Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 628
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 990
Надя предаде жените със своя избор!
Надя с нищо не е длъжна на жените. Те са самостоятелни играчи, не отбор.

# 991
И все пак, мъжете не трябва да се щадят!

# 992
  • Пловдив
В началото на този епизод не казаха ли, че ще пуснат на всички сценката между Мария и Поли и всеки да си каже мнението?

# 993
  • Другата България
В началото на този епизод не казаха ли, че ще пуснат на всички сценката между Мария и Поли и всеки да си каже мнението?
Утре.

# 994
  • София
Утре ще е, доколкото разбрах.

# 995
И все пак, мъжете не трябва да се щадят!
Само че мъжете не са и конкуренция на Надя. Тя не щади мъжете, играе за себе си.

# 996
Джолева, естествено че играе за себе си, все пак 100 000лв. са мотив, но, при нея си е чиста женска злоба! С мъж ли ще се бори на финала?

# 997
  • Другата България
Ами страхотна е Даяна, много си я харесвам аз, само да се махне от този зализания.
И как му го рекна на червенобузия, че щеше да го изпрати на дуел, той не можа да осъзнае какво му говори...Joy

# 998
Джолева, естествено че играе за себе си, все пак 100 000лв. са мотив, но, при нея си е чиста женска злоба! С мъж ли ще се бори на финала?
Ами на финал отиват двама мъже и две жени. И там каквото сабя покаже.

# 999
  • London
Хора това за мен е измишльотина, смисъл спойлъра.....

Иначе Надя е тотал щета. Дразнииии много. Дано спечели мъж.
Защо мислиш че е измишльотина. Нищо не се знае, как ще се извърти играта. Та може и да си е верен спойлера
Всеки може да изплеска всичко, аз лично чета постоянно спойлъри във фейс и все различни. Та наистина не приемам такива неща за чиста монета.

# 1 000
Ако им излъчат сцената с Мария и Поли преди избора на втори дуалист, то си е чиста принуда вече Поли да избере Мария вместо Ваня. Отсега мрънкат помежду си, както правеха с Асен, а след намеса с видео ще натиснат Поли от всички страни как да играе.

# 1 001
  • при късмета
Последният спойлер за финалистите ми изглежда на 50% невъзможен. Имам и доводи, но няма да развалям кефа на гледащите. 🤣🍀
За вашия сезон бяха ли верни? И текущите и за финалистите или имаше и верни и неверни. Не съм следила темата тогава, миналата година имаше грешни от текущите, но финалните бяха верни

# 1 002
Последният спойлер за финалистите ми изглежда на 50% невъзможен. Имам и доводи, но няма да развалям кефа на гледащите. 🤣🍀
За вашия сезон бяха ли верни? И текущите и за финалистите или имаше и верни и неверни. Не съм следила темата тогава, миналата година имаше грешни от текущите, но финалните бяха верни

Спомням си бегло, че за някои от резултатите от дуел имаше верни, но не и всички. Но при нас се получи гаф, защото бяха забравили да махнат една дъска във фермата с имената на всички в реда на отпадане. И имаше посетители на фермата, които бяха разпространили информацията. Та, за финала в 80% бяха верни.

# 1 003
  • London
Ако им излъчат сцената с Мария и Поли преди избора на втори дуалист, то си е чиста принуда вече Поли да избере Мария вместо Ваня. Отсега мрънкат помежду си, както правеха с Асен, а след намеса с видео ще натиснат Поли от всички страни как да играе.
Подигравките с Поли нямат край наистина.

Да бяха верни, аз се чудех до последно как противен Роман, че и Дидо са на финал, а Нури не. Като цяло оставиха доста горчив вкус с Фермата 4.

# 1 004
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 47 (29.10.2020)

Общи условия

Активация на акаунт