🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 4

  • 46 463
  • 884
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
  • Мнения: 10 468
Вече го написах, че освен тримата шефове от журито, има и други консултанти, с които се обсъждат техники и менюта.
Финалът беше на 29.02. Да, имаха време да пробват менютата си и да тренират приготвяне за определено време. Но с колко време разполагаха, не мога да кажа, но не е чак толкова много. А и всички проби дори и част от продуктите на финала си ги набавяш сам. Иначе изборът е от продуктите на метро, което не винаги е най-доброто. Едно е да работиш с прясно месо, с размразено е съвсем различно. Вкусът е различен.

# 766
  • Sunshine state
  • Мнения: 12 877
Много честно, няма що - то консултанти, то менюта им се изготвят, а цял сезон си готвим уж изненадващо. Ами тъпо е. Да ги пуснат сами да си сготвят и да видим кой е по-добър, а не нещо отигравано толкова пъти и извисено до над космоса, дето не сме го чували, ама видиш ли се представя като умения на самия участник.

# 767
  • Пловдив
  • Мнения: 10 468
Условията са еднакви за всички участници, нищо нечестно не виждам.

# 768
  • Sunshine state
  • Мнения: 12 877
Нечестното е, че искаме да видим уменията и мисленето за меню на участниците, а не на някакви си консултанти. И разликата е от земята до небето. Да, готвят за финал, ама ползват техники, които дори не са демонстрирали в шоуто и изведнъж виртуози, пфф. Супер автентично.

# 769
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Много честно, няма що - то консултанти, то менюта им се изготвят, а цял сезон си готвим уж изненадващо. Ами тъпо е. Да ги пуснат сами да си сготвят и да видим кой е по-добър, а не нещо отигравано толкова пъти и извисено до над космоса, дето не сме го чували, ама видиш ли се представя като умения на самия участник.

Телевизионно шоу със сценарий. Нали публикувах какво каза участник в аржентинския формат "МШ Селебрити"! Това е положението.

# 770
  • Sunshine state
  • Мнения: 12 877
М, да.. баламите им се връзваме колко са 'надградили'. Grinning

# 771
  • Мнения: 43
Просто да четат следващите участници!!!!
Никога не печели българска кухня! В сезона на Божана пробва Димитър, дори беше приготвил и към всяко ястие питие, в предния сезон Лора. Жалко за Митко, наистина, толкова мее яд за грешната концепция и грешките в говенето. Каквото  и да стане с него тази награда би му послужила сега, тя би ме дала нови хоризонти. Пожелавам му искрено да се събере и да ги намери.
Имам въпрос. Кога отварят кастинга за новия сезон?

# 772
  • Испания
  • Мнения: 37 503

Имам въпрос. Кога отварят кастинга за новия сезон?

Кастингът е приключил. Вече снимат новия сезон. Миналата седмица пуснах видео на Роу от първия снимачен ден.

Търся един мой пост в тази тема, та преглеждам назад. Кастингът е бил обявен преди 16 юли тази година. И е писано по този повод в темата.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 22:17 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 773
  • София
  • Мнения: 2 970
Почти съм сигурна, че продукцията или бТВ задължават поне един от финалистите да готви бг кухня. Не е толкова свободно кой какво ще готви.
 
Просто всяка година някой тегли късата клечка.

# 774
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Скрит текст:
Много честно, няма що - то консултанти, то менюта им се изготвят, а цял сезон си готвим уж изненадващо. Ами тъпо е. Да ги пуснат сами да си сготвят и да видим кой е по-добър, а не нещо отигравано толкова пъти и извисено до над космоса, дето не сме го чували, ама видиш ли се представя като умения на самия участник.

Телевизионно шоу със сценарий. Нали публикувах какво каза участник в аржентинския формат "МШ Селебрити"! Това е положението.

Досега търсих този пост и го открих. Интересно ми беше да прегледам по диагонал писаното преди месеци, когато започна форматът. За себе си видях, че не съм променила мнението си и продължавам да мисля абсолютно същото за участниците и шефовете.



Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 23:03 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 775
  • Мнения: 19 722
ВИОЛИНА В "ПРЕДИ ОБЕД"... по вайбър. Не могла да отиде в студиото

# 776
  • София
  • Мнения: 8 502
Димитър е написал във фейса, че снимката от неговия десерт, който той е имал намерение да прави е от вечеря на Никулден. Освен това пише, че имат намерение да развиват проект с Красимир и т.н.

# 777
  • София
  • Мнения: 2 970
Това би било супер. Дано имат кой да ги подкрепи финансово. Краси и Митко бяха най-готините. Жалко, че не спечели някой от тях.

# 778
  • София
  • Мнения: 485
''Десерта от финала беше част от вечеря, която сервирах на мои приятели във вечерта на Никулден. За направата на това меню имах удоволствието да получа помощта на най-вдъхновяващия си колега Красимир Низамов.
Наистина разговорите, които протичат между нас, всеки път когато се видим са на едно неповторимо ниво. Точно преди една година с него се запознахме и започнахме да си разменяме сочни думи за манджа. Красиво е и двамата да видим, в рамките на тази една година, колко много сме си обогатили знанията, уменията и опита.
Мотивиран от неговата текуща дейност, имам интерес да започна да се занимавам с частни вечери, разработка на менюта, хранителни продукти и уроци.
Ако някой има интерес към подобен тип услуги нека се свърже с мен или Красимир Низамов.
Менюто реших да кръстя "Зимен Конец".
Така и така сме тръгнали в обратен ред, сега ви представям основното ястие от него:
Сьомгова пъстърва на сач, Чипс от кожа, Винен велуте сос, Конфитирана целина, Желирани кубчета от нар и розе, Олио с целина''

Toва е публикувал Митко .

# 779
  • Мнения: 2 719
Оставам с впечатлението, че Митето е много талантливо момче, с каквото и да се захване. Та по-добре да си гледа следването. А на готвенето да се радва бъдещата му половинка.

Общи условия

Активация на акаунт