха как маазно казваше на Мира, че ще я чака. Накрая даже и сълза пусна при видеото на Мира. Всъщност Катя нон стоп си е в едно такова раздвоено състояние, което даже не знам дали е лицемерие или някаква шизофрения.
[/quot

Или доброто възпитание е чудесно прикритие за лицемерите ? Факт е също, че Катя не веднъж е споделяла пред Сашето и Мирка не високото си мнение за тях.  И именно това я отличава от възпитаните подмазвачи. Simple Smile

# 1 379
  • somewhere over the rainbow
Възпитан подмазвач и директно обиждащ е еднакво кофти. Зависи на кой кое му е по-ок - за мен да ти кажат "затвори си надутата уста" /към Христа/ ми е много далеч от културно поведение и не бих го оправдала по никакъв начин, при все, че и аз намирам въпросната за ужасно изглеждаща. В случая предпочитам "лицемерието" или по-точно цедката на устата, която масово се смята за лицемерие.

Общи условия

Активация на акаунт