Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 720
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 660
  • Другата България
Станало натоварващо щото се върнала Милена!?

На Мара простотиите хич не са натоварващи, не, изобщо. Напротив.
Те са такава приятна гледка за окото, че си ги връщам по няколко пъти на вечер, затова толкова късно гледам.
Не знам вие какво разбирате под натоварващо но не смятам, че Мария е по- лоша от Милена която със стъпването си във фермата почна с драмите.
Пиша в темата от ден първи.
Многократно съм казвала какво мисля за Мария, казвам го постоянно и сега, и ще продължа да го правя.
Нямам намерение да се повтарям, написаното стои.
Останалите, повечето от тях мислят същото.
Всеки е свободен да мисли каквото си иска и как той вижда нещата.
Такава проста жена, в комбинация с агресивна и нечленоразделна, досега не е имало.
Милена може да не е цвете, но в сравнение с нея е класИ над нея.
И да, и аз вече започвам да харесвам Надка на фона на Мара Ножа.

# 661
  • на село
От тези скандали между жените и вряскането на Мара мъжете останаха като фон, само работят и ни се чуват, само от време на време се виждат.
Това на Мара срещу Поли си беше агресия, ама тя си била такава, ами да се укроти, да се научи да си сдържа нервите и емоциите, какво е това чудо, пали от раз и вика и нищо не и се разбира.

Най съм доволна, че Тона отпадна, голям кеф, не знам, коя жена ми харесва най- много, но тя ми е най- противна.

# 662
  • Пловдив
Ооо, да Ваня ревеше на двата бъзика на Ангел, а сега изведнъж агресията на Мария не била агресия. Ако Мария й скочи така....

# 663
Ох, дожаля ми за Надя.
Отървала се е от кошмара на домашното насилие, а ето че трябва да понесе подобно отношение и от "приятелката" си.
Мария е насилник. Викове, крясъци, навиране в лицето, хващане за раменете... абе, кръвта и кипи. Само врещи и нищо не чува.
Надя много, ама много ми хареса. "Мария, ти знаеш ли правилата на играта?"

# 664
  • London
И Поли ако толкова хвали Англия какво прави в България....!
И с право хвали тук такива като Мария имат дела и лежат по затворите. А тук дори и в темата има пишещи го намират случая за смешен, Поли преувеличила....то в погледа й на тая има постоянна агресия. Като навита пружина е....то е ясно, че е въпрос на време да разбие на някой носа. Тъпо е да се затварят очи. А кухата хралупа Ваня се мазни за да не я вика на дуел, не за друго.

# 665
  • София
Поля ако не наблягаше на тоя нож и го интерпретираше както трябва, щях да я разбера. Само че ми е противна как изопачава нещата. Да, Мария ѝ вика до ухото. Но не, не я е докоснала. И не, не я е заплашвала с нож.
                                             И защо да и вика до ухото? Не виждам да има глухи. Който не може да се контролира, да се самоизолира. Никой не е длъжен да търпи чужди истерии.

Разбира се, че никой не е длъжен. На мен ми прави грозно впечатление как го играе на жертва. Тя не се опитваше да спре спора, даже напротив. После лъже какво и как точно се е случило. Когато намираш някой за агресивен, не му се хвърляш и после чакаш примирие.
Не казвам, че реакцията на Мария е ок. Но няма как да съчувствам на Поли.

Като цяло предаването ми стана доста противно, в сравнение с предното.

# 666
Може да прозвучи странно, но ми стана наистина гадно за Поли. Мария продължава да е дразни и аз не го намирам за нормално.
Това че Поли плаче не я прави слаб характер.

# 667
Първата стъпка - да се приближиш до някого с нож, докато се карате е по-трудната част. От там нататък самото нараняване е лесно.
Аз ли съм странна или въобще не мога да си се представя да правя подобно нещо, докато водя спор с някого? 🤯 Явно за доста хора тук това не е толкова нетипично. Противни изказвания и в епизода, и тук.

# 668
Лично за мен Поли е права. Агресията не е само физическа, тя самата е чувствителна и не се е сблъсквала с такова поведение. Разбирам я...
Мария е крайно време да си ходи, никой не е длъжен да се нагажда с настроенията й.
Стояне, Стояне... женски черти в мъжко тяло. По-лошо от мъж интригант има ли?!? Не те ли е срам колко интриги направи...

# 669
Elina, защото “в България е така” дай да го приемаме ли?
И какво лошо
има да се направи сравнение, дай боже някога Ганьо да прогледне!!!

# 670
Така, бих казала, че преди дни харесвах Мария и Надя наравно, даже Мария повече, обаче тя прекали.
Това с ножа си беше гадно, не, не е искала да си реже вените, тя си е агресивна и дори да не е физически, проявява пасивна агресия, все гледа да уязви другите (и успява). Дори не даде шанса Надя да се изкаже. Можеше да седне, да я изслуша, а после да каже, че това са глупости и не е съгласна. Дори не даде думата.
Ми не, не е за финал.

Радвам се, че Тони отпадна. Преди я харесвах, но и тя е твърде груба.

Още веднъж да кажа: жал ми е за кучетата. Кастрация! Това е решението. По-дълъг живот за майките и по-малко кучета с неясна съдба.

Очаквам с интерес следващия епизод.

П.С. Все още харесвам Калоян, Петър, Митко, Боби. Според мен Калоян е осъзнал, че с Антония нищо няма да се получи и тя ги използва, затова се зарадва повече на Жани.

# 671
Поля ако не наблягаше на тоя нож и го интерпретираше както трябва, щях да я разбера. Само че ми е противна как изопачава нещата. Да, Мария ѝ вика до ухото. Но не, не я е докоснала. И не, не я е заплашвала с нож.
                                             И защо да и вика до ухото? Не виждам да има глухи. Който не може да се контролира, да се самоизолира. Никой не е длъжен да търпи чужди истерии.

Разбира се, че никой не е длъжен. На мен ми прави грозно впечатление как го играе на жертва. Тя не се опитваше да спре спора, даже напротив. После лъже какво и как точно се е случило. Когато намираш някой за агресивен, не му се хвърляш и после чакаш примирие.
Не казвам, че реакцията на Мария е ок. Но няма как да съчувствам на Поли.

Като цяло предаването ми стана доста противно, в сравнение с предното.

Как да спре спора? Да и каже “Добре, Миме, права си” ли? И си мислите, че Мария щеше да се кротне? Толкова агресивно същество докато някой трети човек физически не го отдели от другата страна, няма спиране. Айде пак жертвата виновна. Трябва всички да се съобразяват с насилниците, дето са си просто “по-избухливи/емоционални/агресивни във всяко действие”, както се изразиха другите жени  в епизода. Поли крясна веднъж и вече била провокатор... никаква агресия нямаше в нея, опитваше се да се защити по някакви начини. Изгубена работа.....

# 672
Аз наистина все повече харесвам Надя. Мара ми стана крайно неприятна. Толкова тъпи същество. Общия мозък и каза две сладки думи и тя веднага готова за техният лагер. И  как не я заболял устата да врещи. Върви и съвсем целенасочено блъска Поли. И на мен ми стана жал, за Поли.

# 673
Elina, защото “в България е така” дай да го приемаме ли?
И какво лошо
има да се направи сравнение, дай боже някога Ганьо да прогледне!!!

Явно, че в този форум човек не може свободно да си изрази мнението не знам какъв е този голям проблем и защо всички го приехте толкова лично .

# 674
  • London
Мен водещите ме разочароваха.....и Надя не можа да й каже как изглежда отстрани и на нея не даде да се изкаже и пак агресира и на Стоян и всеки кипи, ври....Диазепам си трябва за тая кукувица. Аз наистина почвам да се тревожа за децата й, няма как някой да ме убеди, че не ядат бой, няма как....Тази просто една чаша да се счупи и сигурно пак ври. Това е лудо....

Общи условия

Активация на акаунт