Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 964
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 450
  • Другата България
Скрит текст:
Това правило откога е? До четвърти сезон го нямаше, предполагам, че в миналия са го приели.
Ензимче, след трети сезон го въведоха, когато Калоян отиде на финал, без да е ходил на дуел.
В четвърти във финалната седмица заставиха Нури и Георги да се изправят един срещу друг, защото не искали на финала да има хора, които не са минали през дуел.
Надя добре се е сетила и се опита да избегне точно този дуел преди финала, ама насреща и стои Мара от партията на Тонка Тъпото и не вдява.
Надка не се е сещала, защото не е забравяла.
Тя е гледала всички сезони, предварително е мислила, правила схеми, сметки, чертала е стратегии, като влязоха един по един ги е преценявала според всичко изброено по-горе и ги е наредила точно както и където трябва.
Едно не е преценила и включила обаче - проЗтотията човешка, която няма как да я облечеш в рамка и да ѝ сложиш ставило. Затова и според мен толкова време Надка рИва - Мара Ножа ѝ обърка стратегията, а тя не е била подготвена за такъв вариант.
Дреме ѝ на Надка за приятелството на нечленоразделната.

# 451
Приятелство ли?  Какво приятелство?

# 452
  • Sunshine state
И аз смятам, че на Надя изобщо не й пука за Мария и нейното приятелство. Смятам, че дори търси начин да я разкара, защото на финал не ще да излиза с нея.
Приятелство ли?  Какво приятелство?
Това, за което Надка доста артистично ронеше сълзи.

# 453
Надя има файда да е на финал с Мара, защото повече хора ще подкрепят Надя, мисля. Мара много се излага, само не знам Надя дали го знае, де - това с ножа, дето Поли така го разказа на Милена, че... JoyJoy Joy

# 454
  • Sunshine state
И аз не знам и за това предполагам, че може и да не знае.
Встрани от темата Надя-Мима, Антония е много зле да вдига джангър на Калоян заради Поля. Какво падение, дами и господа. 😂
 Милена хубаво й рекна на Даяна, че се излага с тия свалки с фокустника, а тя се правеше на ощипана госпойца, айде моля ви се.
Еййй, живна тоя сезон, бре. Спрях да мрънкам колко е тъпо нещо.  😂🤣

# 455
  • София
Предложението на Надя беше в нейната глава в полза и на двете. Мария се връща, става фермер и праща Надя и Надя щеше да е по-лоша позиция с по-малък избор кой да дръпне.
Ясно, че Надя си има схема, което е похвално, аз обичам участниците да са подготвени. В случая схемата не беше да прецака Мария, постави себе си и нея при подобни условия, така че предложението ѝ беше чисто. Тя директно си го каза,че не иска да са една срещу друга просто. Без значение дали заради добри чувства или от страх.

Аз не мисля, че има шанс за жена победител, всички се изложиха, та като цяло е излишна драмата.

# 456
Ама и мъжете не са много свет, та нищо не се знае.
Сега ми е интересно все пак какъв ще е дуелът. Утре ли избира дуелист, или другиден?

# 457
сТОЯн = Плазмодей! Никаквеник!

# 458
Ако Надя е стратег, схемаджийка или нещо подобно според повечето, които го твърдят това тук във форума - то тогава с лека ръка щеше да си задейства плана и я болИ фара кой ще дръпне Мария. Имаше доза искренност, съмнявам се за пред камерите да се прави на добра и хората да видят колко е мила е Надя... Според мен имаше някакво приятелство между тях, но Мара тъпото е толкова проста/няма как да се отрече това/, като доказателство за това са скандалите ама не искам на дуел, после СЛЕД като се избраха ратаи НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ ДУЕЛИТЕ + съветването с тия мутреси кухендерки. Яд ме е, че Мария се мисли за шматка, защото УЖ Надя я пре*бава, но не осъзнава колко е тъпа и ограничена.

# 459
  • Sunshine state
Чиста схемаджийка си е. Нали го видяхме черно на бяло. Със седмици разчертала какво, що.

# 460
  • София
То трябва да си много глупав, че да не мислиш няколко хода напред. А в случая жените вече са малко, така че направо за финал. Това не изключва по никакъв начин да е имала симпатии към Мария. Според мен я харесваше наистина, но повече я е страх от дуел с нея, ако нямаше смси и гласуване от съфермерите, щеше да я прати. То се видя и Мария колко ѝ е приятелка. Все пак интересите са на първо място.

# 461
  • Sunshine state
Да, и аз мисля, че я вижда повече като конкуренция, отколкото като приятелка. ✌🏻

# 462
Толкова време са заедно и се чудя как е възможно - Поли заяви,че Калоян е добре възпитан кавалер! Ъъъ? Imp

# 463
  • Sunshine state
И на мен не ми простветна как така отведнъж се зароди тая дружба между Калата и Поли? Нещо изпускам.

# 464
  • София
Доста интересен епизод. Живнаха нещата. Simple Smile
Ами ето познах, че няма да е очевидното, Мара за ратай. Но то бе ясни, че прогнози преди теста за ратайство са сметка без кръчмар. То Поли остана единствения вариант като алтернатива на Мария. Обаче се изненадах за Калоян. Не го очаквах, а то всъщност си е толкова логично, ама аде, то требе и акъл да се сети човек... Между другото Калата доста мъжки прие ратайството и с нищо не подсказа, че му е неприятно, даже изчетка Надя, че ако е избирал кога да е ратай искал да е когато тя е фермер.
За финал ще пиша за Надя-Мара, първо за Милена. Значи евала за директните думи към двете Д-та, ако могат да се видят отстрани. Хаха, все едно е чела тук в темата Милена, ама знам, че няма как. Нали сме напред с около месец и нещо, че може и повече. Радвам се, че Надя изрази негативното си отношение към Косъма и че тя е излишна за Фермата, което е очевидно на всички. Жанета може да е всякаква, но не бълваше такава омраза и разделение като Тони. А този косъм и гръкляни щял да изважда. Мутреса проста.
За дуела, хубав дуел, не толкова изискващ сила като вчерашния, тук бе повече за бързина и баланс. Тони е силна точно в това и го доказа отново. Бърза е, гъвкава е, има си и спортна злоба.Аз лично останах приятно изненадан от представянето на Милена. Очаквах да е по-зле на въжето. А после на варелите направо си догони косъма и бе на няма и дължина и половина зад нея. Леле каква глупост направи накрая, добре, че не и изяде главата това, уф.
Утре искам да се пръскат екстеншъни! Твърдо съм за Милена.
Има сериозна прилика между Стоян и Шрек. Grinning Сега може да стои грозно отстрани ама си е попадение. Аз таман казах няколко хубави думи за Шрек и той побърза да се изсере на метеното. Милена чисто човешки му каза някои очевидни истини, той как го извъртя после, че ето злия гений почва със схемите и го настройвала срещу Калоян и Петър. А те преди това Мара и Кустев именно за Милена злословеха. Аргх, много неприятен сегмент като цяло.
И сега за Надя-Мария. Ами това беше между тях. С приятелството е свършено, ако изобщо е имало такова...
На Надя и стана жал според мен, видя, че Мария се тресе, не е на себе си, има болежки и не само физически, но и умствени и реши да си плюе на стратегията и я пощади. Дано това не и изиграе лоша шега на нея самата...
Мария изтърва златен шанс да си избере възможно най-лесния останал вариант за съперник, после да стане Фермер и да изпрати Надя на дуел. Естествено, че няма гаранции и че никога не се знае какво може да се случи на Арената. Но те рано или късно ще излязат на нея. Сега Мара отново се прецУка, защото вече го виждам на едно 80, 90% предстоящ дуел между двете най-силни жени. Ще се сети после Марийчето ама късно и вкъщи. Дано Надя спечели, това ще е големия и тест преди финала, защото онази ще вложи цялата си злоба и агресия в дуела. Но именно това може да и изиграе лоша шега. 60 на 40 за Надя е за мен, независимо какви са битките и кой какво избира. Не мисля, че в Надя имаше фалш, според мен наистина и стана гадно и се извъртя в избора си, но отново остана неразбрана. А пък Мария си вкара пореден автогол, защото сега така излиза, че уж е най-силната там като чиста физическа сила, а изпитва страх от Арената. И да не е така, поне такова впечатление е оставила в голяма част от хората гледали епизода. Тази жена първо стреля и после ''мисли.''
Сега големия въпрос е женски или мъжки дуел? Познавайки Надя и мисленето и, то би трябвало да е женски, но след всичките тези драми, рев и сополи, знае ли вече човек. Преди бях сигурен на 100% че ще е женски дуела, сега съм само на 60, 70%

Общи условия

Активация на акаунт