Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 577
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте,
Искам да боядисам найкчето на такива маратонки, обаче не знам каква боя да търся.
Имате ли идея?
https://www.nike.com/de/t/air-force-1-gtx-herrenschuh-jvjvJ9/CT2858-001
Благодаря Simple Smile
Аз имам подобния модел,не еър форс ,забравих как се водеше,но моя е велур.Мислих да го боядисам,но не знам дали ще стане равномерно с тия шевове.Евентуално на обущар,имаче има риск от съсипване според мен.
Това си е кожа, да не кажа балатум Simple Smile

# 181
  • оттам, откъдето започва България
Търках с каша от прах за пране. Полунищо, общо взето. Нашият матрак се повдига с механизъм. Без подматрачна рамка, еднолицев. Няма как реално, да сложа калъф с 3 страни, инак, решението е екстра.

И ние сме с еднолицев матрак от 2012 г., обаче върху него има потектор за матрак от този вид:

Върху него имам чаршаф с ластик и върху него чаршаф без ластик.

Малко като принцесата с граховото зърно.

А защо са Ви 2 чаршафа?

За да не се налага да пера матрак. Simple Smile

# 182
С какво да изпера в пералнята леко посивели бели хафлии и чаршафи, че да станат пак снежно бели?

Отпада варианта да ги кисна в белина, не мога да издържа на силната миризма.

# 183
С това https://apteka.framar.bg/30030086/%D1%85%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%BC … B0%D0%BD%D0%B5-15
Ако не стане от веднъж, пробвай пак

# 184
# 185
Наистина ли действат такива кърпи? Къде мога да ги намеря? Благодаря за идеята.

# 186
ДМ, Кауфланд, магазини за перилни препарати, предполагам и по други супермаркети.

# 187
При мен действат безотказно. Има ги в магазините за препарати, Метро, Била...големите вериги, но и в квартални магазини. Мисля, че и в ДМ и Елитис съм ги виждала
П.С.
Пак сме писали заедно с Азалия Smile

# 188
Не знам дали е правилната тема, но да си задам аз въпроса при вас 😄 Зимата чука на вратата, а вие живеем в северен апартамент и е доста студено. Иска ми се да сложа по пода на детската от мекети пъзели, понеже не съм фен на стандартните килими. Но се чудя как се почиства това чудо?! Свикнала съм ако не всеки ден, то поне през ден да мия пода. По почистването на тези пъзели не мога да си го представя. Таа с уджволствие бих изслушавам няколко предложения за почистване.

# 189
Прахосмукачка?

# 190
Моите /меки пъзели/ ги почиствам и с прахосмукачка и с мопа, понякога и с мокри кърпи, но не е много като площ, а само малко кътче, където играе детето.

# 191
Не знам дали е правилната тема, но да си задам аз въпроса при вас 😄 Зимата чука на вратата, а вие живеем в северен апартамент и е доста студено. Иска ми се да сложа по пода на детската от мекети пъзели, понеже не съм фен на стандартните килими. Но се чудя как се почиства това чудо?! Свикнала съм ако не всеки ден, то поне през ден да мия пода. По почистването на тези пъзели не мога да си го представя. Таа с уджволствие бих изслушавам няколко предложения за почистване.

НЕ взимай на буквички и цифрички.
Първо че чистенето трябва да е парченце по парченце и второ, моите деца поне, си умираха да го разглабят до най- съставните му части, седейки под него.

С такъв кеф го изхвърлих на третата седмица

После купих много по-добро за мен решение. Купих термо килим с картинки на улички. Мие се с парцал и се мете с каквото искаш. Simple Smile

# 192
Внимавайте с кърпичките в пералнята. Да не запушат филтъра или по-лошо.

# 193
  • оттам, откъдето започва България
Затова е най-добре да се слагат в мрежичка.

# 194
Здравейте! Моля за помощ! На гости сме у майка ми, и аз седнах с черен панталон върху кремав кожен диван, боядиса се. Дивана е естествена кожа, с какво мога да почистя?

Общи условия

Активация на акаунт