Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 283
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Другата България
Ми, предполагам, че не съм единствената, която мисли, че доста от коментарите на участниците не се излъчват. И аз питам как може да си сигурна кои участници кога изразяват мнение, ако не излъчват всичко станало?

Как аз да съм сигурна? Айде, щом толкова държиш на числото.
Ама естествено, че е така, това и аз го мисля.
Но не мога да го коментирам, само защото го предполагам.
По същата логика може да са спестили нещо позитивно за Поли, негативно за Стоян, позитивно за Мара, негативно за Даяна....аз винаги съм твърдяла, че продукцията манипулира зрителя с излъчено и показано.
Ама ние него коментираме, дотук всички коментари са на база видяно, не е ли така?
И заради него мнението за Боби е, че умишлено страни и не взима страна, пази е един вид, за да спечели вота на зрителите.
Не знам сега дали стана по-ясно това, което искам да кажа.

И така и не разбрах каза ли нещо той или не, защото наистина това питах, а не ми се превърта.

# 1 321
Фурнаджийски лопати, начело с Даяна...

# 1 322
  • Велико Търново
простите застанаха зад старата мома ,която никога не е била довършвана.....да ви имам разбиранията .....всички сте за Сливи за Смет...
DamaPika -цитирам участниците във Фермата,а не във Форума.....правиш разлика нали...
Цитираш? Кой вътре във Фермата го е казал това, че го цитираш?
Ако е цитат, ок - извинявам се.
Но ако не е, вече го написах - не, не правя разлика дали става въпрос за хората там или тук. Защото си е обида и на мен не ми харесва.

# 1 323
Мария явно реши да послуша продукцията и да се извини на Поли.
Убедена съм, че зад този катарзис, който изживя Мара, стоят ИиА. Все пак са '' позитивно'' предаване и финалът трябва да е хепи.

# 1 324
Сдобриха се, сдобриха се!
("Сгодихме се, сгодихме се" - Георги Русев  "Опасен чар" )
Joy

Ох, като чух какво е преживяла Надя, всички дребни нещица ми се сториха. толкова смешни.... Едната имала комплекси, че е грозна и дебела, другата я сравнявали с братя и сестри... все "много съществени" неща....

# 1 325
Според мен също Продукцията има пристрастия към някои участници - личи си по начина, по който ИиА говорят, думите, които използват - винаги има някакви внушения, никак не са неутрални.

Разбира се, че Мара е дала страхотен пример на децата си - мачкай и после се извини.

Милена е страшна интригантка - доволна съм, че влезе, обаче. Иначе това с играта с признанията - и аз не го разбирам това с някакви супер лични неща, но участниците сигурно си мислят, че така печелят симпатии и не се съмнявам, че ще е така с част от зрителите.

# 1 326
Сдобриха се, сдобриха се!
("Сгодихме се, сгодихме се" - Георги Русев  "Опасен чар" )
Joy

Ох, като чух какво е преживяла Надя, всички дребни нещица ми се сториха. толкова смешни.... Едната имала комплекси, че е грозна и дебела, другата в сраснявали с братя и сестри... все "много съществени" неща....
Точно. Много, много е преживяла. А, Мара дето мъжът и сега ломоти във ФБ я наричал лоша майка. Абе има причина и за нейната агресия и подозирам че е заради мъжлето и дето две думи не може да върже.

# 1 327
  • Другата България
Мария явно реши да послуша продукцията и да се извини на Поли.
Убедена съм, че зад този катарзис, който изживя Мара, стоят ИиА. Все пак са '' позитивно'' предаване и финалът трябва да е хепи.
Точно това си мислех и аз..
Да не я изкарваме чаааааак толкова черна, но и аз мисля, че има външен натиск.
Скрит текст:
Според мен също Продукцията има пристрастия към някои участници - личи си по начина, по който ИиА говорят, думите, които използват - винаги има някакви внушения, никак не са неутрални.

Разбира се, че Мара е дала страхотен пример на децата си - мачкай и после се извини.

Милена е страшна интригантка - доволна съм, че влезе, обаче.
Иначе това с играта с признанията - и аз не го разбирам това с някакви супер лични неща, но участниците сигурно си мислят, че така печелят симпатии и не се съмнявам, че ще е така с част от зрителите.
Това го е имало във всеки сезон.
Миналата година, тоест, по-миналата го изиграха същото, или почти със смъртта на майката на Роман.
Всеобщо съчувствие.
Бащата на Гошо, той дори влезе във фермата.
За предните вече ми се губи, но имаше нещо и там.
Една /Дарина, Дорина/ имаше дете с обратни наклонности, и то влезе в предаването мисля.
Искаше да си сменя пола или какво беше, направо съм изключила, Ензимчето да ме поправи ако греша.

# 1 328
  • London
Аз съм леко като втрещена и не знам изобщо как да формулирам погнусата си от продукцията основно, а и от малкото фермери дето ми бяха леко симпатични. Извинението няма да го коментирам, аз нямаше да го приема...... във фейсбук хората са бесни, но кервана си върви какво пък , утре всичко сме забравили. Радвам се, че не живея в България определено. Нямаше да оцелея там, имам съвсем други разбирания.....

# 1 329
  • Варна/Амстердам
Много тегава седмица-"Ятагангейт", нечленоразделната реч и врящата кръв на Марето, схемите на Надя и вечно нереалистничните желания на Поли да получи пълно одобрение и подкрепа на утрешния дуел.

Преди мнооого години имаше един латиноамерикански сериал на име "Чиста кръв". Е, тази седмица гледахме "Вряща кръв".

# 1 330
Дразни ме Ванчето, лепнала се за Пешо като непрани гащи! Туу, никакво достойнство у това момиче и въпреки това, искам тя да победи!

# 1 331
Аз пък разбрах, защо Надя чувства Ангел толкова близък. И двамата са изгубили дете.

# 1 332
Много тегава седмица-"Ятагангейт", нечленоразделната реч и врящата кръв на Марето, схемите на Надя и вечно нереалистничните желания на Поли да получи пълно одобрение и подкрепа на утрешния дуел.

Преди мнооого години имаше един латиноамерикански сериал на име "Чиста кръв". Е, тази седмица гледахме "Вряща кръв".
Прекуца Фермата! Joy

# 1 333
Вече саботират всеки фермер наред. Отвратително се отнесоха с Митко. За изказването на Даяна, че фермер и помощник не можали да ги вдигнат от масата и да ги накарат да работят - това от актьорската си кариера ли го знае или е научила някой фокус от общинския съветник! Мръсно почват да играят, но на дребно.

# 1 334
Йордан и той, страда като влюбен тинейджър!
На 40 години си джанъм, идеш на погрозняване лека полека, а хубавицата Дайче, като каква е засукана, няма да си и много интересен! Дано не страда, горкия много!

Общи условия

Активация на акаунт