Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 581
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Ели, някак не ми е удобно с протектор, та ще си четкам и търкам Grinning
 Петното си е от телесни течности.

Само да ти кажа, има протектори, не евтини, около 80-100лв за двойно легло. Наистина не се усеща, че го има.
Мога да ти дам референция, но аз живея в чужбина, няма да ти свърши работа.

# 166
Телесни течности, ама какви? Щото едно се почиства по един начин, друго- по друг. Извинявай, знам че нахален върпросът, но няма как да предложа вариант без допълнителна информация.

# 167
  • София-в сърцата на моите деца
Телесни течности, ама какви? Щото едно се почиства по един начин, друго- по друг. Извинявай, знам че нахален върпросът, но няма как да предложа вариант без допълнителна информация.

Моето петно е от вода...Как се процедира?

# 168
С белина в пулверизатор. Пръскане, съхнене и т.н.

# 169
  • Mediterraneo
Предразсъдъците относно протекторите вероятно са на база недостатъчен опит. През годините сменях и хвърлях протектори на поразия, докато открия подходящия. обхваща матрака като калъф, включително се закопчава с цип по три от страните. По никакъв начин не променя това как се усеща матрака, а функцията му си заслужава всяка стотинка.
Иначе матраци почиствам със сода за хляб и лавандулово масло. Правя кашичка и търкам по петното. Освен, че почиства, ароматизира много хубаво. После минавам с прахосмукачката да изсмуча содата и е готово.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 18:54 от Тарталета

# 170
Търках с каша от прах за пране. Полунищо, общо взето. Нашият матрак се повдига с механизъм. Без подматрачна рамка, еднолицев. Няма как реално, да сложа калъф с 3 страни, инак, решението е екстра.

# 171
Моят протектор е от Магнифлекс, прилича на чаршаф с ластик. Непромокаем, но дишащ. Изобщо не се усеща, а под него матракът е девствено чист.

# 172
  • София
Предразсъдъците относно протекторите вероятно са на база недостатъчен опит. През годините сменях и хвърлях протектори на поразия, докато открия подходящия. обхваща матрака като калъф, включително се закопчава с цип по три от страните. По никакъв начин не променя това как се усеща матрака, а функцията му си заслужава всяка стотинка.
Иначе матраци почиствам със сода за хляб и лавандулово масло. Правя кашичка и търкам по петното. Освен, че почиства, ароматизира много хубаво. После минавам с прахосмукачката да изсмуча содата и е готово.

Тарталета, би ли споделила името на протектора и от къде е купуван?

# 173
  • Mediterraneo
Ау, хвана ме. Нямам идея за името. Купуван е от местен физически магазин. Идея нямам как да помогна. Струваше около 25 евро за матрак 150/190.

# 174
  • София
Ау, хвана ме. Нямам идея за името. Купуван е от местен физически магазин. Идея нямам как да помогна. Струваше около 25 евро за матрак 150/190.

O, ти си в чужбина! Не знаех. Благодаря все пак. Blush

# 175
  • Варна
Здравейте,
Искам да боядисам найкчето на такива маратонки, обаче не знам каква боя да търся.
Имате ли идея?
https://www.nike.com/de/t/air-force-1-gtx-herrenschuh-jvjvJ9/CT2858-001
Благодаря Simple Smile

# 176
  • оттам, откъдето започва България
Търках с каша от прах за пране. Полунищо, общо взето. Нашият матрак се повдига с механизъм. Без подматрачна рамка, еднолицев. Няма как реално, да сложа калъф с 3 страни, инак, решението е екстра.

И ние сме с еднолицев матрак от 2012 г., обаче върху него има потектор за матрак от този вид:

Върху него имам чаршаф с ластик и върху него чаршаф без ластик.

Малко като принцесата с граховото зърно. Smile

# 177

И ние сме с еднолицев матрак от 2012 г., обаче върху него има потектор за матрак от този вид:

Върху него имам чаршаф с ластик и върху него чаршаф без ластик.

Малко като принцесата с граховото зърно.

А защо са Ви 2 чаршафа?

# 178
  • Mediterraneo
Да пази протектора на матрака явно Simple Smile
Сериозно. Аз лятото слагам по два чаршафа, но това е, защото ММ много се поти. Ама като казвам много, е много. Така сутрин хвърлям единия за пране и слагам друг. И да, пазя протектора, че той ми е труден за пране, не е като да се сваля като чаршаф. Но тази гимнастика ми е не повече 1 месец лятото.

# 179
Здравейте,
Искам да боядисам найкчето на такива маратонки, обаче не знам каква боя да търся.
Имате ли идея?
https://www.nike.com/de/t/air-force-1-gtx-herrenschuh-jvjvJ9/CT2858-001
Благодаря Simple Smile
Аз имам подобния модел,не еър форс ,забравих как се водеше,но моя е велур.Мислих да го боядисам,но не знам дали ще стане равномерно с тия шевове.Евентуално на обущар,имаче има риск от съсипване според мен.

Общи условия

Активация на акаунт