🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 4

• 46 483
  • 884
  •   1
Отговори
# 720
  • Испания
Скрит текст:
Ангелов фалира. В тия условия не знам дали ще снимат предаването.
Много ще е трудно.
Исках Димитър да спечели, но трябваше да се досетя, че на 20 годишен няма да дадат наградата.
Жалко е това, което прочетох за българската кухня.( Който заложи на нея отпада)...
По обяд вчера попаднах на предаването  на Токев, дето пътува из България и открива нови вкусове.
Не помня името. Та вчера- Никулден, голям християнски празник, от всички заснети предавания Ьтв ни представи турска кухня.
На Никулден!!!
При все, че има над три и повече заснети от Бургас и региона. Или поне нещо рибно да бяха излъчили.
Виолина едва я изтърпях.
Да му е честита наградата на Ивайло.
Един такъв безличен, неуверен и хоп финалист...

Но пък не заложи на българското.

Скрит текст:
Ангелов фалира. В тия условия не знам дали ще снимат предаването.
Много ще е трудно.
Исках Димитър да спечели, но трябваше да се досетя, че на 20 годишен няма да дадат наградата.
Жалко е това, което прочетох за българската кухня.( Който заложи на нея отпада)...
По обяд вчера попаднах на предаването  на Токев, дето пътува из България и открива нови вкусове.
Не помня името. Та вчера- Никулден, голям християнски празник, от всички заснети предавания Ьтв ни представи турска кухня.
На Никулден!!!
При все, че има над три и повече заснети от Бургас и региона. Или поне нещо рибно да бяха излъчили.
Скрит текст:
Виолина едва я изтърпях.
Да му е честита наградата на Ивайло.
Един такъв безличен, неуверен и хоп финалист...

"Ловци на храна". И аз го мернах, видях какво представя и смених канала.

# 721
Да, да, точно. Избяга ми името.

# 722
На Ангелов скарите работят, откъде това инфо, че е фалирал, миналата седмица си взимах за вкъщи.

# 723
  • София
Ивайло е бил гост в Тази сутрин. Не хванах цялото интервю, но ми затвърди мнението, че е интересен и нестандартен човек. Разказа как е мислел менюто за финала, правил е 2-3 пробни готвения. Спомена е за мястото, което ще отваря.
Ще бъде гост в Преди обед.

# 724
  • Пловдив
На Ангелов скарите работят, откъде това инфо, че е фалирал, миналата седмица си взимах за вкъщи.
Ей тук, сега се разрових, на доста места го пише. Явно заведението поне не е отворило, за другото... https://m.fakti.bg/life/530594-shef-angelov-falira

# 725
  • София
Красимир май не работи в Мама Бо. Сега ми излиза пост във фейса, че работи в някакво заведение в Кюстендил.
Ей тук, сега се разрових, на доста места го пише. Явно заведението поне не е отворило, за другото... https://m.fakti.bg/life/530594-shef-angelov-falira
Дали обърнахте внимание, че в края на заглавието има въпросителна?
Естествено е, че ще затвори гурме ресторанта и ще развива бързо оборотната търговия (БДС - Българска дървена скара) - това се прави по време на криза.

# 726
  • Варна
на Митко му се кефя невероятно , даже не ми го побира в главата , че е на 20 и знае толкова неверотно много.И тримата шефове точно това изтъкнаха ! А иначе класирането си беше според представянето.

# 727
Честито на Ивайло! Беше ми симпатичен през цялото време - много деликатен и ненатрапчив, с интересни решения  на определени кулинарни задачи. Обаче съм разочарована, защото до последно мислех, че не той е победител. Заради дадената дума, че ще кръсти дюнерджийницата на Неда. Не обичам хората да не държат на думата си.
Сега за финала - разочарована съм. Имаше реклама тия дни с изказване на Михалчев, че това е най-добрият финал за всички сезони или нещо подобно. Та очаквах битка, напрежение, адреналин, ама нищо такова не усетих. Освен сълзите на Митко, другото ми беше чак захаросано. Някакво усещане за режисура имах през цялото време, даже комсомолският плам на Виолина беше като отрепетиран предварително. Имам чувството, че тримата шефове са поели по един от финалистите, дали са им задачи, които да подготвят и воала!. Даже мога да предположа разпределението - Виолина с Роу, Ивайло с Михалчев, Митко с Токев. Говорихме за това, че участниците са се обучавали по време на сезона, което е супер, но Виолина вчера откъде извади толкУз техники и кулинарни термини.......ехх, не става така бързо. Ивайло също пресоли манджата, все пак като хоби готвачи влязоха и такива си бяха през по-голямата част от времето. Отделно, че много от предложените ястия не ми харесаха. Май накрая като тегля чертата, само яЙцата на Митко ми харесаха. Фонтанът на Ивайло ми се струва познат, може би не с точно това съдържание, но имам чувството, че някой вече е показвал такова нещо. Може би съм запомнила, защото не ми харесва такава инсталация, кичозно ми е. А и не видях журито да яде от въпросния фонтан или каквото беше там. На Виолина основното направо се губеше в кафявата кора от "нашата градинка" и не ми хареса като презентация. Много намирисваше на Радка-пиратка, следователно пак на помощ от "приятел" ми изглежда. Десертите и на двамата не ми харесаха. Този на Виолина приличаше на сладолед в напреднала фаза на разтичане, а на Ивайло беше много красив на външен вид, но въпреки това не предизвика апетита ми. И тук да си кажа - не виждам причина от отпадането на финалист след основното. Хубаво е всички да останат докрая, защото се видя, че десертите не бяха перфектни, това можеше да е шанс за сгрешилия на основното.
В заключение - сезонът беше хубав и много интересен за мен, финалистите бяха от тези, на които симпатизирам, но финалът - слаба ракия. Липсваше ми и Краси, а пюбопитна подробност за мен беше, че Митко сякаш се радваше на най-голяма подкрепа от отпадналите участници. Което не е чудно, де. Simple Smile

# 728
  • тук и там
Харесах всички участици на финала. Ивайло винаги ми е бил симпатичен-изглежда интелигентен, интересен  и въобще -готин човек. Виолина не я харесвах отначало, но в последствие ми стана симпатична-претърпя развитие и ставаше все по-добра. Митко от самото начало ми беше фаворит. Десерта на Виолина,въпреки че не успя да го направи както трябва-ми изглеждаше по-вкусен от този на Ивайло. Аз не си падам по турски десерти по принцип и съм фен на шоколада,може би затова. Браво и на тримата участници!. Ивайло имаше колебливо представяне,на финала реши да блесне и да докаже че  не случайно е там и успя.Имаше мисъл и стратегия в представянето му.  Виолина също показа високо ниво-дори нейните неща ми изглеждаха по-апетитни,от тези на Ивайло. Така или иначе-истинският победител,за мен  е Митко. Както и шефовете казаха-на 20, никой от тях не е имал тези умения. Представете си като стане на 37(на колкото е Ивайло), какви неща ще може да прави ! Бъдещето ще покаже-но подозирам,че го очаква  светло и  блестящо такова!

# 729
Радвам се много за Ивайло. Имах някакъв грешен спойлер, че Виолина печели и през цялото време ме беше яд човека какви чудесии представя, а накрая ще спечели тя. Та като се оказа фалшив спойлера, съвсем се израдвах за него.
Но...Митето беше моя фаворит и много ме е яд за това момче. В ИГ е постнал десерта, който щеше да направи, ако се беше класирал. ( в случай, че вече не сте писали за това, да кажа за когото го интересува).

# 730
  • Пловдив
Много харесвах Димитър и бях почти сигурна, че той ще спечели, но в крайна сметка последното, с което ще го запомня е как се разплака като малко дете.
Колкото и да ѝ беше трудно на Виолина, сякаш със сетни сили запази самообладание и прикри разочарованието си.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 12:10 от miraluba

# 731
  • тук и там
На 20- за мен си е дете почти . Какво като е показал емоции. Не сте ли виждали на състезания и Олимпийски игри-как някои плачат от радост,други от разочарование на финала. Нормална човешка реакция си е според мен. Има да учи още Митко, това е. Нямаше май изградена  правилна стратегия ,и не беше тренирал дълго  -както останалите. Някак подцени ситуацията и че това е големият финал..Ивайло си личеше че се е подготвял за да впечатли журито ,Виолина също. Той някак създаде впечатление,че ще разчита само на своите знания  и умения и не си личеше надграждането и развитието  в чиниите му  на финала. Не беше се подготвил добре,според мен за финала. Жалко!

# 732
  • София/Севлиево
Тая година абсолютно разочарование.Предните от кастингите още познах,че ще са победители Станислав и Радка(почнах да гледам от края на сезона с Божана) ама тази изобщо не очаквах да е Ивайло.Детето беше до последно за Виолина,аз за Димитър,ама нищо де.Когато победителят отвори дюнерджийницата си с удоволствие ще ида да пробвам.Ресторанта на Севда в Плевен го посещавам при всяко ходене в града и кухнята ѝ е страхотна.

# 733
Аз се разчувствах като го видях как плаче и ми се насълзиха очите, а дори не бях за него. Нормална реакция, какво като е емоционална... не само децата плачат! За него състезанието и цялото преживяване си е било емоционално.
Той ще има успех в живота, това е сигурно.   Simple Smile
Във фейсбук повечето пишат Ивайло да даде част или половината от наградата на Неда, други да отвори сметка за децата й... а някои дори че трябало да отиде и да й връчи наградата.

# 734
Тая година абсолютно разочарование.Предните от кастингите още познах,че ще са победители Станислав и Радка(почнах да гледам от края на сезона с Божана) ама тази изобщо не очаквах да е Ивайло.Детето беше до последно за Виолина,аз за Димитър,ама нищо де.Когато победителят отвори дюнерджийницата си с удоволствие ще ида да пробвам.Ресторанта на Севда в Плевен го посещавам при всяко ходене в града и кухнята ѝ е страхотна.
Севда и в Плевен ли има ресторант? Как се казва?
Мислех, че заведението и е в София.

Общи условия

Активация на акаунт