Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 475
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря. Моята нагласа за препаратите ме спъва Simple Smile осени ме идея и взех препарат за кафе машини.

# 76
Благодаря. Моята нагласа за препаратите ме спъва Simple Smile осени ме идея и взех препарат за кафе машини.

Може ли да споделиш откъде и какъв си взе? Имам отскоро кафе машина - Caffitaly и индикаторът за котлен камък започна да свети. Не съм купувала никога подобен препарат, а не мога да намеря специален да се продава за тази  марка кафе машини...

# 77

От магазина до нас. Имат различни на марката. 2 лева и нещо струва, не мирише лошо. Незнам, дали е по марки на машините, обаче.

# 78
Аз съвсем наскоро почистих от варовик керамична чаша.
Напълних я с вода и лъжичка лимонтозу вечерта и сутринта облях и мивката дори.
И двете светнаха.

# 79
Ще пробвам с оцета. Препарат не ми се ще, четките за зъби оставяме в чашката. Благодаря. ( нямаме ДМ в града)

И на края в миялната на най-тежката програма. Аз не повярвах как светнаха няколко чаши със захабени и оцветени дъна.

# 80
Аз чистя с паста от сода бикарбонат и оцет.

# 81
  • София
Когато се налага, обикновено през зимата, суша маратонки с такава сушилня:
Скрит текст:
Специално потърсих такава за да дам линк, но попадам на някакви адски скъпи. Моята я купих за 24-25 лв. от немските магазини "Немски център". Не я намирам на сайта им обаче.

п.с. Добавям реални снимки... потресена съм от цените по сайтовете.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 18:50 от mimeime

# 82
Когато се налага, обикновено през зимата, суша маратонки с такава сушилня:
Скрит текст:
Специално потърсих такава за да дам линк, но попадам на някакви адски скъпи. Моята я купих за 24-25 лв. от немските магазини "Немски център". Не я намирам на сайта им обаче.

п.с. Добавям реални снимки... потресена съм от цените по сайтовете.
Скрит текст:

Много благодаря!

# 83

Може ли да споделиш откъде и какъв си взе? Имам отскоро кафе машина - Caffitaly и индикаторът за котлен камък започна да свети. Не съм купувала никога подобен препарат, а не мога да намеря специален да се продава за тази  марка кафе машини...
Аз почистих с препарата на Фаберлик. Страхотен е.

# 84
  • У дома !

Аз почистих с препарата на Фаберлик. Страхотен е.
Откъде го купувате?

# 85
Фаберлик, само от дистрибутори съм взимала. Не съм го намирала в търговската мрежа, не казвам,че го няма.

# 86
Фаберлик, само от дистрибутори съм взимала. Не съм го намирала в търговската мрежа, не казвам,че го няма.
Да , така е.

# 87
  • оттам, откъдето започва България
За съжаление не намирам много мнения за конкретни продукти.
Миналия (вече) месец направих поръчка на късмет (усещане или както искате го кажете).
Ще си видя покупките утре. Искаше ми се да си поръчам и парфюм, но дамата, която ни събира поръчките, няма тестери.

# 88
За съжаление не намирам много мнения за конкретни продукти.
Миналия (вече) месец направих поръчка на късмет (усещане или както искате го кажете).
Ще си видя покупките утре. Искаше ми се да си поръчам и парфюм, но дамата, която ни събира поръчките, няма тестери.
Парфюмите не ми харесват. Има един препарат за кухненски повърхности, много съм доволна, За почистване на варовика от кафемашината, пасти за зъби и май това е. Пробвала съм няколко душ гела не ми харесват. Другите препарати не са нищо особено.

# 89
  • София
Момичета, разсипах на пода в кухнята много сладък захарен сироп. Мих плочките с препарат, с оцет и с още един препарат четири пъти, но като изсъхнат плочките пак започва да лепка. Буквално ми се залепят чехлите за пода. С какво да измия трайно това лепкащо нещо от пода в кухнята?

Общи условия

Активация на акаунт