Азиатска козметика и грим 19

• 44 267
  • 780
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Еми, толкова е обикновената доставка в Розата, около 20долара е килограма
Благодаря, Виола, ще си прегледам старите поръчки да видя за какви кг, колко съм плащала. Въпросът е, че с ди еч ел ще отиде на митница, макар, че поръчката ми е за 35 долара.

# 256
На мен ми дава 4ри опции за доставка, едната е k-packet

# 257
При мен излезе 10$ килото от Розата, онази голямата поръчка от август. Shipping method: 3 [EMS] GB (Express)(4.21kg)
Сигурно ми е остаряла информацията, но нямам по-нова. Пък и големите грамажи, обикновено излизат с по-добра цена. Не отиде на митница, дойде си директно при превозвача.

И тука малко неволи да споделя -
Скрит текст:
Сега се мъча с двете поръчки от Olive Young. И двете са вече в UK, и двете ги поеха Parcelforce и нещо се бунтуват срещу адреса на ггбг. На първата днес й платих митническите такси, трябваше да се свържа през сайта на парселфорс и да си поискам кода, с който да платя, защото те от 11-ти октомври до днес, така и не ми го пращат. Зле са почти колкото нашите пощи... Като платих, ми излезе и адреса за доставка - преработили са го, махнали са ми ИД номера и никъде не пише вече ggbg, добавили са си и разни работи към адреса... Rage От ггбг ме успокоиха, че нямало проблем... Ама много ме вбесиха тия свободни съчинения на Parcelforce.  
Втория пакет, според тракинг номера, бил с недостатъчен адрес Scream

Егати парселфорса... седнах да въртя телефони, накрая стигнах до една бритиш леличка с треперещ глас, според която нямало проблем с адреса. Да ама дори на техния собствен сайт пише, че има проблем. А докато се добера до тази леличка, ми се разказа играта от роботизирани лелички. Не знам колко кръга на ада минах с ботове и "за това натиснете 1"..."за онова натиснете 2" и аз пъшкам, съскам и натискам до умопомрачение.
Изобщо днес ми взеха здравето, а тук не съм описала и половината от пируетите, които трябваше да правя.
Как може с Royal mail всичко върви по мед и масло (да не са им уроки пу пу!), а тия хубостници да ме правят луда. Ако имате избор - заобикаляйте Parcelforce, това е моя съвет.
Хайде и една добра новина. От ибей си поръчах този комплект -

А пристигна този дзвер -

Не мисля да се оплаквам Heart Eyes
Чак и подарък гривничка на sum37 имаше -

Ох, Viola, изкушаваш ме с този код... още повече, че имам 3 поръчки, които не са шипнати още от йесс и май все още има време за някоя нова само с налични неща.

# 258
Blixa, остава и да се оплакваш GrinHeart
Много ме е яд, че никак не се разбирам със su:m... чуствам се естетически ощетена Sob  Почти от всичко, което съм пробвала,  в един момент започвам да се обривам. Ферментите в по-наситените формули като цяло не са моето нещо, оризовия тонер на I`m from също не ми понесе, въпреки че е базов.

BTW, виж под пластмасата на кутията дали нямаш тампони за сваляне на грим подарък

# 259
Айгуу, нямам тампони, срамота Joy
Ами тя и моята връзка със сум37 не е съвсем идеална... Secret Essence Mist-а започва да ме изприщва след няколко дни. Да чукна на дърво, тонера от серията, сякаш ми понася. Или поне засега така изглежда...
Жалко за оризовия I'm from, значи има голяма вероятност и при мен да създаде проблеми. От пелиновата им есенция съм доволна, не ме изрина, което само по себе си е постижение.

# 260
Може пък да са били в кутията на Whoo Thinking  Знам, че някъде имаше.

Моята пратка ат Yesstyle със expedited delivery вече е доставена.  Поръчана на 11.11/шипната на 12.11/доставена на 19.11, общо 8-9дни.

Да похваля този скраб за скалп. Много приятен за ползване, разпенва се добре и е огромно количество. Ползвала съм на разни европейски марки преди време и все бяха и скъпи, и ужасни, но този го взех по препоръка на Вика koffka_the_cat и съм много доволна. Има подобен продукт и на Lador, също е хубав.

https://www.yesstyle.com/en/cp-1-head-spa-linetea-tree-salt-scal … ml/pid.1067512047

# 261
misha_misha, някаква алергия е и според мен, но не е задължително да е от крема. Преди да ползваш правиш ли си пач-тест за реакция? Погледнах му състата, на пръв поглед няма нещо притеснително.

swetulka, на чекаута горе в ляво имаш две отметки за стор кредит и rewards кредит.
Скрит текст:

zari65, звънни си в банката да ги отблокират. Ще искат да им пратиш имейлите с канселираното плащане. Няколко пъти ми се е случвало и става бързо.
Не съм си правила пач тест, но след като спрях да го ползвам след 3-4 дена отоците изчезнаха. Започнах да мисля, че крема просто си върши работата, защото е обявен за дълбоки бръчки и може би функцията му е да ги изпълва, а моите са мимически, нооо нали казват, че е добре периодично да се прилагат по - тежки кремове /поне така са ми казвали /

# 262
Докато си ровя небрежно, се натъкнах на това, сгря ми се вечно недооценената и пренебрегвана бг душица -

Още повече, че имат само 6 аромата. Да отделят един за нас, много ме трогна Cupid

# 263
КореЯнки,

Моля за помощ -
Скрит текст:
джолсето са ми шипнали пратка от тази с безплатен ДХЛ до България, но са я разделили и ми изпращат продукта, който беше на промоция 0 долара и още един за 13 долара.
Не съм запозната особено много с работата на М., сега какво ще плащам, 2 пъти ли трябва да плащам на ДХЛ по 24 лева за представителство?

# 264
КореЯнки,

Моля за помощ -
Скрит текст:
джолсето са ми шипнали пратка от тази с безплатен ДХЛ до България, но са я разделили и ми изпращат продукта, който беше на промоция 0 долара и още един за 13 долара.
Не съм запозната особено много с работата на М., сега какво ще плащам, 2 пъти ли трябва да плащам на ДХЛ по 24 лева за представителство?
За какво представителство не минаваш 30 лв за пратка?

# 265
iliana__ , отговри ми на въпроса, благодаря.

Мислех, че умишлено разделяне на пратката не те спасява от М и като представя извлечение и скрийншот на пратката се вижда, че е над 30 лв.

# 266
Дайте нещо интересно от yesstyle за допълване на поръчка?

# 267
  • Reasonford Manor
Дайте нещо интересно от yesstyle за допълване на поръчка?
Някое мини.

# 268
iliana__ , отговри ми на въпроса, благодаря.

Мислех, че умишлено разделяне на пратката не те спасява от М и като представя извлечение и скрийншот на пратката се вижда, че е над 30 лв.

Не те спасява, ако отиде на митница и щом по фактура е над 30лв ще се плаща върху цялата сума независимо в колко пакета е изпратено. С ДЧЛ ако имаш ЕОРИ номер не плащаш за представителство, дължиш само ДДС.
Честно казано учудвам се, че са разделили пратката. Каква е логиката? ДЧЛ нямат ограничението за тегло на пощите, а за изпращача с 2 пратки е по-скъпо.

# 269
Откъде да ги знам 😀може би за да изпратят по-бързо, въпреки че не съм настоявала да бързат

Общи условия

Активация на акаунт