Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 28

• 38 268
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Карнобат
Страхотен четвърти епизод на Бьорнстад. Simple Smile
Просто шведите са невероятни. Как играят всички, как пресъздават атмосферата, абе изпипана работа.
Скрит текст:
Уф, дано само не стигнем до убийство, че както започна първия епизод в интрото...
Искам това копеленце да го разкрият и да си получи заслуженото от закона. Баща му е още по-противен.
Арабина дано каже каквото видя.
Наистина и аз настръхнах от епизода...нямам думи..След като свърши реших от чисто любопитство да видя какво става накрая и там останах без думи,но ще видим за жалост последният епизод,а не ми се иска да свърваш и то никак...Дали ще има втори сезон???Ей ще ме накарат да изчета книжките обаче...
Скрит текст:
В книгата наистина Мая решава да гръмне Кевин,но явно се отказва защото дават след време на паркинг на магазин как вече след 10 години  той е женен и се срещат в смисъл вижда я на задното огледало на колата и пребледнява,а жена му го пита коя е тази.Така,че определено ще прочета книгата и ще чакам финала другата седмица.Но явно му се е разминало на този и от всичко тя е останала травмирана според мен

# 106
Private Eyes  в Замунда с първи епизод от новия си сезон! На мен ми харесва, стискам палци сезонът да е по-добър от предния.
А Мurdoch Мysteries първите шест сезона с бг аудио са качени в Зелка вече.
Попадна ми и този:
https://www.imdb.com/title/tt10413648/?ref_=tt_sims_tt
Съвсем нов е.Мисля да си сваля първи епизод. В Зелка има три от шест епизода от първи сезон с бг аудио. Досега не бях попадала на подобен сюжет. Макар и да имаше такъв елемент в един наскоро гледан от мен сериал.

# 107
Мисля, че го дават по Епик драма, но още не съм попадала на него. Май е криминална драма.

# 108
  • Разпиляна във въображението
В книгата Мая
Скрит текст:
не го гръмва, обаче му отнема това, което той й отне - да се чувства в безопасност
Препоръчвам книгите. Щяло да има и трета.

# 109
Скрит текст:
Уау, значи ще го преследва. То се вижда и отначало де, като го гони с пушката. Smile
И както винаги става ще има продължения... Малко се превъща в Момичето с драконовската татуировка. Ще взема да гледам и аз четвърта серия тази вечер. Simple Smile

# 110
  • Разпиляна във въображението
~Carolina~
Скрит текст:
всъщност не го преследва. Да дебне го, но самата среща е по-различна.

Моят любимец е Бени Simple Smile Надявам се, че е готин.

# 111
  • Germany
Влизам да похваля горещо https://www.imdb.com/title/tt10048342/ Heart

Отдавна не ми се беше случвало, да загледам нещо дремейки вечерта, и да гледам цяла нощ, докато не свърши. Чудесна история, разказваща историята на шахматистката Бет Хармън. Нищо не разбирам от шах, а бях запленена от историята, и как всяка серия прелива една в друга, като бърза партия шах. Атмосферата на 60-те години на миналия век така беше пресъздадена, че ми се прииска да съм живяла по това време. Перфектно и стегнато темпо - нищо излишно. Играта на всички - просто нямам думи, трябва да се види! Невероятен кастинг- нямаше артист, който да не беше подходящ за ролята. Музика - феноменална, истинска наслада за сетивата. Филм-удоволствие. Иска ми се да има повече като него. Трети ден не спирам да мисля по него. Много силен! Гледах го по Netflix.

# 112
Доста е добър, да Simple Smile

# 113
  • Карнобат
~Carolina~
Скрит текст:
всъщност не го преследва. Да дебне го, но самата среща е по-различна.

Моят любимец е Бени Simple Smile Надявам се, че е готин.

Да и на мен ми е симпатичен персонаж още от началото и се надявам да остане такъв...Ще се чака значи третата книга.Щом свърши сериалчето ще се заема да ги изчета като хората...Много ми стана любимо това сериалче...

# 114
В мен не предизвиква такива трепети и вълнения, последно с Normal People се чувствах така. Жалко, че няма да дойде продължение.

# 115
Влизам да похваля горещо https://www.imdb.com/title/tt10048342/ Heart

Отдавна не ми се беше случвало, да загледам нещо дремейки вечерта, и да гледам цяла нощ, докато не свърши. Чудесна история, разказваща историята на шахматистката Бет Хармън. Нищо не разбирам от шах, а бях запленена от историята, и как всяка серия прелива една в друга, като бърза партия шах. Атмосферата на 60-те години на миналия век така беше пресъздадена, че ми се прииска да съм живяла по това време. Перфектно и стегнато темпо - нищо излишно. Играта на всички - просто нямам думи, трябва да се види! Невероятен кастинг- нямаше артист, който да не беше подходящ за ролята. Музика - феноменална, истинска наслада за сетивата. Филм-удоволствие. Иска ми се да има повече като него. Трети ден не спирам да мисля по него. Много силен! Гледах го по Netflix.
И при мен беше така с първите 3-4 епизода...изгледах ги наведнъж до 2 през нощта, но след това не продължи да ми бъде така интересно, но все пак сериалът е страхотен и трябва да се гледа!

# 116
  • Пловдив
ти къде го гледа, Хепи?

# 117
В хбо го или нетфлик

# 118
  • София

В Нетфликс го има.

# 119
Тифани, видя ли този трейлър на нов сериал на Нетфликс? Обръщам се към теб, защото знам, че и ти харесваше този тип сериали:

Бих го гледала, но се колебая - очевидно не е много верен на епохата, не искам да подкрепям глобалистката пропаганда...

Общи условия

Активация на акаунт