Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 376
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Защо им е на участниците да правят Поли боксова круша? И защо точно с мързела я започнаха? Щото може би има доза истина, не щото им се е приискало.

# 1 186
Ако Мара я изгонят мижитурките довечера, много ще се изненадам. Поне се успокоявам, че мнозинството тук и във ФБ е против подобна агресия и съобразяването с нея.

А ако помните, агресия според Ваня и Петър е, че Ангел цяла вечер я следил с поглед, и тя се изнервила, и ей сега ще ревне...а на другия ден пък защото й поиска повече картофи и купичка.

# 1 187
ИиА водят преговори с годеницата цяла седмица и ако се съгласи да влезе, ще изгонят Мара дисциплинарно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 188
ДанчУ аз не мога да го разбера. Избягал от първата жена понеже много го ревнувала (не разбрах какво трябва да завършиш, че да се налага да спиш у едно легло с колегите..пък имам един младичЪк засукан, тряя изкарам такъв курс поне) Втората му жена пък не го ревнувала , и сега чак издевателства , за да я кара да ревнува
Изобщо каквото каже е пълен фалш за мен, клоун та пръска. Жалко че наивната Дая се е увлякла , дано да и е само моментно увлечние породено от изолацията и враждебно-лицемерната обстановка в която се намира

# 1 189
  • London
Ако Мара я изгонят мижитурките довечера, много ще се изненадам. Поне се успокоявам, че мнозинството тук и във ФБ е против подобна агресия и съобразяването с нея.

А ако помните, агресия според Ваня и Петър е, че Ангел цяла вечер я следил с поглед, и тя се изнервила, и ей сега ще ревне...а на другия ден пък защото й поиска повече картофи и купичка.

Дам 70 лайка, срещу 3 ма изхилили се.... това е процентното съотношение на поста ми провокиран от промото. Stuck Out Tongue

# 1 190
  • Другата България
Защо им е на участниците да правят Поли боксова круша? И защо точно с мързела я започнаха? Щото може би има доза истина, не щото им се е приискало.
Ама разбира се, че има истина.
Но същите тези участници отбелязаха, че и Косъма и Жанет са били същите, а и ние това го видяхме многократно, особено от Антония. Дори смея да твърдя, че тя мързелуваще и нищоправеше повече от Поли.
И??? Някой да им каза нещо? Не. Защо? Защото са от групата "сезонът е наш", към която и Мария се причисли, Ваня и т.н. хора, въртящи се като пумпали и гравитиращи около "началството".
Затова и писах, че ако на мястото на Поли беше Ваня, ситуацията щеше да изглежда по различен начин.
Поли просто няма никаква поддръжка във фермата, нейния най-близък човек е Даяна, която ако беше там щеше да я защити, сигурна съм. Но тя не беше. Поли няма група, тя си е сама. Зад нея просто няма кой да застане. Затова и се хвана за първия човек, който ѝ обърна внимание - Милена, и се реши да реагира.

# 1 191
ДанчУ аз не мога да го разбера. Избягал от първата жена понеже много го ревнувала (не разбрах какво трябва да завършиш, че да се налага да спиш у едно легло с колегите..пък имам един младичЪк засукан, тряя изкарам такъв курс поне) Втората му жена пък не го ревнувала , и сега чак издевателства , за да я кара да ревнува
Изобщо каквото каже е пълен фалш за мен, клоун та пръска. Жалко че наивната Дая се е увлякла , дано да и е само моментно увлечние породено от изолацията и враждебно-лицемерната обстановка в която се намира
Требе да идеш на курс при Данчо. Фокусник да те изучи да станеш и колегата да го вземеш за асистент.

# 1 192
  • При розите и топлата вода ......!
На въпроса с въпрос. Защо не заклеймиха като мързеливки другите две???????
Защо скочиха на Поли, че е избрала женски дуел, а със същото решение на Надя са ОК?

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 16:57 от Гелика

# 1 193
  • София

Дам 70 лайка, срещу 3 ма изхилили се.... това е процентното съотношение на поста ми провокиран от промото. Stuck Out Tongue

Къде коментирате във Фейсбук?

# 1 194
  • София
Ми, доколкото си спомням, срещу Жана и Тоня също имаше коментари колко са мързеливи. Даже за втората май и като ѝ казвали колко работа имало и какво да свърши, не е ставала да я върши веднага, а когато тя прецени. Имаше някакви такива коментари и далеч не съм ги чувала само за Поли.

# 1 195
  • Другата България
Е да де, ама си се фиксирала върху Поли от седмица.
Толкова хейт за нея от друг не съм чела, аз и пропускам, но според мен заради прекалената ти субективна преценка за ситуацията пропускаш обективни фактори и обстоятелства , които  са свързани с Поли извън онази сцена, но всъщност индиректно са повлияли за нея. Ако става ясно какво искам да кажа.
Защо когато Поли направи женски дуел беше едва ли не подложена на линч?
Защо сега Надка като прави такъв, това се приема с усмивки и като най-нормалното нещо на света?
Риторични са ми въпросите.

# 1 196
Надя има повечко авторитет сред фермерите. Поне Даяна не го прие с усмивка решението на Надя. Мъжете чакаха мъжки дуел или поне такова впечатление ми оставиха.
Искаше ми се да прати Калата, но беше ясно как ще постъпи Надето и знаех, че няма надежда.

# 1 197
Защо си спомням,че Поли направи Мария за половин ден ратай,защото Мария все мрънкаше,че я боляло тялото и Поли се аргоментира,че избира Мария тъй като е по добре и леко да си в кухнята,а не да чукаш пирони и прочие...защо все Поли да е неразбраната бе....Пука ми кой,ще е финалист и без това не зависи от никой,а от А/И и ако гледам фарма то е да се възмущавам на простотията ,която в 21 век си е все същата,както и в 19 век....

# 1 198
  • София
Аз не разбирам в какво я обвиняват Надя, че не пазела жените, от какво да ги пази. Та Надя тоя живот и навън го живее, ако няма шансове да вземе наградата защо да влиза изобщо.
Не е като от Надя да зависи да бъдат четири жени на финал, знае се, че са две, не е като в други предавания, така че които се преборят те ще са, няма как всички да са на финал. То ако имаше как, Надвя щеше да е щастлива, срещу жените има повече шансове.

# 1 199
  • London

Къде коментирате във Фейсбук?

Под последното промо. Поста с най-много лайкове е моя....Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт