🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 4

• 46 461
  • 884
  •   1
Отговори
# 780
  • София
И Красимир му е отговорил на публикацията днес:

„Ей, Митаче, не успяхме да спечелим 100 000лв, но никой не може да ни спре да ги изкараме с работа. Благодаря, приятел за думите. Удоволствието е взаимно.“

# 781
Симпатяги, добър тандем са оформили. Дано успехът ги връхлети скоро. Satisfied

# 782
# 783
  • Пловдив
Благодаря, страхотно момче! Знае как да говори, какво да говори, увлекателно, интелигентно, браво. Надявам се да стане българският Джейми Оливър. Или ГОРДЪН Рамзи 😀. Има заложби, идеи, талант.

# 784
В Пловдив му било по-добре, отколкото в Шефилд - имало повече слънце да го пече и така зреел по-добре.Laughing LaughingLaughing Симпатично обяснение за предпочитанието му към България. Simple Smile

# 785
  • Пловдив
Да, добре му дойде това онлайн обучение на Митко. Така хем си изпълни договора с Мастършеф, хем си изкара годината в университета.
Скрит текст:
познавам майка му, която прави наистина много красиви неща

# 786
От сърце желая успех на Красимир и Митко, много са талантливи.

# 787
Митко не трябва да пропилява този талант само за готвене на бъдеща половинка. Вижда се и от анкетата мнението на зрителите за победителя, но явно при него нещата ще се получат по трудния начин. Защото съм сигурна, че с тези неща няма как да не му се получат. Рядко в предаването е участвал човек с такива любителски способности, а годините не ги споменавам изобщо.

# 788
  • Испания
Вчера свърши испанският пети сезон МШ с известни. За Коледа ще има само един епизод на старши МШ за участници на вързраст 60+. Имат идея да правят по-нататък сезон с участници от тази възрастова група. След това ще започне пореден сезон на детския МШ. В момента върви кастинг за МШ 9 с неизвестни.

Финалът вчера беше впечатляващ. Победителят печели 75 000 евро, които дава за благотворителност.
Финалистите са пет. След мастърклас, воден от шеф с 3 звезди Мишлен, се определя първият участник във финалния дуел. Вторият се избира след готвене извън студиото. Бяха в Кантабрия.

Публиката по време на финалния дуел се състои от всички участници във формата, 2 племенници на единия финалист и родителите + двете дъщери на другия финалист. Толкова. Без панаири.

Токев се е сетил за българското. Ти да видиш!

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 23:06 от Не се сърди, човече

# 789
  • Майничка
Токев отдавна пропагандира нов "прочит" на националните кухни, даже миналата или по-миналата година имаше някакъв проект за нова българска кухня. Спомням си, че съм чела негова рецепта за течна шопска салата с панакота от сирене.
Изборът на Димитър за финално меню съвсем не беше случаен, според мен. Ако беше успял да представи всичко обявено, не мисля, че националността на ястията щеше да го препъне.

# 790
  • Испания
Новият MasterChef на България Ивайло Спасов: Започнах работа по отваряне на бъдещето ми заведение
Ще отварям място за дюнери, сподели той

# 791
  • София
Щял да вплете името на Неда в името на заведението и самата Неда щяла да яде безплатно там.
  https://www.facebook.com/662544733864546/posts/3429649590487366/

# 792
Вплел.... глупости. Не може да кажеш, че в името Дюнер има буквите на Неда, така или иначе се казва дюнер за бога.... Не е на нея.

# 793
  • София
Да разбирам ли, че отрича, че е имал способности да победи на финала и го е спечелил благодарение на Неда?

# 794
  • Варна
Немислимо е в телевизия където всяка минута струва много и много хиляди нещо си , каквото и да е то да е импровизация или приумоца на някого.Все едно в холивудски филм където 1 мин. струва поне 1 000 000$ който и да е артист , даже да има 10 Оскара и да се прозее не по сценарии.И как и защо точно френската кухня е световния номер1 и най - евтиното мишлинско ястие да е поне 100 $.Преди 40 г. даже в Турция нямаше дюнери или в Гърция - гироси.А каква сензация беше появата на пиците преди 36 г. , под името гарнирани пити разбира се.Ама то не беше само в БГ , пици си имаше само в Италия , е и в САЩ де - те там си имат собствени ''малки'' Италии , както и ''малък'' Китай , Индия , арабски квартал и т.н.А откакто и града на трето място с българи  не е ВАРНА , а ЧИКАГО и там може да си живееш знаейки само български и на кебапчета , наденица , шкембе чорба и тиквеник. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ми що пък в Чикаго да не са на кебапчета , а в Пловдив на дюнери и пица , ха наздраве - закусах с шкембе чорба.

Общи условия

Активация на акаунт