Реших и аз да се включа, да опиша желания от мен мъж и какви качества трябва да притежава, за да му обърна внимание.
1. Трябва да е добре изглеждащ:
1.1. Висок минимум 1.90 м, защото съм висока и да мога да нося обувки с токчета, ако реша.
1.2. Да е с тъмна коса и светли очи, защото такива харесвам.
1.3. Да е с нисък процент телесни мазнини, да има плочки на корема, но все пак да има достатъчен обем в мускулите и да не е изпит в лицето. Да не полага много усилия за това, да не отделя много време за поддръжка, предпочитам натурално да е предразположен към това телосложение, за да отделя време за важните неща, т.е. за мен, а не да виси във фитнеса или да приема съмнителни препарати.
1.4. Да е с красиво лице, тип младия Габриел Гарко, може би Сойер от "Изгубени" също става, в краен случай може и младия Брад Пит.
2. Да е на подходяща възраст - 30-35, защото кака не харесва мъже със сбръчкани орехчета, държа да е сексуално издръжлив, надарен, но пък и да не е прекалено млад, че да развия майчински чувства към него.
3. Да намира за неустоимо привлекателни жени със стрии и целулит.
4. Да изкарва поне 5-цифрен месечен доход в евро, обаче да не работи много, да има време за важните неща, т.е. за мен, да обикаляме по интересни места и пр. В идеалния вариант си го представям да е създал софтуерна компания, да я е продал за няколко милиарда и после да е инвестирал парите умно.
5. Да няма желание за собствени деца, да няма собствени деца (не ми трябват излишни наследници), но пък да гледа моето дете като свое. Да го кара на училище, курсове и спорт или да осигури персонал за целта, да плаща за всякакви курсове, занимания и образование на детето, за дрехи и обувки даже няма смисъл да го коментираме. Да се занимава с детето, когато се прибера, уморена от шопинг или от работа (все още не съм решила дали ще работя, след като се запозная и заживеем с него, в неговия дом, който е модерен, хубав и на елитно място, като разбира се, трябва да има поне няколко жилища. Хубаво е и в чужбина да има някоя вила на Средиземноморието, Хаваите, хижа в Алпите и пр.).
6. Да поддържа чистотата и уюта на дома, все едно сам или с платена помощ в домакинството (не съм претенциозна).
7. Да обича и да умее да готви вкусно и нискокалорично, или да има готвач.
8. Да умее да води интересни разговори с мен за прочетени книги, филми, представления, събития и пр. Ако се наложи, искам да можем да обсъдим и 1258. епизод на "Сълзи над Босфора"... Абе, да имаме общи теми за разговор.
Опа, щях да забравя:
9. Да е отгледан от любящи родители, но към момента на връзката ни свекървата да е решила да емигрира трайно на Антарктида или трагично да се е споминала.