Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 740
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Покрай Мария чак започнах да я харесвам Надя. 😂😂😂

# 646
Ох, много е куха Мария, много.
Чак Надя ми стана симпатична, а изобщо не я харесвам.
sea.sea JoyJoy сега видях какво си писала

# 647
  • София
Защото живее в една от онези държави, в които на 300-килограмова жена викат "едра"

# 648
  • София
Ох, много е куха Мария, много.
Чак Надя ми стана симпатична, а изобщо не я харесвам.
sea.sea JoyJoy сега видях какво си писала
Хаха, да, направо си четем мислите. 😂

# 649
Почвам да се надявам Мара да изтърве нерви и на арената и от слаб самоконтрол да се издъни.

# 650
Според мен си е права Поли. Аз също се учудих,че продукцията не реагира.
И за мен е напълно права Поли. Моята свобода свършва там, където започва твоята. За мен е агресия дори това навиране в лицето на Поли, да не говорим за тикането на ножа в ръцете.

Милена си играе играта обаче. Надя и тя. Харесват ми.

# 651
  • София
Поля ако не наблягаше на тоя нож и го интерпретираше както трябва, щях да я разбера. Само че ми е противна как изопачава нещата. Да, Мария ѝ вика до ухото. Но не, не я е докоснала. И не, не я е заплашвала с нож.

# 652
Абе Поли може и да преувеличава, ама Мария си опражнява точно булинг над нея. Ако беше се извинила нещата щяха да прключат. Но ето тя продължава. И по жалкото е, че другите я подкрепят. Съчувствам на Поли!

# 653
Станало натоварващо щото се върнала Милена!?

На Мара простотиите хич не са натоварващи, не, изобщо. Напротив.
Те са такава приятна гледка за окото, че си ги връщам по няколко пъти на вечер, затова толкова късно гледам.

Не знам вие какво разбирате под натоварващо но не смятам, че Мария е по- лоша от Милена която със стъпването си във фермата почна с драмите.

# 654
  • София
Според мен размахвайки този нож, определено можеше да я нарани физически, дори да не иска.
 Като бях малка баща ми оправяше нещо печката и как се обърна и клещите му излетяха от ръцете и право в окото ми, лесно стават белите..

# 655
  • Пловдив
И на мен Надя взе, че ми стана симпатична. Мара не изслушва и не дава думата на никой. Навирането в лицето на Поли също смятам за агресивно поведение.
А Юхууу ми стана още по-противна. Да оправдава агресията, щот Мария разбираш ли била с такъв характер и по-груба.
Радвам се, че Тонка излезе. Не харесвам и Милена, но е в пъти по-добрия избор.

# 656
'' Света Мара'' за няма и 10мин. вдигна скандал и съответно разплака 2 жени.. Та тя не е спирала да е агресивна... Тя толкова злост и жлъч избълва срещу Надя, че ми трябваха субтитри на моменти. Не мога да разбера продукцията, защо се прави че не вижда.

# 657
  • Велико Търново
Милена дойде и буквално за 2 дена пусна мухи по най-различни посоки - Поли/Мара, Данчо/Дая, Надка, Стоян/Калоян 😁 Качествен риалити образ, макар и дразнещ 😁
Тъкмо се бях засилила да го пиша Grinning

Радвам се,  че Тонка е "чао" окончателно.

# 658
Станало натоварващо щото се върнала Милена!?

На Мара простотиите хич не са натоварващи, не, изобщо. Напротив.
Те са такава приятна гледка за окото, че си ги връщам по няколко пъти на вечер, затова толкова късно гледам.

Мара нещо й прекуца стратегията и глътна вода Grinning
Тя наистина откачи да ходи при всеки да му иска сметка и обяснения - пак с ръце на кръста, пак в атакуваща поза. Идеално допълнение за Четворката беше, а Куку Ванче която е прелъстена и изоставена, се извъди голяма защитничка. Само дето Ангел като й каза две приказки ревна и почна да припада, та не ми се мисли, ако Мара й беше скочила като мутра какви циркове щеше да спретне. Точно малко огледало на обществото са тия вътре - тарикатите и останалите.

# 659
  • При розите и топлата вода ......!
Поля ако не наблягаше на тоя нож и го интерпретираше както трябва, щях да я разбера. Само че ми е противна как изопачава нещата. Да, Мария ѝ вика до ухото. Но не, не я е докоснала. И не, не я е заплашвала с нож.
                                             И защо да и вика до ухото? Не виждам да има глухи. Който не може да се контролира, да се самоизолира. Никой не е длъжен да търпи чужди истерии.

Общи условия

Активация на акаунт