Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 38 199
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Изгледах Little fires everywhere.  Много ми хареса. Също така, че Джошуа Джаксън играеше съпругът на героинята на Рийз. Много си го харесвах още в Кръгът на Доусън. Има ли някакъв шанс да има продължение или не. Защото разбрах че е по книга. 
   След това реших да си довърша Викинги. Преди време бях стигнала до 3ти сезон. И някак си почнах с голяма мъка. Мислех си че няма да ми е интересно. Обаче така се запалих, че нямах спирка. Общо взето за втори път се влюбих в този сериал и се радвам, че го продължих, а не се отказах. Моля ви кажете ако имате някаква информация за втората половина на 6ти сезон. Просто нямам търпение. Гледам, че пише 2020 година. Ама то не остана...
  И сега най-вероятно ще продължа със Sex Education, че много препоръки получих за него.

# 211
Пожарите беше минисериал с финал. Няма да има повече сезони.
Гледах новата серия на The Undoing. Добре върви сериала, харесва ми.

# 212
  • Вестерос
15-годишната девойка харесва ли фентъзи?

Опит за промотиране на сериала

# 213
ЕмилИ в ПарИ?

# 214
Досега го мъдрих...

# 215
Обича фентъзи да, за разлика от мен.

# 216
А? На английски Paris си е "перис", какво значи френски акцент? Grinning
Иначе сигурно сте видели новия каст на Клюкарката. Разбира се, че им негърка, а също пише, че и гейски изпълнения ще има.. Но очаквано.

# 217
Life ми харесва за сега - 6 епизод от 1 сезон , въпреки че не залагах особено...

# 218
  • Вестерос
Някаква обяснява в коментарите, че било Емлииии ин Париии
Много ми е тъп туита на мен Grinning

Ран, препоръчвам Charmed
Merlin
Smallville
Gilmore Girls
Stranger Things
Roswell
When calls the heart
Downton Abbey
The Paradise
Shadowhunters
Charmed 2018
The Chilling adventures of Sabrina

# 219
Париж на френски е Пари, а името Емили на френски е ЕмилИ. Тоест се римуват наистина. Не е кой знае колко интересно октритие.

# 220
# 221
Ай загледах и аз Николчето в The undoing... скучноват е малко...

# 222
Ай загледах и аз Николчето в The undoing... скучноват е малко...
В третата серия вече не е .
Чакам следващите аз .
Междувременно дайте идея какво да гледам друго .

# 223
  • The QC to be!!!
Скрит текст:
Свърших Техеран и съжалявам,но последните две серии ми доскуча и направо вече нямах търпение,ако трябва,всички да се изтрепят взаимно и да се свършва.Като цяло,слаб сериал,в сравнение с други,които съм гледала.От едно до десет,бих му дала оценка,например 6.Просто не ме грабна.
Мнението ми е подобно. Много силни първи епизоди, но в средата ме изгуби. Три дни бутам последния епизод по няколко минути и още не съм го изгледала.

Разочарована съм от сериала по книгата на Харлан Коубън The stranger  . Слаб. Записът също не ме грабна-някак прекалено нагласена история, нереалистична ми се стори.
Учудващо ми допадна Emily in Paris Blush
Гледам  Джак Раян и Добрата битка. И двата биват.
Скрит текст:
Интересен ми е The Undoing, макар че нещо в Никол Кидман ме дразни , а много я харесвам по принцип. Ще го следя.
Джак Раян на Том Кланси? Или? Аз чакам следващия сезон, както и на Добрата битка.

Чакам Озаркс, и Homeland, Queen of the South, Billions, Vikings, La Casa de Papel, The Morning Show, ... и не знам какво да гледам докато чакам. Новите 2 епизода на Добрият Доктор нещо не ме кефят.

# 224
  • Разпиляна във въображението
Да се отчета. Пуснах си "The Morning show". Тъй като всеки делничен ден гледам "Приятели", а аз харесвам Рейчъл, трудно ми е някак да приема образа на Алекс. Когато е "кучка" си казвам "Не, не, не", "Бъди добра", "Недей..." Изобщо не мога да се отпусна. Симпатията ми към "Рейчъл" просто не ме пуска и стоя на тръни. Въх.
Били Кръдъп, Кори, много ми е мазен като типаж и игра. Наскоро го гледах в "Голяма риба", където ме вълвуваше, а тук ми е бррр. Не го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт