Азиатска козметика и грим 19

• 44 275
  • 780
  •   1
Отговори
# 270
Виола тя пише  13 долара общо
П. П.  не били 13 видях сега

# 271
  • софия
Здравейте, изпразних кредита снощи и YS веднага шипнали. Много тъпо парче съм, ей! Кредитът е в Евро, а по принцип акаунтът ми е в $. Та затова не ми даваше опция.. Маските на Dr Jart бяха на добра цена..
Хайде, действайте... Пълнете кошничките:blush:

# 272
HKl, аз виждам само един номер на поръчка на снимката, или? Това, че пише split shipping си го пише винаги. Имала съм разделена пратка и тогава има различни тракинг номера на отделните артикули.

# 273
Да, на всички пише един тракинг номер, но ми изпратиха мейл, че ми изпращат пратката, в който са описани само 2 от продуктите, които съм поръчала.Мисля, че пише един и същ тракинг номер, защото останалите продукти още не са изпратени и после ще актуализират, когато знаят и новия. 
А може пък и просто да са объркали в мейла и да са изпратили всичко. Ще стане ясно.

# 274
  • Варна
Момичета, малко помощ ако може. Въпреки че писах на Jolse да ми изпратят пратката с к-пакет и от тяхна страна потвърждение , че ще я пуснат с к-пакет, са ми я шипнали с DHL Sad  Когато проследя ми дава това. Има ли нужда от притеснение?  Пратката е пусната до Габко.
Скрит текст:

# 275
kremi1980,  струва ми се, че Габко не са приели пратката, или куриерите на DHL не са ги намерили на адреса. В този случай повторен опит за доставка се прави само след уточнение по телефона, а ако си дала твой номер (както Габко съветват), става сложно. На твое място бих писала на Габко, изпращайки и тук показаната информация.

# 276
Момичета, и аз имам проблем - като се регистрирах в Джолсе си написах мейла и паролата и след това като опитах да вляза и си въведох паролата, ми изписа, че тя трябва да е до 16 символа, а моята е 17. Но първоначално сякаш ми прие регистрацията. Тъй като не успях да вляза, реших да се регистрирам, все едно използвайки Фейсбук  профила ми. След това направих поръчки всичко беше наред, винаги се логвах директно с Facebook логин. До днес, когато като натисна Фейсбук логин и ми се отваря малко прозорче, в което пише: Facebook login is currently unavailable in this app. Опитах няколко пъти, през различни браузъри и винаги това.

После опитах да вляза по нормалния начин, като си въведох мейла и паролата от фейсбук профила ми и отново ми дава, че паролата може да бъде до 16 символа.  Опитах със забравена парола - иска мейл и име - пробвах с името ми в профила във Фейсбук, с името от поръчката ми и все ми дава Invalid ID - не знам вече какво да направя, като в омагьосан кръг съм, а имам поръчка за 130 долара...

Някакви съвети? Благодаря предварително!

# 277
Според вас да рискувам ли с една Последна поръчка от jolse до адрес в  Uk? Дали има шанс да пристигне навреме. Много ме сърбят ръцете да напазарувам и съм на кантар jolse много ме изкушава с цени.

# 278
Адреса на Габко в Англия е в гр. Guildford . Струва ми се, че има някакво объркване.

# 279
kremi, най-вероятно Габко са отказали поръчката, защото не е с предплатени такси и се дължат ДДС и такси. Звънни им първо на тях дали въобще ще приемат пратката и има ли смисъл ДЧЛ да я доставят.

Lemony , вчера ми шипнаха пратка от 11.11. Ако поръчаш сега най-вероятно ще я изпратят чак в началото на декември. Пътуват над 20дни. Както и да го смяташ, ако не е с някаква спешъл доставка, ще пристигне в Англия около или след Коледа. На сайта има и съобщение, че заради черния петък може да има допълнително забавяне с изпращането.

tiriti, на потвърдителния мейл от поръчката ти е изписано IDто както и имената, пробвай с тях и с мейла.

# 280
Мерси, Виола, не става, пробвах с всички имена, които могат да бъдат, както и с айдито и все дава едно съобщение - invalid ID. Дори не мога да им пиша, понеже трябва да се логна...
Има ли някой друг, който се логва с Фейсбук, да каже поне дали му излиза това съобщение - надявам се поне да е временен бъг с Фейсбук....

# 281
tiriti, пиши им на мейла с всички данни и ги помоли да ти пратят парола

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 18:12 от Viola Tarakanova

# 282
tiriti, аз също се логвам с фейсбук и цял ден ми излиза това съобщение. Пробвах с id, но не се получава. Имам две регистрации - една с имейл и една с фб(със същия имейл) и са различни една от друга, т.е за тази с фейсбук не отчита имейла като данна за вход.

Миналата година от йес пуснаха кодове за 20%, които важаха 24 часа. Започнаха да ги пускат в седмицата с черния петък- тази година се пада следващата седмица. Дали и тази ще пуснат нещо подобно? 🤔

# 283
tiriti, я гледай ти, оказва се, че и аз не мога да се логна през фб, получавам същото съобщение и имам същия неуспех с ID-то. Всъщност отдавна не мога да се логна по друг начин освен през фб (но мога само през браузър, през приложението им сигурно повече от година фб логването не ми работи). Е, сега вече никак не мога. Все пак остава варианта да им се пише на мейла, но засега нямам намерение да си правя тоя труд.

# 284
Надявах се да е проблем с това логване, който да разрешат, но щом на приложението не работи от година, това не е обнадеждаващо. Голяма каръщина с първата ми поръчка. Ще опитам по мейл да им пиша, въпреки че пише, че не е много сигурно кога ще отговорят.

Или да помоля някой, който се логва нормално, ако иска да ги извести, че Фейсбук логването им не работи?

Общи условия

Активация на акаунт