Азиатска козметика и грим 19

• 43 460
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
С DHL за България сигурно ли е, че ще отиде на М.?

# 166
С DHL за България сигурно ли е, че ще отиде на М.?
100 % ще отиде - както в България, така и в Англия.
Едно момиче беше писало, че и за Германия е така, май... Rolling Eyes

# 167
Да отбележа, че никога не съм плащала мито за каквото и да е във Франция, мисля че бях чела закона и сумите са доста високи, нещо към 75 евро ми се върти, но да отворят пратка и да проверят сумата ще се случи на по-малко от една на сто. Може да има проблеми само с внасянето на фалшификати, но и там ще те глобят само, ако са някакви промишлени количества, иначе просто правят забележка.

Много е тъпа тази реформа в България, благодарение на вас съм предупредила всички да си знаят, че ще има проблеми.

# 168
Виола, благодаря за съветите!

На 3 ноември направих поръчка в Джолсе за към 80 долара - сега стои статус Awaiting shipment и отдолу Standard - има ли нужда да им пиша, че не искам с DHL или е сигурно, че ще ми я пуснат със стандартна и няма да отиде на митница? До Англия е адресът.

# 169
tiriti, задължително им пиши, защото като цяло такива поръчки (над 70долара) ги изпращат с Федекс, независимо какво си отбелязала, а в момета с тази акция с безплатна експресна доставка съм почти сигурна, че ще изпращат всичко с куриер. Аз сега им пиша дори за поръчка на стойност 48долара ,че държа да е с пощите и нищо друго. Ще е бавно, но не ми се рискува Simple Smile

# 170
  • София
Yes шипват много бързо напоследък, но не излиза тракинг номер. Официално предупреждават обаче, че може да се шипне със седмица закъснение.

# 171
Благодаря, Виола, а на какво им пишеш - имейл? Намерих в сайта им през формата за запитване - пише, че е по-бързия вариант за отговор, дано ме отразят, че поръчката ми е от 3 ноември и да не са я писали вече с нещо друго...
В съобщението писах, че държа доставката да е стандартна, не с ДХЛ или Федекс, но не споменах пощите - дали ще ме разберат?

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 16:07 от tiriti

# 172
За моите поръчки отпреди месец им писах от формата за контакт на сайта, отговориха бързо. Те все още пътуват, ще минат през Полша на път към Великобритания.
Смятам да направя тест сега като съм от другата страна на океана за колко време ще пристигат поръчките.

# 173
tiriti, задължително им пиши, защото като цяло такива поръчки (над 70долара) ги изпращат с Федекс, независимо какво си отбелязала, а в момета с тази акция с безплатна експресна доставка съм почти сигурна, че ще изпращат всичко с куриер. Аз сега им пиша дори за поръчка на стойност 48долара ,че държа да е с пощите и нищо друго. Ще е бавно, но не ми се рискува Simple Smile

Виола, до Англия ли поръчахте, не се ли притеснявате, че ще дойдат след Нова година. Аз на това намаление в Джолсе се чудя, дали да не поръчам до Германия щом се отлага задължителното ДДС за юни...Джолсе две седмици ще се мотат докато пратят, две седмици на летището...

# 174
https://jolse.com/category/0-deal/2074/

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 09:37 от The ant is...

# 175
Пратката от YES вече има и тракинг LTХХХХХХNL, като весе още я няма в системата на шипинг агента, но с Джолсето тракинга е интересен. Както предположи Виола номера е LIXXXXXXXKR, но линка води до ЕМS
А какме сърбят ръчичките за още една поръчка към YES

# 176
Код за 15% Yesstyle!  От Frollein Tee, важи до 16.11 за поръчка над 40евро или $44

YSGREENFROLLEINTEE15

A-niii, само до Англия поръчвам, не се притеснявам, но смятам максимум още ден-два да правя някакви поръчки Simple Smile Общо взето за сега от Jolse всичко ми пристига за около месец и малко - 10тина дни докато шипнат, 20 дни докато пристигне при превозвача. Надявам се до 15-20ти декември всичко вече да е при Габко и да успея да хвана последния курс.

pipi554, след ден-два ще може да се проследява. За пратката от jolse просто там се проследява ако цъкнеш на техния линк, не е с EMS. Аз винаги си следя праките в 17track
От Yesstyle последните ми пратки идват за около 20дни от шипването, така че има все още време за поръчка Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 19:42 от Viola Tarakanova

# 177
  • софия
Получавали ли сте такова нещо?

Може би мирише  на доп. плащания..

# 178
Някой канселирал ли е поръчка с приспаднат кредит?
Дали ще ми го възстановят?

# 179
Svetulka, при последната ми пратка получих такъв мейл, но тя вече е при превозвача, мисля, че нямя да има проблем.

Общи условия

Активация на акаунт