Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 426
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Как мога да залепя/закрепя цифри от нещо като самозалепваща се материя (не знам точно каква е, но на такава, която се залепва с ютия ми прилича)? Изпопадаха след пране Sad

Никак, кофти са били залепени. С някакво лепило може и да ги закрепиш, ама ще е мърлява работа, няма да е като ново.

Цитат
Имам жълти петна по матрака, не знам от какво може да са. Казаха ми, че не се перял матрак. С какво да пробвам да ги изчистя петната?

От пот. Матрак не се пере, но калъфът не се ли сваля? Все някак е надянат, ако трябва някой шев разпори. И си купи протектор.
Е, как да не се пере матрак?
Пере се и още как.
Аз си взех валчери за пране на матраци от сайт за колективно пазаруване. Дойде човекът със специални машини и ми изпра два матрака. Имаше някаква остатъчна влага, която изчезна до вечерта, но беше през лятото.

# 616
Не вярвам мемори да се пере, ама щом казвате. Неслучайно ги правят със сваляеми калъфи.

# 617
Здравейте! Моят въпрос е по-различен,но се надявам да намеря отговор тук. Искам да боядисам калъфа на телефона си,тъй като никъде не мога да открия цвета,който искам. Пробвах с флумастер,но се изтрива. Калъфът е от тези тип тефтер,не знам какво е покритието,прилича на някаква изкуствена кожа. Благодаря предварително ако някой има идеи!

# 618
Има перманентни маркери.

# 619
По-добре дай модела на телефона и желания цвят, да потърсим вместо теб.

# 620
Как мога да залепя/закрепя цифри от нещо като самозалепваща се материя (не знам точно каква е, но на такава, която се залепва с ютия ми прилича)? Изпопадаха след пране Sad

Има ли в Бг лепило за дрехи? При нас има. Хората подгъви на панталони да речем си лепят даже с него. Взех такова и на тийна залепих де що има разлепено.  Близки от Бг му пратиха някакви турски блузи, които много си харесва. Обаче всичко от тях се разлепи на първо пране. Взех такова лепило и на шега залепих. Не са мръднали отлепилите се части, а колко време ги пера вече.

# 621
Моля за съвет за почистване на гранитогрес\плочки след ремонт. Стоят все едни бели, а доста пъти ги минавах вече. Какъв препарат бихте препоръчали или някоя хитринка? Благодаря!

# 622
  • Стара Загора
Моля за съвет за почистване на гранитогрес\плочки след ремонт. Стоят все едни бели, а доста пъти ги минавах вече. Какъв препарат бихте препоръчали или някоя хитринка? Благодаря!
С оцет да се измият.

# 623
Или пакетче лимонтузу, разтворено в кофа вода.

# 624
vici75, ще споделиш ли как се казва или изглежда това лепило, ще видя дали го има тук.

# 625
В нашия град продават такова лепило в магазините за платове, копчета и ципове.

# 626
Момичета, има ли начин да премахна миризма от кутия за храна? Стояла е затворена, измих я отново, но още се усеща. За съжаление точно такава вече не се предлага в Икеа, затова ми се иска да я "спася", ако има начин

# 627
Сода за хляб, мляно кафе, лимон. Поставени в отделни купички.

# 628
Момичета, има ли начин да премахна миризма от кутия за храна? Стояла е затворена, измих я отново, но още се усеща. За съжаление точно такава вече не се предлага в Икеа, затова ми се иска да я "спася", ако има начин
Превари я, ако размерът ѝ позволява.

# 629
В съдомиялна?

Общи условия

Активация на акаунт