Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 995
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 270
И за мен не е зла Надя. Няма амбиция да се хареса на всеки. Няма амбиция да създава приятелства. Играе си играта. Е може и да говори зад гърба на някои,ама като гледам всички го правят. Работи, умее доста неща. Но чак пък зла. Милена ми изглежда по зла от нея. И не съм съгласна, че Надя е настроила другите срещу Милена. Тя Милена сама се погрижи за това.
И защо Милена не настрои другите срещу Надя примерно. Дали щеше да и се получи?

Щото Надя е по-умела намипулаторка. Манипулира леко и неусетно, а Милена много грубо се пробва и това раздразни змиярника. Това, че умее много неща не пречи да е зла и злобна. За мен е гнусна с това облизване на де що намери. Опасен играч е. Може би успешен. Но не е добър човек - това се видя многократно. Не харесвам подхода на Милена, бих стояла далеч от такива хора. Но е факт, че покрай Милена разбрахме Надка що за стока е, както и всички останали.

# 271
Не ми харесват такива "връщанки" на отпаднали участници.Съжалявам,че Дана си тръгна-от всичките 4 исках тя да остане.От останалите /не вяравх ,че някога ще го кажа - искам Милена/.Но да си ходи на следващ дуел.Тая жена е така обсебена от наградата,че чак погледът й е станал налудничав.
   Аз не харесвам СТоян , но и не харесвам начинът,по който го коментират.Макар ,че за нашият балкански манталитет това е свъсем нормално.И ние на пейката пред нас правим същото.Само че не ни дават по тв.Но да се криеш от тъщата ,че пушиш,пък си голям,здрав,прав мъж,грижещ се за семейство.....не го разбирам.
   Надя мисли точно как да превърти играта, че да стигне до финал.И мисли правилно,ако не смятаме Милена , която може да обърка сметките.
   Мозъка ,две в едно ,там няма какво да коментирам - тъпо,вдлъбнато и глуповато.Ако съм на мястото на Ванчето,пълен игнор на Пешката-сега и за в бъдеще.Оффф,тоя пък Пепи кво толкова се кефи на Осипова?!Футболист,ветеринар,пилот,ма бива ли така?!
    Относно фирма Дайчо - стават ми леко анти и двамата.Данчо повече.Ако съм на годеницата на мястото,изобщо няма да ив свиря по гайдата на Иван и Андрей и да влизам вътре.А оня магьосник като излезе и прощално писмо няма да види.Егати мекотелото - ако си мъж,изчакай докато излезеш,приключи достойно едната връзка и тогава влизай в друга.Ама те не,те са само приятели.Ако беше жена ще кажем-ковра,а той какъв е?Мъжка ковра? Лигльо.
    Аз смятам,че 13  кученца на 6 гърди няма да оцелеят.Ще оцелеят най-силните.Това е законът на природата.

# 272
То се изисква акъл, за да си добър манипулатор, което показва, че Надка печели по този параграф срещу Милена.
Дуел между двете ще ми бъде интересен, вече знам за коя ще викам. Smiling Imp

# 273
Ооо, има си трески за дялане  Надя! Хич не я харесах, когато спечели щита на SDI и каза на Милена, че един ден щели да се срещнат и тогава Милена щяла да  остане доволна.Thinking
Ненужен и грозен беше и коментарът й на дуела между Милена и Тони: "Тръгвай! Газ, джапанките в сака и билет за влака."
Ами скандалът, който спретна за двете краставици, ами снощи като определяше, кой е заслужил и кой не.
И в същото време се представя за добрата пчеларка, работлива, грижовна и състрадателна.
Коя е истинската Надя? Няма и да разберем, защото при нея всичко е игра и стратегия. Засега се справя и уверено върви напред.
За мен Надя е по - скоро хитър играч, отколкото лош герой. И мисля, че Надя и Милена са двете страни на медала.
Еднакви са и затова от самото начало не се харесаха.

# 274
  • London
Странно ми е, че Камелия си пуска такъв статус. Май, май наистина са имали уговорка за игра, но и той изглежда, че наистина разви чувства. Може би това имаше предвид, че от това я е било най-много страх.

Скрит текст:

Много проста клявка.
Данчо ако не е излязъл може по този начин да дразни Даяна и да я прави несигурна.

Даяна го следва и му харесва снимки та явно не се впечатлява от годеницата. И аз мисля, че е вътре той.

# 275
На Милена не и се получи стратегията просто. Искаше да я приемат за готината кака и да се превърне в алфа жената ама и бяха прекалено прозрачни ходовете и за да не падна по гръб започна да им прави на пук като я разбраха. Все пак Надя имаше основна роля в това да я злепостави пред другите и да ги настрои срещу нея. Надя се комплексира от такива жени според мен. Дразнят ме мен малко такъв тип жени, които видиш ли се приемат толкова насериозно, че всяка която има различни интереси или полага грижи за външния си вид се заклеймява.

# 276
Не знам, според мене не е задължително някой да те комплексира, та да не можеш да го търпиш. На мене са ми достатъчни дори изкелеферченият говор и изкуствен смях на Милена, та да не я харесвам. Бях на нейна страна, когато всички бяха против нея, защото реално нищо лошо не е направила на никого.
 Надка вижда силен конкурент в Милена, то е ясно, но явно не може да я понася и по други причини.

# 277
  • при късмета
На Милена не и се получи стратегията просто. Искаше да я приемат за готината кака и да се превърне в алфа жената ама и бяха прекалено прозрачни ходовете и за да не падна по гръб започна да им прави на пук като я разбраха. Все пак Надя имаше основна роля в това да я злепостави пред другите и да ги настрои срещу нея. Надя се комплексира от такива жени според мен. Дразнят ме мен малко такъв тип жени, които видиш ли се приемат толкова насериозно, че всяка която има различни интереси или полага грижи за външния си вид се заклеймява.
Надка ли настрои Петър и Калоян с/у Милена, че да я пратят на дуел? Надка ли настрои Кустев с/у нея?  И до края на сезона да се натяква, че Надка е виновна, това няма да стане истина. Истината е, че Милена си цялото отношение към нея сама си го изпроси. Калоян и Петър също. И тримата са олицетворение на приказката, че каквото сам си направиш и цяло село не може да ти направи
Не знам, според мене не е задължително някой да те комплексира, та да не можеш да го търпиш. На мене са ми достатъчни дори изкелеферченият говор и изкуствен смях на Милена, та да не я харесвам. Бях на нейна страна, когато всички бяха против нея, защото реално нищо лошо не е направила на никого.
 Надка вижда силен конкурент в Милена, то е ясно, но явно не може да я понася и по други причини.
Точно по същата логика, не е нужно Милена да е направила на всеки по отделно нещо, че да не я харесват. Още тогава казах, че е напълно достатъчно да имат преки наблюдения и да съжителстват с нея, за да се получи така

# 278
  • London
Аз съм много по-близко до Милена като жена и заради това сигурно съм пристрастна. Надя ми е странна, хареса ми навярно само онзи миг с кученцето, но и там не знам искрена ли беше.....не мога да й повярвам, играе много за пред камерата и тя и Ангел особено в интервютата насаме.

# 279
  • София
Защо Йогата няма шанс да влезе отново във фермата, аналогично на шансовете, които имат жените?

# 280
Защото дали втори шанс на мъж - Асен, затова сега на жена.

# 281
От промото за довечера ми хареса Милена като пита Даяна защо продължават отношения без развитие. Надявам се, че има предвид постните отношения с общинския фокусник, не някакви извън Фермата. Късно идва този въпрос, много ефирно време се отдели на това любовно Тука има, тука няма. Жанета май вече не ме дразни, все пак във всяко село има и по една като нея 😀

# 282
  • London
Stuck Out Tongue Winking EyeА защо да нямат развитие отношенията им? Секс ли следва да направят в ефир, че да се приеме за развитие. Най-разумно е да си ги развият навън....

# 283
Ако вкарат на този етап годеницата - 8ма тяхна седмица, реално жената е гледала предаването 1 или 2 седмици. Ако помня добре от ден първи се харесаха Д-тата, но в началото Данчо така менторски и братски я обгрижваше Дая. Може с влизането да са изяснили отношенията и да чака излизането на Йордан. Честно казано, аман от любовни интриги и 5 минутна слава.

Надя не хареса Милена, защото втората влезе с пълната кошница, а се видя че заявката ѝ на всички фронтове е без покритие. Милена подходи изключително самонадеяно, дори арогантно в отношенията със съфермерите и участието си. И Надя като мисия прие разобличаването на адвокатката.
Надя си е работна, можеща, но ми е толкова безцветна, направо скучна. Нищо в нея не ме вълнува, ще си стигне финала като една черта.

Ясно е, че всеки влиза със "стратегия" и тя се изразява в добро впечатление, разбирателство, труд и физическа подготовка. Клишета, но това е реалността за да се харесаш вътре и вън. А когато една "стратегия" се срещне с още 20 "стратегии" получаваме чиста проба сблъсък на характери на непознати хора в затворена среда, идеята на брадъра, която си е чудно добър експеримент като замисъл.

# 284
Дали навън ще имат връзка - не само Даяна и Данчо, а които и да е от другите - не ми е интересно. Докато гледам предаването обаче нито приятелство виждам, нито искрен интерес или романтика. Моето време като ги гледам, го броя загубено. Те дано спечелят нещо.

Общи условия

Активация на акаунт