💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 086
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Испания
Този кадър като нищо е от "началния инструктаж" , преди да е започнала играта; монтажистите ги е домързяло малко... Grinning

Написала съм, че в този момент водещите говорят за необходимостта от фотофиниш. Това е преди последната реклама.

# 1 606
  • София
А не обърна ли внимание, че думите на Катя "После аз съм била изкукуригала жена" ги пускаха няколко пъти като съпровод на играта им на лабиринта, а се оказа, че ги е казала, докато подскача на гъбките?
Не казвам, че съм 100% права, но какво обяснение може да има?

# 1 607
  • София
Обяснението може да е най-простото на света. А именно, че сами са разрушили кулите след нареждането им. Катя не веднъж го е правила.
Да не говорим, че ние го гледаме веднага. А там може да е станало след 5 минути. Интервюта, синхрони, това-онова....

# 1 608
  • София
Да, може, естествено. Останах с впечатлението, че и тук си е проличала някаква конспирация, затова измислям по-засукани обяснения. Grinning

# 1 609
  • Испания
А не обърна ли внимание, че думите на Катя "После аз съм била изкукуригала жена" ги пускаха няколко пъти като съпровод на играта им на лабиринта, а се оказа, че ги е казала, докато подскача на гъбките?

Да, в промото пуснаха думите ѝ по време на играта на лабиринта и дори имаше отговор на Александър : "Престани да ме дразниш". По време на епизода се оказа, че ги казва точно като минава гъбките и той изобщо не я чу, според мен.

Ето и след рекламите.

Обяснението може да е най-простото на света. А именно, че сами са разрушили кулите след нареждането им. Катя не веднъж го е правила.

Не е, защото и двете кули ги няма, частите на Екатерина изобщо липсват, а тези на Александър /розовите/ са както в началото - хоризонтални.

Който видял, видял. Който разбрал, разбрал.

# 1 610
  • София

Игри на волята: България (30.10.2020)

Сезон 2 Епизод 41

още един

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 00:14 от Mari_Mar

# 1 611
  • София
Скрит текст:

Да, в промото пуснаха думите ѝ по време на играта на лабиринта и дори имаше отговор на Александър : "Престани да ме дразниш". По време на епизода се оказа, че ги казва точно като минава гъбките и той изобщо не я чу, според мен.

Ето и след рекламите.

Не е, защото и двете кули ги няма, частите на Екатерина изобщо липсват, а тези на Александър /розовите/ са както в началото - хоризонтални.
Дописах си мнението по горе. Въпрос на монтаж. Ние го гледаме веднага. А там може да е станало след 5 минути. Интервюта, синхрони, това-онова.... Може дори работниците от поддръжката да са започнали да прибират.

# 1 612
Изненадах се тоя Сашо как е запазил самообладание от загубата си и се усмихва! Верно е психопат!
Именно заради тая усмивка си мислих, че е спечелил.
Саше, ако все още четеш тука, потърси помощ докато му е времето, за да не станеш опасен за околните!
Много често, когато някой убие /не Дай Боже!/ всички съседи силно изненадани, обикновено казват: Много възпитано момче, винаги поздравява, винаги усмихнат...
Страшно е! И го казвам напълно сериозно.
Много точно казано. Hands Plus1

# 1 613
  • София
Всъщност на Катя кулата беше много в края и от този ракурс Алекс би могъл да я закрива,но аз виждам долу ,на нивото на ръката му едно синьо парче да се търкаля.На Алекс са прилежно подредени на плота.
Не ми се гледат тези двамата,но има коментари,че на Катя лабиринтът бил с по-малко дупки,отделно изобщо не ни даваха кадри,когато тя беше там.
И какво значи фотофиниш-Катя стои и се любува на кулата,Алекс слага кубчето и казва -готов съм.
Защо нямаше реакция още ,когато Катя го завърши?
Все тая,големи шашми.Аз съм най-притеснена,че Ивана все повече не харесва Ваня. Smile

А ако в понеделник рибари отидат в резиденцията,означава че Чудомир е коментирал игра преди седмица от там.

# 1 614
Да не говорим, че ние го гледаме веднага. А там може да е станало след 5 минути. Интервюта, синхрони, това-онова....

Сега върнах епизода. Катя и Алекс провеждат разговор след края на битката, държат бутилки минерална вода, Катя е седнала на змейката и казва на Алекс, че тя е първа и добре, че всичко е заснето. Кулите вече са разрушени, кой знае колко време са чакали за този фотофиниш. Не виждам никаква конспирация, явно докато са чакали, са разрушили кулите.

# 1 615
И така, победителят, който игра срещу  топ атлети, си тръгна. Една предизвестена излагация. В един момент се замислих как би реагирал  Тошо, ако трябваше да живее с Александър.
Никакво внимание не отделихте днес на Никиту - царя - господар. Grinning  Искам да го видя в резиденцията - Уазкош ще е!!!
И с тези грошове вече се сещам какво ще стане - накрая последния оцелял ще допълзи до Ралица и Димо с натежали гащи от грошове и... ще им плати хонорарите за сезона. Сериозно, колко народ си тръгна, никой никаква полза от наградите. Една питка със сирене и то заради подаръка на Жиу жицуту.

# 1 616
Следващата седмица дано Рибарите да стигнат в резиденцията и да гледаме скубане на коси край реката.
И аз на това се надявам. Ивана и Симона в комплект на реката - няма да е за изпускане Joy

# 1 617
  • София
Само загадката кой от двамата играчи тази вечер е по-голямото куку остана Simple Smile

Иначе новата битка за територия ще е интересна - плуване,ловкост,сила .. нищо общо с пародията от миналата седмица. Очаквам Чудомир да се представи много силно при държането на коша, но продължавам да съм за Жътварите.
Хубава игра е наистина.Запомнила съм я с умопомрачителното мятане на торбички от Анна-Мария,която почти запрати една по главата си Smile

# 1 618
Във връзка с епидемиологичната обстановка и по препоръка на министъра на здравеопазването Ваня събира витамин Д по монокини до басейна. Който си мисли, че е тактика за привличане на Фнимание е в голяма грешка.  Съплеменниците са се изпокрили,  а целомъдрената Ивана е крайно възмутена от поведението й.

# 1 619
И аз искам Рибарите в резиденцията, но не ми се иска Тодор за пореден път да губи...не знам защо...

Общи условия

Активация на акаунт