Азиатска козметика и грим 19

• 43 472
  • 780
  •   1
Отговори
# 195
Скрит текст:
Зависи за какво ще се ползва кремът. Този на PKY е супер базов, аз обикновено го ползвам в съчетание с киселини или пептиди. Ако искаш да има и малко антиейдж ефект по-добре се асочи към новия Ato blue label в тубата, или intensive repair. На Too cool не съм го ползвала, beauty of joseon не е лош, малко твърде силиконов (по спомен) за моя вкус и доста парфюмиран.
Хада Лабо лосиона е тоник, но се ползва по консистенция от течен/воден или фърст към  по-плътен
Мерси Виола
Ще го ползвам като последна стъпка в нощна грижа. ( Есенстонера PY, The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA ) Не искам да трупам прекалено много стъпки, защото съм начинаеща, предпочитам да съм по наясно от кой продукт ще е ефекта ( или дефекта ) и поради скорошния контактен дерматит. А и да не сгафя нещо Neutral Face
не желая и фактор ( както се разбира от търсенето ми на нощен крем )
АТО - ми изглежда малко по тежка консистенция и гъстота отколкото харесвам аз , може и да съм в грешка ..
Кожата ми е по скоро дехдратирана отколкото суха. По време на наложената ми забрана за козметика и грим, само с компреси а лайка кожата ми се чувстваше супер ( е беше и лято, зимата се променя )
Too cool съм имала тестер, и се отразява много добре на моята кожа но все да пробвам ново Simple Smile
beauty of joseon ме изгуби значи, много съм чувствителна на миризми.

от Хада Лабо дали има смисъл след като в ординари продукта има ХК ?

Мисля да пусна поръчка от yesstyle до БГ този път.
къде бяхте описали как се става златен член

# 196

В Йолсе сега има ли някакъв купон за 5% или 5 долара?

Да, има.
http://jolse.com/bigsalecoupons.html
[/quote]

Мерси, обаче като натисна върху линка в сайта и ми дава, че генерира код и после нищо - къде мога да го намеря този код за 5$ и къде се въвежда след това, вече съм на чекаут страницата и не виждам автоматично да ми е приспаднало, нито пък да има поле да го въведа?

# 197
Има минимална сума под която не може да се използва.
Иначе преди плащането май се появяваше поле за въвеждането му.

# 198
Ох, оправих се с кода, сега друг проблем - първо пуснах новата си поръчка, след това му дадох Отмяна на предната.
Обаче явно няма да рефънднат, откъдето е плащано, т.е. Пейпал, ами ми излиза поле, от което да избера как искам да ми върнат парите - излизат някакви банки и пише, че името на акаунта трябва да бъде моето. Моля за помощ.
От падащото меню излизат само някакви корейски банки...

# 199
Спокойно, ще възстановят парите. Няма нужда да пишеш нищо.

# 200
Благодаря! Мислех си, че задължително трябва да избера нещо, за да подам молбата за отмяна, а то просто трябвало да натисна бутона Simple Smile

# 201
Някой питаше за слънцезащитни спрейове. Това съм си поръчала аз - https://ys.style/huAf7jO9lbb
Иначе имам и един спрей със Снупи... някаква колаборация беше, не помня марка, пак японски, не съм го пробвала още, някъде в дълбоките запаси съм го забутала, ама ако трябва ще го изровя да го снимам. Да си каже, който го интеррсува. Имаше и корейски спрей, но изчезна от пазара, май беше на JMSolution.
Този съм ползвала и много, ама много ми хареса -
Но и него нещо не го срещам вече.
Някои стикове също са подходящи за повторно нанасяне на защита върху грим.
Има и слънцезащитни пудри, мен не ме привличат, но все пак е вариант.

И забравих да спомена поръчката от Olive Young, която чакам... добре де, две поръчки чакам от тях. Уж нямаше да поръчвам втори път от тях, ама на. Подозирам, че и двете ще идат на митница, понеже от сайта ми казаха, че си декларират всичко до стотинка. Всичко съм адресирала до uk с ggbg.

# 202
Blixa,аз питах за спрейовете. Някой ден ако се присетиш,сподели моля те за забутания. Аз ФДТ и пудра не ползвам,но със сигурност ми е по-удобно със спрей,от колкото да мажа постоянно кремообразни,трябва ми и огледало и свободно време,което не винаги имам,та та така

# 203
  • Варна
Дайте ги пак насам тея сигурни сладури от EBay, че вече забравих какво съм поръчвала от J, то няма мърдане поръчката ми направо се изнервям вече . Щом са по-бързи и по-скъпо да е ще се пробвам.
Имам въпрос ! Мм има ЕОРИ номер издаден преди 2 години. Валиден би трябвало да си е още и ако аз поръчам мога ли да ползвам този номер, или да поръчам на негово име Или мога ли да го пратя той да се занимава , ако трябва освобождаване ?

# 204
Casual, ato крема е със сравнително лека консистенция предвид състава, подходящ е и при комбинирана кожа.
Виж някъде в старите ми постове има описание как се става златен член за месец Simple Smile

# 205
VanessaDE, мисията изпълнена Sunglasses
Марката е Rohto Mentholatum, ей така изглежда -
Сякаш е спешъл едишън на това (само мое подозрение) http://mentholatum.com.sg/sunplay/27-skin-aqua-sarafit-uv-mist-f … agrance-free.html
Намерих и друга вариация по темата - https://www.mystylingbox.com/products/rohto-mentholatum-skin-aqu … unscreen-spf50-pa
Моя го взех миналата година или от ибей, или от йесстайл.
Помисли и за вариант слънцезащитен стик, също е много лесно и удобно (е, стига да е хубав). Юнис се скъса да хвали този на Abib, има го в йесс. Заради нея развих психично разстройство - всеки път  като го намалят, не мога да не го купя. Не съм го пробвала още.
О, забравих още една удобна форма - къшън. Примерно:

Горе дясно (xylitol) нещо не ми допадна, още не мога да го изразходвам, все го заобикалям. Даже долях от слънцезащита, която харесвам, но пак стои пренебрегнат.

Miss_V, доставката е безплатна, даже сега видях, че всъщност вече е доставено при джиджибиджитата. Не ми се получават ибейските линкове, затова ето алтернатива -

Явно пак с куриер ми го е пуснал, ако пазаруваш там, не забравяй да му пишеш колко искаш да пе-де пе-кла пе-ри пе-ра Joy  Ех, ама как го закодирах само!

# 206
A аз имам такъв мист със SPF 50:

# 207
Супер,ще ги разгледам,благодаря ви Hug ще има да се фъскам Grinning

# 208
Дами, преглеждах Gothamista и попаднах на интересен пост за комбинацията от тоник със зелен чай и облъчване с инфрачервена светлина и за доста любопитните ефекти. Смятате ли, че с настолните инфрачервени лампи ще има ефект? Такава и без това ще купувам, че се отразява добре на синузита.

И също някоя дали е ползвала BLITHE Pressed Serum и в коя версия? Доста любопитен продукт ми се струва, заглеждам Tundra Chaga и Gold Apricot Simple Smile

Възползвах се от безплатната доставка в Джолсе, поръчах все неща, които искам от доста време, включително и супер препоръчваната от вас 3-в-1 есенция на Hyggee, много съм ентусиазирана! Но ме сърбят ръцете и за втора поръчка Grinning

# 209
bambinnah, и двете съм ги ползвала, като Tundra Chaga ми е любимият. Взимала съм го 2 пъти, бих взела и трети. Има консистенцията на крем, но в същото време си спомням, че беше доста по-воден. В момента, в който го разнесеш веднага попива в кожата. Много беше хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт