ОСМИ клас 2020/2021 - От чина или от вкъщи - осмокласникът на речника (не) се мръщи

• 25 897
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • гр.София
А,добре. Мерси. Че така натърти "голЯмите"  и дребнаво си рекох , дано не е българист.

# 661
Здравейте,
Имам следния казус. Синът ми има двойка на раздел по математика. Учителката  дава възможност за поправка след два дена и логично има втора двойка, която също е вписана в дневника. Това справедливо ли е?

За мен лично, трябва да е само една оценката, но без да имам представа кое е правилно. Попитах децата дали им се е случвало в училище...Осмокласника каза, че не, но смята че е редно да се напишат и двете оценки. Седмокласника има спомени, че се е случвало някога, на някого в класа и че е писана само по-високата оценка, т.е. една. Струва ми се, че зависи от това колко ядосана е била учителката Simple Smile

# 662
Хай, банда
Изкарах 2-3 дена в София, демек в устата на вълка. Не ми се стори променена столицата. Гледах състезанието на дребния през прозореца. Сюрреалистично беше. Залата празна, общо около петдесетина родители скупчени отвън бършат прозорците. Особено втория ден, когато бяха финалите, може да сме били и по-малко. Отборът му отново е първи. Той стана девети в многобоя. Глупава грешка на земя, престъпвания на прескок, на успоредка и висилка. Перфектни съчетания, но точките, които губи от приземяването му костваха три финала и четвърто-пето място в многобоя. Много надежди възлагаше на успоредката, но да не е пристъпвал. Отново остана с трети резултат за състезанието, но и трети в отбора и изгоря за финал.
Компенсира обаче с коня. Влезе на финал и завоюва второто място.
  https://youtu.be/cKEh7LjOwzo
Първи стана негов съотборник, който е невероятно талантлив. Равносметката. Завоюваха общо 5 златни медала и 4 сребърни.
Специално за Мама Мони, защото каза, че обича да гледа спортна гимнастика. Страницата на клуба във ФБ е Спортен клуб по спортна гимнастика Светкавица. Там са всички видео клипове на нашите момчета от финалите, а и от Купата преди три седмици и определено има какво да се види.

# 663
  • гр.София
Браво на децата,ston!
А родителите,вярно, се вижда как са накацали като лястовици на жица-)

# 664
Момичета, някой обърнал ли е внимание колко често се актуализира статистиката в Школо? Има ли определени дни, в които актуализират? Сякаш миналата година всеки ден следобед имаше актуална статистика, а сега дни наред стои една и съща, въпреки че има движение с данните.

# 665
Хич не им вярвай на статистиките на Школото.
През седмица ми дава, че двете деца са на една и съща позиция в училище, което няма как да е вярно.

# 666
  • София
Стон, поздравления за младежа!

# 667
От миналата година се актуализара 2 пъти седмично, въпреки че пише, че е на 24 часа. Две деца може да са на едно и също място ако имат абсолютно еднакъв успех, не е нещо непосилно особено в училища с малък брой оценки.
Има от време на време по някой бъг в статистиката. Тази година още не ми се е случвало, но при нас както писах децата са щастливи, друго не е важно.

# 668
Не може. Ако успехът е абсолютно еднакъв, тогава се подреждат по азбучен ред.

# 669
  • София
Не може. Ако успехът е абсолютно еднакъв, тогава се подреждат по азбучен ред.
Това отдавна не е така. Промениха го преди може би 2-3 години.
В момента може и 10 деца да са на едно и също място.

# 670
Ако са го променили е от тази година.
Миналата година със сигурност (поне при нас) важеше правилото за азбучния ред Hands V

# 671
  • София
Още по-миналата година го промениха /много им писахме на сайта/. Не си обърнала внимание, че в един момент спря да изписва, че "са подредени по азбучен ред". Платформата е една, няма как при вас да е различно.

# 672
.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 09:36 от rummi_pl

# 673
  • София
По-вероятно не е така.
Някои оценки се виждат например като 6, но като се кликне и се отвори информацията, се вижда, че е въведено 5.50. Така че няма как да е сигурно, че с другото дете са имали абсолютно идентични оценки докато не ги разцъкате и сверите една по една. Статистиката в Школо не е на база закръглени оценки.

# 674
Няма да споря повече. За мен статистиките не винаги са верни.
Особено, когато поставя осмокласничката с десетокласничката ми на една позиция в училище.
Вярвай ми, че успехът им даже не е близък един до друг 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт