Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 38 223
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз си го следя This Is Us. Интересен ми е, въпреки че наистина след сезон 3 си стана досадна сапунка. Ама така е, ще се бута докато им носи парички.

# 196
  • Вестерос
Здравейте . Гледа ми се сериал от рода на Mistresses
 Или пък някой австралийски там - може и криминален . Благодаря
Devious Maids, Desperate Housewives. Имаше един The Client list.

За Undoing все повече си мисля, че не е той убиецът.

# 197
Чудя се и аз дали ми се гледа. Не е лош до сега, като имам настроение за такъв тип, ще го продължа.

Препоръчайте ми нещо от рода на Person of interest или фантастика като Fringe

Heroes една време беше много интересен. После май го развалиха. Но първите сезони си заслужават. По същият начин е и Lost. Въпреки това ги препоръчвам заради прекрасните им първоначални идеи.

# 198
  • София
Изгледах и аз The Queen's Gambit. Какво да кажа, чудесен сериал!

# 199
И аз много харесах The Queen's Gambit.

# 200
Уентуърт Милър е казал тези дни, че не иска повече да играе хетеросексуални персонажи и не мисли някога отново да се превъплъти в ролята на Майкъл Скофийлд.
Не че някой иска още сезони на Бягство от затвора, последният не беше особено интересен... Но изявлението му е тъпичко.

# 201
То предвид, че вече във всеки сериал е задължително да набутат хомосексуалисти, няма да страда от липса на работа.

# 202
Той освен това е и чернокож, въпреки че не си личи (в Америка имат странни разбирания по въпроса; според мен, когато човек е със светла кожа и сини очи, той е бял). Може сега да обяви, че не иска да играе бели персонажи.

# 203
Чудя се и аз дали ми се гледа. Не е лош до сега, като имам настроение за такъв тип, ще го продължа.

Препоръчайте ми нещо от рода на Person of interest или фантастика като Fringe

Heroes една време беше много интересен. После май го развалиха. Но първите сезони си заслужават. По същият начин е и Lost. Въпреки това ги препоръчвам заради прекрасните им първоначални идеи.

Lost го изгледах преди време,  Heroes до някъде и  го зарязах.

# 204
Снощи започнах The Undoing и много ми хареса .
Гледам го онлайн и там има само три серии .
По принцип колко са излъчвани до момента

# 205
  • Вестерос
Само три са.

# 206
  Чакам и другите с нетърпение . Сега погледнах в сайта 6 са общо . На 15 ноември е следващият , 5- и на 22 -и и последният на 29 - и .

# 207
Аз сега гледам третата серия на the undoing. Харесва ми че предизвиква хората да развиват теории. Отдавна не се беше случвало.

# 208
  • София
Valley of Tears
https://www.imdb.com/title/tt8190688/?ref_=nv_sr_srsg_0

исторически/военна драма
Израелско е шоуто, но много добро. Втори израелски топ сериал за последната година.
Препоръчвам!
става въпрос за прословутата война ''Йом Кипур'' през 1973 г. когато изненадващо Египет и Сирия нападат Израел.
Много реалистично направен със солиден бюджет и страхотна операторска работа.
Два епизода са излезли, има ги в HBO GO.

# 209
Тук препоръчахте някакво сериалче за детегледачки, дъщеря ми много го хареса. Кажете нещо друго, подходящо за 15 години?

Общи условия

Активация на акаунт