Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 588
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, помня че в някоя от предните теми бяхте споменали за някакво масло или капки, което гони гълъбите. Започнаха да се събират под перваза на спалнята и постоянно издават шум. Ментово масло или капки беше?

# 151
Ментово масло.

# 152
  • Свети Влас
Според мен и диск закачен на прът също ще вих свърши работа, така изгонихме гларуси, които решиха да си направят гнездо на покрива ни.

# 153
  • София
Момичета, помня че в някоя от предните теми бяхте споменали за някакво масло или капки, което гони гълъбите. Започнаха да се събират под перваза на спалнята и постоянно издават шум. Ментово масло или капки беше?
При мен от маслото полза никаква нямаше,  но 10 диска на различна височина свършиха работа . В двата края балкона е с нещо като решетка и там кацаха със засилка, с няколко диска долу ниско/ не питайте как се мъчих да ги връзвам и закрепям/ се отучиха да кацат там. На височината на  перилата сложих още няколко и цяло лято нямаще поражения във вид на курешки по балкона, иначе  беще страшно, всеко път като отидех там събирах по една лопата. Нямах тиксо там иначе щтях да залепя и от вътрешната страна на прозорците.

# 154
И ние слижихме дискове по препоръка от темата.Преди това беше кошмар,гълъбешки акита,точно там пък и кола паркираме,а до нея и простир има,неизползваем беше.Наистина помага,десетина диска на конец сложи мъжът ми.

# 155
Благодаря момичета, ще пробвам всички варианти .

# 156
Да попитам, защо не намирам в старата тема съвета за почистване на изгоряло от бюро - такова изгоряло от гореща съдинка... Имаше някакъв трик, но точно сега когато ми трябва не го намирам.

# 157
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Да попитам, защо не намирам в старата тема съвета за почистване на изгоряло от бюро - такова изгоряло от гореща съдинка... Имаше някакъв трик, но точно сега когато ми трябва не го намирам.
Изсветлели петна от топли съдове или от алкохол, по дървени, или с фурнир маси и плотове, са писали и преди момичетата, че махат с ютия. Не си спомням съвсем точно, но топла ютия, без пара, на слаба степен. Слагате една хавлиена кърпа и гладите докато изчезне.
Не гарантирам, че ще стане... Просто това си спомням...

# 158
Момичета, как да почистя ликьосан матрак, така, че довечера да може да се спи на него- да не е мокър?

# 159
Момичета, как да почистя ликьосан матрак, така, че довечера да може да се спи на него- да не е мокър?

Срей с активен оксид, но ако ти е мокро, защо не го обърнеш?

# 160
Не е двулицев. Дай ми насока за такъв препарат, все пак?

# 161
Аз бих опаковала с чаршаф с ластик или протектор някакъв, а когато няма да се ползва бих третирала с препарат. Имам такъв за премахване на петна от матраци, но не маха всичко, някой петна си останаха, други изчезнаха.

# 162
Не е двулицев. Дай ми насока за такъв препарат, все пак?

Този е най-популярният, но един протектор е много ценно решение Wink.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 11:37 от Eli..........

# 163
От какво е петното?

# 164
Ели, някак не ми е удобно с протектор, та ще си четкам и търкам Grinning
 Петното си е от телесни течности.

Общи условия

Активация на акаунт