Забравяли ле сте някога нещо включено?

• 15 169
  • 140
  •   1
Отговори
# 45
Доста често ми се случва.

# 46
  • на кой му пука, майна
Веднъж ми се е случвало  Rolling Eyes
Излизам и забравям, че варя яйце на газовия, като се прибирам след около час и половина гледам терасата в пушек  Shocked /терасата ни е остъклена/ и се сещам, че варя яйце. Е, няма да споменавам яйцето на какво приличаше и тенджерката включително, но пожар слава богу, нямаше.

# 47
Ютия....от сутринта до 8 часа ве4ерта...как не направих пожар направо не знам.... Embarassed Embarassed Embarassed

# 48
  • София
Аз не, но мъжът понякога забравя ютията включена  Whistling

# 49

А най-големия ми ужас е че все не съм сигурна заключих ли вратата като излизам?Правя го механично и не мога да си спомня...колко пъти съм се връщала.... Rolling Eyes
--------------------------------------------------------------------------------------------
Това с вратата и на мен ми е най-трудно.Постоянно като изляза и това се питам. newsm78Мъжа ми се подиграва,че съм изкъртила бравата от дърпане и пак не съм била сигурна. Embarassed

# 50
почти не забравям включени уреди. Даже не помня да съм забравяла някога newsm78 Но виж понякога дреболии ми се губят, особено като родих, то тогава бях малко Crazy Crazy Crazy , но скоро- newsm78 - не, нищо не съм забравяла или губила

# 51
Все ме е страх, че съм забравила печката включена  Confused Често се връщам да проверявам Crazy

# 52
Докато преварявахме вода на детето редовно забравях котлона включен Confused ама нищо не е ставало, освен, че тенджерата става червена Wink
А случвало се е мъж ми да забрави една манджа, след като го помолих да изключи котлона, и той само погледнал и видял, че копчето е в правилната посока, само дето беше на 6, а не на 0 и си помислил, че съм го изключила и съм забравила. Като се върнахме няколко часа по-късно къщата беше задимена и смрадлива Twisted Evil А бях сготвила за свеки Wink

# 53
Да, бях забравила цял ден ютията включена. Нищо и нямаше като се прибрахме.

# 54
  • София
Три пъти съм забравяла ютията включена.Два пъти по цял ден и веднъж цяла нощ.
Не е истина колко съм залупена. ooooh!

# 55
Забравяла съм фурната и котлона да работят по цяла нощ. Добре, че не гладя, че все щях да мисля дали не съм забравила ютията включена Simple Smile

# 56
не, никога.
аз съм много организиран човек
за сметка на това почти всяка вечер карам съпруга ми да слезе долу да види дали
е заключено  Mr. Green ( винаги е)

# 57
Случвало ми се е да забравя котлона. Добре, че не съм правила пожар все още и дано да не се случва.

# 58
Чи ако не съм аз кой  Embarassed - мъжа само ходи след мен да изключва ламби, котлони, води и други... и заключва разбира се. Добре, че не мърмори много...

# 59
  • Linz
О, аз съм голям заплес. Последния път (вече съм го разказвала) си сложих кафе на котлона в 19 ч., пуснах си форумите докато стане и... си легнах в 12. На сутринта в 8 ми се допи кафе и се сетих, че вече съм го сложила  ooooh! Embarassed Crazy

Общи условия

Активация на акаунт