За магическия реализъм в СО

• 791
  • 33
  •   7
Отговори
Здравейте, в семейните отношения отдавна е пълно с мъже, които желаят запознанство с жена, като в много от случаите завидния оптимизъм, който показват, ме учудва, при положение, че в много случаи ситуацията граничи с магически реализъм или с фентъзи жанра.

Реших и аз да се включа, да опиша желания от мен мъж и какви качества трябва да притежава, за да му обърна внимание.

1. Трябва да е добре изглеждащ:

1.1. Висок минимум 1.90 м, защото съм висока и да мога да нося обувки с токчета, ако реша.

1.2. Да е с тъмна коса и светли очи, защото такива харесвам.

1.3. Да е с нисък процент телесни мазнини, да има плочки на корема, но все пак да има достатъчен обем в мускулите и да не е изпит в лицето. Да не полага много усилия за това, да не отделя много време за поддръжка, предпочитам натурално да е предразположен към това телосложение, за да отделя време за важните неща, т.е. за мен, а не да виси във фитнеса или да приема съмнителни препарати.

1.4. Да е с красиво лице, тип младия Габриел Гарко, може би Сойер от "Изгубени" също става, в краен случай може и младия Брад Пит.

2. Да е на подходяща възраст - 30-35, защото кака не харесва мъже със сбръчкани орехчета, държа да е сексуално издръжлив, надарен, но пък и да не е прекалено млад, че да развия майчински чувства към него.

3. Да намира за неустоимо привлекателни жени със стрии и целулит.

4. Да изкарва поне 5-цифрен месечен доход в евро, обаче да не работи много, да има време за важните неща, т.е. за мен, да обикаляме по интересни места и пр. В идеалния вариант си го представям да е създал софтуерна компания, да я е продал за няколко милиарда и после да е инвестирал парите умно.

5. Да няма желание за собствени деца, да няма собствени деца (не ми трябват излишни наследници), но пък да гледа моето дете като свое. Да го кара на училище, курсове и спорт или да осигури персонал за целта, да плаща за всякакви курсове, занимания и образование на детето, за дрехи и обувки даже няма смисъл да го коментираме. Да се занимава с детето, когато се прибера, уморена от шопинг или от работа (все още не съм решила дали ще работя, след като се запозная и заживеем с него, в неговия дом, който е модерен, хубав и на елитно място, като разбира се, трябва да има поне няколко жилища. Хубаво е и в чужбина да има някоя вила на Средиземноморието, Хаваите, хижа в Алпите и пр.).

6. Да поддържа чистотата и уюта на дома, все едно сам или с платена помощ в домакинството (не съм претенциозна).

7. Да обича и да умее да готви вкусно и нискокалорично, или да има готвач.

8. Да умее да води интересни разговори с мен за прочетени книги, филми, представления, събития и пр. Ако се наложи, искам да можем да обсъдим и 1258. епизод на "Сълзи над Босфора"... Абе, да имаме общи теми за разговор.

Опа, щях да забравя:
9. Да е отгледан от любящи родители, но към момента на връзката ни свекървата да е решила да емигрира трайно на Антарктида или трагично да се е споминала.

Знам, че някъде съществува такъв мъж, но се чудя от какъв зор би поискал да е с мен.

Последна редакция: нд, 12 юли 2026, 10:36 от Корова Лола

# 1
Списък с женските изисквания към мъж има по-успокояващ ефект и от ASMR видео. Нищо не представлява такъв вълшебен балсам за психиката като два листа с условия, от които не отговаряш и на едно.

пп. Знам, че темата е саркастична.

# 2
  • София
За такъв мъж трябва жена, която да се поддържа, но не прекалено, да изкарва пари и същевременно да поддържа чистотата и уюта в дома, сред като е изкарала пари за деня, осигурила е уюта и храната и е обгрижила децата, трябва ведро и с усмивка  да му осигури спокойна вечер, за да може той да разпусне от напрегнатия ден.

# 3
Де  дрянова сопа... знам и аз че е саркастична темата. Свестните говорят какво дават, не какво искат.

Последна редакция: нд, 12 юли 2026, 10:57 от Boryana5591

# 4
Свестните говорят какво дават, не какво искат.

Може да заключвате темата. Simple Smile

# 5
100 кила ракия давам - химн на свестните.

# 6
За такъв мъж трябва жена, която да се поддържа, но не прекалено, да изкарва пари и същевременно да поддържа чистотата и уюта в дома, сред като е изкарала пари за деня, осигурила е уюта и храната и е обгрижила децата, трябва ведро и с усмивка  да му осигури спокойна вечер, за да може той да разпусне от напрегнатия ден.

Е, аз затова не искам да му е напрегнат денят. Стига ми да стане сутрин, да пийне кафе, да закуси, да прегледа с колко милиона са му се вдигнали акциите, да отидем заедно някъде на СПА (може той на фитнес, а аз в спа-то или на процедури за отслабване и стягане, където само те мажат и ти слагат в подходящата апаратура да лежиш, че фитнесът винаги ми е изглеждал изтощително занимание), на събитие някакво или на пазар като в "Хубава жена" и после да се приберем.

# 7
  • България
Защо процедури, ще изгубиш по т.3 и ще се намери някоя по-подходяща от теб.

# 8
Искай и ще ти се даде е казано в Библията. Твърдо вярвам, че вселената ни чува и ни дава. Така, че трябва да си оптимист. Не съм саркастична.

# 9
Мисля, че добре изглеждащ, възпитан, интелигентен, адекватен и сдържан е достатъчно магична комбинация, предвид колко малко мъже реално отговарят дори на първото и най-лесно.

# 10
Искай и ще ти се даде е казано в Библията. Твърдо вярвам, че вселената ни чува и ни дава. Така, че трябва да си оптимист. Не съм саркастична.

Това е по-вярно за резултати, от колкото за начини за резултати, като вица за попа, наводнението и лодката/хеликоптера:
https://vicove.gbg.bg/vicove/carkva/1300737-stava

(защото начините и пътищата към резултат може да са повече от един, а и някои от тях са нереалистични)

# 11
Смях, ама някак горчив.
Истинска история : семейство, мъжът иска от жена си да излизат и с други хора (по-скоро иска той да се запознава с други жени и да прави секс с тях, вярвайки, че жена му ще се дръпне или че няма да иска тя да излиза с други мъже).
Жената се съгласява неочаквано и се регистрират в сайт за запознанства.
Жената започва да ходи по срещи. Мъжът обаче не успява да си уреди дори една единствена среща.
Толкова за очакванията в СО.

# 12
Все едно да са единият от захар, другият от цимент и да скочат във водата състезавайки се кой ще се разтвори по-бързо.

# 13
Шекли, Ланарте, точно това имах предвид.
Вселена ти изпраща помощ, но не всеки може да я види.

# 14
Пак зависи какво е крайната цел - ако е "мъж който ми харесва", може да се получи нереалистично да се дефинира "как" ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт