Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 072
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 330
Е, не, аз не бих коментирала какви родители са този или онзи, не. Те може да са си прекрасни родители, въпреки че ни показват разни лоши свои страни, затова - не бих коментирала никога подобни неща.
Подкрепям, Ензимче! Да коментираме тук играта и поведението в нея   на играч е смисъл на форума. Но да коментираме родителски капацитет на база симпатии и антипатия към някого, когото сме видели само в ролята на играч, недопустимо е.

# 331
  • при късмета
Не съм я окачествявала като родител, къде го прочете? Казах какво ми е направило впечатление, а именно всички деца в книжките получиха хубави думи, а само нейните наставления. И да, мога да си правя изводи на това действие на Надка, но това не значи, че съм я окачествявала като родител. За децата си тя вероятно е добра майка, поради липса на друга, а от там и опит за сравнение.
Мравке, това ѝ поведение на Надка беше именно в играта

# 332
Не съм я окачествявала като родител, къде го прочете? Казах какво ми е направило впечатление, а именно всички деца в книжките получиха хубави думи, а само нейните наставления. И да, мога да си правя изводи на това действие на Надка, но това не значи, че съм я окачествявала като родител. За децата си тя вероятно е добра майка, поради липса на друга, а от там и опит за сравнение.
Мравке, това ѝ поведение на Надка беше именно в играта
Това към мен ли ?
Аз подкрепих Ензимчето. Твоя пост не съм го чела.
Joy

# 333
А бе, да кажеш, че тръпки те побиват, че такива хора имат деца - как да го разбирам.

# 334
Между Ангел и Надя бих подкрепила Надя.
Поне не се лигави и не се прави на интересна. А и бачка здраво, докато АмГъл се чеше по ...кайсиите.

# 335
Е, Надя да не е единствената майка на света, която казва на децата да прекарват по-малко време пред телефоните и да наблягат да книгите? Напомнила им го Grinning Май написа и други неща, но вече не ги помня.

# 336
Аз също имам особено мнение за Данчо като баща на дете с проблеми в развитието, но най-малкото заради чистата ми цялостна антипатия към него не искам да коментирам. Какви са участниците извън играта не ме интересува нито като предистория, нито впоследствие. Към участието им съм критична, защото очаквам игра, характер, воля, изобщо нещо запомнящо се и колоритно.

# 337
  • London
Joy
докато АмГъл се чеше по ...кайсиите.

С глас се смея.

# 338
Ами погледнато реално Надя свърши досега в пъти повече работа от Ангел. Всичката зимнина или повечето тя я направи. За мандрата го коментирахме. Докато беше в кухнята всичко беше наред.
Симпатизирам и на Ангел, но там е по друга причина, а именно че е хитрец и тънко и леко си ги гаргаросва един по един, ей така без да се кара, без да влиза в конфликти. Но за сега ако те двамата са на финалната права ще избера Надя, именно заради факта че е допринесла повече за фермата.

# 339
  • София
Не знам защо ако някой си промени компанията вътре и край, нагаждач е. Например Мария и Надя. Сложете и Кустев. Едната е глупава, другата е хитра. Глупавата си мисли, че и другата е глупава и се подкрепят. По-късно с действия, думи и т.н., се разбира, че всъщност Надя е хитра и си има стратегия, съответно Мария връща назад и се закачва за някой друг. Как е преценила за кого - тя си знае. Само че за мен е нормално да има разединения във формата, просто защото всеки на различен етап разбира дали човекът, с който е, е същият като в представите или не. Изключая физически привличащите се, там е друга бира.

# 340
Е, не, аз не бих коментирала какви родители са този или онзи, не. Те може да са си прекрасни родители, въпреки че ни показват разни лоши свои страни, затова - не бих коментирала никога подобни неща.

Какъвто е човек с децата си насаме такъв е по ТВ. В нея няма мекота и любов - тя е наставник, а не майка. Аз съм обратното - винаги говоря на децата си с умалителни епитети и пред хора и без хора - така ми идва от вътре - да им помагам, закрилям, да се грижа за тях, да изразявам любовта си. Всеки може да им е наставник, но майката е една и функцията и е различна от тази на всички останали. Тя дава любов, грижа, успокоява... не назидава, не начуква канче, не иска да ти покаже колко гаден е животът - напротив - иска да знаеш, че при нея винаги ще се чувстваш обичан и обгрижен когато ти се наложи да избягаш от лошия свят навън.

# 341
Ооо, няма как да знаеш изобщо какъв е един човек в семейството си, съдейки по представянето му в някакво риалити, моля ти се.
Малко строгост не вреди на децата, също така.
Надя е човек, който обича да държи нещата под контрол. То пък кой не обича, ама не всеки може. Smiling Imp

# 342
  • при късмета
А бе, да кажеш, че тръпки те побиват, че такива хора имат деца - как да го разбирам.
Ами например, че имам предвид само и единствено децата, без да окачествявам нея. Не може ли да съчувствам на деца?

# 343
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

Какъвто е човек с децата си насаме такъв е по ТВ. В нея няма мекота и любов - тя е наставник, а не майка. Аз съм обратното - винаги говоря на децата си с умалителни епитети и пред хора и без хора - така ми идва от вътре - да им помагам, закрилям, да се грижа за тях, да изразявам любовта си. Всеки може да им е наставник, но майката е една и функцията и е различна от тази на всички останали
. Тя дава любов, грижа, успокоява... не назидава, не начуква канче, не иска да ти покаже колко гаден е животът - напротив - иска да знаеш, че при нея винаги ще се чувстваш обичан и обгрижен когато ти се наложи да избягаш от лошия свят навън.

ееее, не така де ...
всяка си мисли, че го прави , но не на всички се получава. а и не винаги казаното е правилното.

# 344
Стоян може да е всякакъв, но си влезе по гайда, а вътре започна и да спортува. От другите не видях някой да засвири на гайда или да почне нещо ново да практикува.

Общи условия

Активация на акаунт