Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 088
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 300
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Как решихте, че годеницата влиза? Тя от 1 месец все влиза..... За мен го има варианта и Данчо да й каже " Дотук бяхме" , даже това е най-вероятното според мен.

Дано влезе,докато и Даяна е там,иначе ще е безсмислено.
Нямам търпение да видя на Данчо физиономията и как ще пелтечи пред годеницата и Даяна с наведена глава.Ама аз такова..тя,Даяна ме сваля,аз от кавалерщина и възпитание,аз въобще нямам вина.. Laughing
То не може така,от цветенце на цветенце...

Аз пък нямам нищо против Милена,никак не ми е любимка и до финал няма да стигне,но я предпочитам в пъти повече пред участнички с по 2 грама мозък.Хареса ми и че плана на Надя се поразбърка с появата на жените.

# 301
То хубаво да го тушираш. Навън има лесно, спираш контакти, разсейваш се с други неща, с други хора... Но не забравяй, Кат, че там са принудени да се гледат няколко месеца, докато си тръгне който откъде е. И при положение, че явно и е слабост Пепи на Ванка, малко трудно е да го игнорира. Има понякога такива влюбвания, когато виждаш, че вървиш срещу себе си и само можеш да се унижиш повече, поддавайки се на емоциите, но нещо те тласка към този човек, докато накрая не се решиш и не отрежеш отношенията с големия сатър. Та явно нейния случай ще е нещо такова.

# 302
  • London
Как решихте, че годеницата влиза? Тя от 1 месец все влиза..... За мен го има варианта и Данчо да й каже " Дотук бяхме" , даже това е най-вероятното според мен.

Дано влезе,докато и Даяна е там,иначе ще е безсмислено.
Нямам търпение да видя на Данчо физиономията и как ще пелтечи пред годеницата и Даяна с наведена глава.Ама аз такова..тя,Даяна ме сваля,аз от кавалерщина и възпитание,аз въобще нямам вина.. Laughing
То не може така,от цветенце на цветенце...

За мен момента в който му видяха визитката и той не се освести показа, че на него не му пука. Той няма да пелтечи, защото очевидно чувствата там са умрели според мен. Още онази вечер й каза на Дая ''Годежа свършва с брак и беше преди година и половина'', тоест минало е доста време и нещата не са се конкретизирали. Очевидно не е имало достатъчно желание и емоция в тази насока, поне от негова страна и сега си е дал тотална сметка. За мен там няма да има продължение... с годеницата, но да видим.

Е това е дейнджър вайбс, но без левия момент. Пешо може само вода да му носи.
Скрит текст:

Абе то сигурно сме имали всички поне една такава връзка в която сме били по-влюбените....Алба Роса, въпроса е, че на 37 години ми е някак късно да не ги разбираш повечко нещата. Но то това Ванче се държи като ученичка, явно всичко там е със закъснение.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 16:40 от La Catrala

# 303
  • Другата България
Ооо, има си трески за дялане  Надя! Хич не я харесах, когато спечели щита на SDI и каза на Милена, че един ден щели да се срещнат и тогава Милена щяла да  остане доволна.Thinking
Ненужен и грозен беше и коментарът й на дуела между Милена и Тони: "Тръгвай! Газ, джапанките в сака и билет за влака."
Ами скандалът, който спретна за двете краставици, ами снощи като определяше, кой е заслужил и кой не.
И в същото време се представя за добрата пчеларка, работлива, грижовна и състрадателна.
Коя е истинската Надя? Няма и да разберем, защото при нея всичко е игра и стратегия. Засега се справя и уверено върви напред.
За мен Надя е по - скоро хитър играч, отколкото лош герой. И мисля, че Надя и Милена са двете страни на медала.
Еднакви са и затова от самото начало не се харесаха.
Откога го говоря това аз! Същото мисля, многократно го писах.
Затова и с Дана всичко беше наред, защото тя имаше начин да се изявява като нейна "майка", покровителствено, напътстващо, съветващо, "загрижено"....за мен и онова беше лицемерие. Предполагам и самата Дана го е осъзнала, след като на интервюто сега каза, че иска Митко да спечели. Във "Фермата" каза друго - че иска Надежда да спечели.
Може да е добра като стратег, да е добра като играч, но не е добра като човек, от това, което показва.

# 304
И на мен Надя не ми се струва привлекателна личност, но я искам на финал, за да озори другите финалисти. Отделно, ако победи в игрите, но загуби зрителския вот, ще има някакво морално възмездие. Доскоро исках и Мария на финал, защото изглежда силна в игрите за имунитет, но след простащината с Поли ми опротивя много. Сега предпочитам на финал срещу Надя жена с по-голям контраст, примерно Даяна или Поли.

# 305
Надя,че играе със стратегия е ясно.
За нея от жените най-добре на финал да е с Мария, защото агресията на Мария и гарантира победа над нея при гласовете на зрителите.
Но интересното за мен е как ще подходи към Боби и как ще опита да го елиминира/омаскари. Защото според мен си дава сметката ,че това е най-сериозната конкуренция от всички останали за победата във формата.

# 306
  • Другата България
Надя,че играе със стратегия е ясно.
За нея от жените най-добре на финал да е с Мария, защото агресията на Мария и гарантира победа над нея при гласовете на зрителите.
Но интересното за мен е как ще подходи към Боби и как ще опита да го елиминира/омаскари. Защото според мен си дава сметката ,че това е най-сериозната конкуренция от всички останали за победата във формата.
Същото си го мислех и аз.
Според мен тя ако няма, то вече крои план не само за Боби, а за всеки един потенциален финалист.
Как и в кой момент точно да им щракне капана.

Но! С Ангел - нейната "любов" също ми е интересно как ще постъпи.
Защото ако така вървят нещата, той също ще стигне напред.
Геле това, Геле онова, накрая ако Геле е на финал, жална му майка на Геле. Ще види колко "чиста душа" е "любимата" му.

# 307
Тя Надя май го почна Боби лекичко с това, че Стоянчо нещо недоволен и не ще да бачка с Боби. Боби се позачуди май.
Може да не е умишлено, разбира се, може така да ги подготвя за ратайство примерно.

Аз мисля, че и тя, и любимият ѝ Геле ще са на финал. Честно, нея или него бихте подкрепили на финал?

# 308
  • London
Не съм много сигурна за Боби...да не се излага ама аз например смс няма да пусна за него, тапет ми е. Някой може да е бил по-противоречиви въпреки това да се харесва повече на публиката, защото е бил в кадър поне. Райно беше 100% бял. ..и добър, но беше в кадър, не като Боби зад кадър. Дори за сърденето на Стоян разбрахме задочно, после едни коментари на Поли.... Които пак се питаш на каква база са като не си видял нищо от това.

# 309
# 310
Кат, нормално е това, трябва да те впечатли участникът, пък ако ще и да те дразни. Поне някакви вълнения да предизвиква участието му. Simple Smile
Не се знае, може Боби да излезе в един момент от сянката, макар да ме съмнява.

Ако Алманахът е целият с такива картинки като детска книжка, то ясно защо е толкова много страници. Simple Smile

# 311
Милена не ме дразни изобщо, но Надя-доста. А вярно ли е това, което каза на Мария-че който не бил ходил на дуел, нямало да отиде на финала? И ако е вярно, откога е това, защото си спомням, че Балан не беше май на дуел, а си отиде на финала с Яни. Според мен директно се опитва да я отстрани, това за стратегия аз на тебе, ти на мене е ала бала да ѝ замаже очите. Каква е гаранцията, че Мария ще остане, ако иде да дуел? Силна, силна, ама има Алманах, има и голяма доза късмет, така че не се знае кой.
Кустев не може да ме издразни с обсъждането на Стоян. Всеки там обсъжда всеки, просто не ги дават всичките. А и на 35 да се криеш с цигарата от тъщата си е супер смешно.

# 312
На финал бих подкрепила Надя само срещу Данчо. Но пак го има моментът, че се възхищавам на силни и кадърни играчи, а тя е и двете.

# 313
Тя Надя май го почна Боби лекичко с това, че Стоянчо нещо недоволен и не ще да бачка с Боби. Боби се позачуди май.
Може да не е умишлено, разбира се, може така да ги подготвя за ратайство примерно.

Аз мисля, че и тя, и любимият ѝ Геле ще са на финал. Честно, нея или него бихте подкрепили на финал?
Нея.

# 314
Боби имаше своя звезден миг и фермер беше, отделиха му седмица време. Стоян явно е толкова скучен, че и да искат да извадят материал с него то няма.
Мария докато схване стратегията на Надя и играта ще приключи...Но тя и доверие ѝ няма, трудно е тяхното приятелство Smiley
Явно наказание за Мара няма, жалко. Редно беше да се "самосезират".

Общи условия

Активация на акаунт