Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 712
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 375
  • London
Леле Данчо колко е нагъл. Даяна май очакваше той нещо друго да каже. Аз също....май ще ми мине и той в графа противняци.

# 376
  • Велико Търново
Поли даже е доволна, че е с Калоян.
За разлика от него, разбира се. Satisfied

# 377
Евала на Милена, че им каза в очите как изглеждат.
Мрън, мрън, ние само приятели... Даяна не очакваше точно тая позиция от Картаджията и малко като попарена изглежда

# 378
  • Mediterraneo
Леле Данчо колко е нагъл. Даяна май очакваше той нещо друго да каже. Аз също....май ще ми мине и той в графа противняци.

На мен отдавна ми е в тази графа. Наглец нагъл.

# 379
Това с ножа май не се случи точно така, доколкото помня в епизода не беше така?

# 380
  • София
Хехе, Поли какви си ги съчинява. Баш така стана с ножа. Банална става вече. Че си и вярва. Тя всъщност си вярва, че може и да пее. Та какво се учудвам.

# 381
Тази вечер от жените Надя и Милена ми се струват на себе си. Мъжете повечето изобщо не влизат в кадър.

# 382
  • София
Това с ножа май не се случи точно така, доколкото помня в епизода не беше така?

Ми тя го представи като сцената от "Психо" на Хичкок 😁

# 383
  • при късмета
Ох, Боже, мозъка бил разделен на 3 не на 2. И децата разбраха идеята на Надка, само трите тъпи не успяха

# 384
  • sofia
Гади ми се от тези мутреси:triumph:

# 385
Хехе, Поли какви си ги съчинява. Баш така стана с ножа. Банална става вече. Че си и вярва. Тя всъщност си вярва, че може и да пее. Та какво се учудвам.
е може да са го изрязали при монтаж....Мария коли и беси като новите си съветници /недоразвитите чалгари/...

# 386
  • София
Идеята я разбраха, просто е нормално човек да не я приеме. Ми и аз някой близък да ми го предложи, ще му се опуля, няма да запърхам и да плесна с ръце в екстаз. Сигурна съм, че и повечето така ще реагирате, хайде сега.

# 387
Ами явно само Надя и Ангел са разбрали . Мара пита и Петър и двете моми и те не бяха разбра ли за да й го обяснят .
На арената може да стане всичко - Милена беше за малко да си ходи и да е паднала от две “ кифли” .

# 388
  • София
Милена ми се вижда разхубавена. Ванчето прилича на канарче с тая жълта кърпа, много налудничаво си я връзва 😁

# 389
Поли ми стана още по-противна. Ние не видяхме как Мара "я нападна с нож" ....

Ква е тая простотия с Анго и Ваня сега. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт