Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 38 227
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Вестерос
Лъжите??

# 181
Big Little Lies 3

# 182
  • Вестерос
Това потвърдено ли е? Сериалът го спряха 😳

# 183
Май не четете темата или моите мнения. Wink
Писах преди и сега ще го цитирам.
Цитат
Между другото Никол пак говорела за трети сезон на Big litlle lies. Обмисляли го серизно, авторката на книгата писала продължение и Никол убедила колежките си пак да снимат. Уж щяло да е много интересно. Като се сетя втория сезон не беше кой знае какво, но ако излезе трети сезон ще си го гледам де.

# 184
  • Вестерос
Това съм го пропуснала, но като цяло се води канселиран сериалът. Официално нищо не съм видяла.

Подновени
Alex Rider
The Umbrella Academy
The Baby-Sitters Club

The Outsider ще го предлагат на друга телевизия за втори сезон.

Спрени

Castle Rock
Interrogation
Filthy Rich
Next
Brave New World

# 185
Още няма нищо официално, да, но се говори упорито по темата и вече вярвам, че ще има сезон 3.
http://www.justjared.com/2020/10/09/nicole-kidman-teases-big-lit … good-idea-for-it/

# 186
  • София
Радвам се за Чадърената академия Simple Smile

Изгледах епизод 3 на ''Отмяната''
Мен Кидман си ме кефи, ама аз съм и малко пристрастен.
Скрит текст:
интересно, по дифолт запозодрян си е първо съпругът на убитата, ама имал алиби, след епизод 1 основен заподозрян ми беше съпругът на Никол, след епизод 2 основен заподозрян ми беше героинята на Никол, по време на епизод 3 заподозрях баща и, но след финала на епизода отново се насочвам към Кидман. Обаче вече става прекалено явно и това почва да ме кара да се замисля. Но могат да го изкарат, че има биполярно разстройство. Само че и това сме го гледали.
Ще видим какво ни готвят. Но за мен към момента е по-скоро тя. Но за мен е важно не само това кой е убиецът, а как ще разгърнат цялата история, мотивите му, дилемите, развръзката. Ако всичко е изпипано, дори и най-очевидния вариант да е, не били намалил стойността на даден филм/сериал. Защото понякога в идеята да шокират зрителите сценаристите се оплитат и губят връзка с реалността.

# 187
Здравейте . Гледа ми се сериал от рода на Mistresses
 Или пък някой австралийски там - може и криминален . Благодаря

# 188
И аз да кажа, че Queen's Gambit наистина е много интересен. Изглеждаше ми като да е по действителен случай, но после разбрах, че не е. А и съжалявам, че не знам как се играе шах и някои моменти не мога да ги оценя.. Simple Smile

# 189
This is us ми харесва до сега /5-6 епизода/. Гледам, че е 5 сезона. Добър ли е до там...?

# 190
  • София
Аз го спрях май на трети сезон, стана ми бозаво с прекалените драми, доколкото помня.

# 191
На мен ми харесаха първите два сезона. От трети нататък го развалиха и спрях. Стана дразнещ.

# 192
Чудя се и аз дали ми се гледа. Не е лош до сега, като имам настроение за такъв тип, ще го продължа.

Препоръчайте ми нещо от рода на Person of interest или фантастика като Fringe

# 193
И аз да кажа, че Queen's Gambit наистина е много интересен. Изглеждаше ми като да е по действителен случай, но после разбрах, че не е. А и съжалявам, че не знам как се играе шах и някои моменти не мога да ги оценя.. Simple Smile
Моят син играе и съжаляваше, че малко показват партиите Joy

# 194
Емилито ще има втори сезон. Tada

Общи условия

Активация на акаунт