ОСМИ клас 2020/2021 - От чина или от вкъщи - осмокласникът на речника (не) се мръщи

• 26 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Моите знания за литъра са затвърдени в ранна детска възраст благодарение на тези две любими неща:

Скрит текст:

Поради което каже ли се "литър" това винаги означава и вино. Grinning

# 226
  • София
Някои сме зле с математиката и по няколко пъти преговаряме материала Joy
Всичко е въпрос на методология. Така, като ми го онагледиха и всичко ми стана ясно. Joy

# 227
  • Sofia
И аз вчера звънях на старата и новата класна по повод профили в Школо и Майкрософт, защото не сме ги ползвали, нито имаме пароли за профили там. Никой нищо не знае. Оказа се, че в новото у-ще всеки учител ползвал каквото му е удобно. В това отношение мога да похваля смотаното ни квартално, защото имаше стройна организация.
Пиши на заместник-директорката в Школо, тя е системен администратор за 127 СУ, получих профил и парола в рамките на 1 час.

# 228
Ахаа, тази година сме на червено, така ли? Белото в седми клас, червеното в 8-ми!

# 229
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
И аз вчера звънях на старата и новата класна по повод профили в Школо и Майкрософт, защото не сме ги ползвали, нито имаме пароли за профили там. Никой нищо не знае. Оказа се, че в новото у-ще всеки учител ползвал каквото му е удобно. В това отношение мога да похваля смотаното ни квартално, защото имаше стройна организация.
Пиши на заместник-директорката в Школо, тя е системен администратор за 127 СУ, получих профил и парола в рамките на 1 час.

Благодаря, Vesana.
Ще се възползвам и аз за насоката.

# 230
Обърках я, като прегрешавам с Ковид темата
Не я препоръчвам на трезва глава Wink

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 12:59 от 🍀HAPPY 🍀

# 231
Наррy, да не обърка темата:)?
Аз ще ги отказвам тези витамини, че ще стана сто килограма:)

# 232
  • софия
Днес ще се ходи на училище като за последно. Мрън трябва да си вземе, каквото има от шкафчето, че знае ли се, не се знае. Баща ѝ ѝ предложи да я вземе с колата да не мъкне в метрото. Категорично беше отказано, нямало да бърза след училище.

# 233
Нашите са се разделяли много сърцераздирателно. Ния още хлипа.

# 234
Моите пък вчера наааай после ходиха на плуване
Какво ще стане с басейните?

# 235
Тъкмо петокласникът сега е на материала за дроби. Мога нагледно да му покажа - ще изравнявам, ще събирам и най-вече ще изваждам. Даже не просто мога, длъжна се чувствам някак да го направя. Но май няма да е особено възпитателно?

# 236
  • София
Хич не ме радва тая работа с натъжените хлапета...

Гледам сега статистиката за Чехия, където затвориха училищата на 14.10.
Никаква полза не е имало от това; след кратък спад, днес кривата е скочила стремглаво нагоре и дневните случаи са повече отколкото преди 2 седмици.

Пиша го защото..., ами защото се опитвам да си представя, че бихме могли да поведем някаква битка, ако и при нас се окаже, че затварянето на училища по никакъв начин не помага.
И Кунчев и Кантарджиев направиха изказвания, че не е проблемът в училищата.

Оф, надеждата умира последна.

# 237
Ехх, къде ме върнахте при другарката Ефремова преди 89г. Жена 1,80 и повече от 100кг, много обичаше сладичко..
За дробите донесе една торта. Реже и обяснява - 1/2, 1/4, 1/8 и тн до 1/32 .. И сега ми е пред очите с маслен крем и розички по края.
Жената събрала пари от родителите, влязла и обяснила какво ще направи и как ще научим, че колкото по-голямо е числото в знаменателя, толкова е по-малко парчето, което ти се полага.  После поръчала за всеки клас по една торта в Хлебозавода!

# 238
Ехаааа колко готино! Браво на нея!

# 239
  • софия
Ехх, къде ме върнахте при другарката Ефремова преди 89г. Жена 1,80 и повече от 100кг, много обичаше сладичко..
За дробите донесе една торта. Реже и обяснява - 1/2, 1/4, 1/8 и тн до 1/32 .. И сега ми е пред очите с маслен крем и розички по края.
Жената събрала пари от родителите, влязла и обяснила какво ще направи и как ще научим, че колкото по-голямо е числото в знаменателя, толкова е по-малко парчето, което ти се полага.  После поръчала за всеки клас по една торта в Хлебозавода!
И госпожата по мат в 133-то така обясни дробите на нашите маймунчета Simple Smile С торта, която са изяли в края на часа.

Общи условия

Активация на акаунт