Азиатска козметика и грим 19

• 44 260
  • 780
  •   1
Отговори
# 240
Докато да завъртя телефон и надраскам мейлите и пейпал ми възстанови парите.
Пуснах една поръчка скромно първо да видя дали ще сработи и сега евентуално втора.

Бях се зарекла да не купувам поне две години тонери, ама как да го изпусна този на тази цена, а и харесвам нещата на марката, които съм ползвала.
https://jolse.com/product/rovectin-cica-care-purifying-toner-260 … p;display_group=1

Поръчах и таз машинка
http://jolse.com/product/elrakorea-galvanic-new-face/19731/?cate_no=1187

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 12:27 от zari65

# 241
swetulka,  няма общо с кода. Не знам къде и полето ако се поръчва от телефон, така изглежда от компютър. Това е стъпката преди самото плащане.

Зари, в момента съм заредила поне 10тонера за резерва Joy

една_мама, кушъна на JSM е с леко покритие и може би едно от най- естествените, на които съм попадала. Нанася се малко, едно натискане, като количеството леко го разнасяш на релефната част на капачето. С леки потупвания и изгеляния нанасяш. Има клипчета.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 12:01 от Viola Tarakanova

# 242
  • софия
И аз от комп., стигам до там
100 пъти,  но не се появява такива поле.. От вчера се боря Confused
Нейсе..

# 243
Оризовия тонер, ако не беше с 21 дена доставка досега да го бях боднала - това отива след нова години във всички случаи.

# 244
  • софия
Е аз заради това си останах без маските на Anskin. Така им се бях наточила...

# 245
Аз към момента съм със 798 рейтинг, събиран повече от 10 години. Много пъти ми е помагал в различни ситуации, продавачите са по-спокойни и доверчиви.
WoW! 798!!! Това е впечатляващо! От любопитство погледнах моя, на Ибей съм от Jul-23-07 и е 100% позитивен , но само 241 Simple Smile

# 246
Все пак ще си пиша с пейпал. Неуспешната сутрешна транзакция по тяхна вина ми струва 1.23 евро, които са си удържали.
Не може така, жена във възраст съм, докараха ми сърцетуп, така да ми спират шопинга. Sunglasses

# 247
zari65, така са финансовите институции, винаги те прекарват. Скоро на приятел на моя съпруг взех една техника от Алито, 148 долара.  Китаеца нещо не му се изпращаше, скъпа му била доставката и ми върна парите.  Банката ми блокира парите на един курс, после като ги дръпна ме прекара на по-висок курс, при връщането на сумата от Алито по картата имах такса превод и парите бяха възстановени по ниския курс на долара.Тройно  прецакване Rage По малко, но системно......и винаги в полза на банката.

Агент, този рейтинг съм го натрупала от 2008 г. насам. Първата ми покупка беше козметика от азиатски продавач. Blush   Това е било знак, че е трябвало още тогава да започна да използвам само азиатска козметика, но аз не съм се усетила и загубих много време докато премина през повечето европейски, после американски марки козметика....

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 23:31 от necha

# 248
КореЯнки, има ново кодче за Yesstyle ако някой все още има нужда Simple Smile Важи за поръчка над $35, не можах да намеря до кога е валиден, но може би ще е до черния петък

2020BLACKFRI

Редактирам се смалко инфо за expedited доставката на Yes. Ползват Royal Mail Tracked 48™

Free    (US$ 139 or more)
US$ 8    (between US$ 59 & US$ 139)
US$ 12    (below US$ 59)

Поръчах на 11 ноември, на 12ти беше шипната. Днес по тракинг вече е в UK.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 12:50 от Viola Tarakanova

# 249
След голяма пауза, накупих доста неща и искам да похваля нощната ампула на Миша. Аз имам чувствителност към масла и въобще не очаквах да ми хареса, но в момента ми е любимият продукт. Ползвам я малко над месец и си усещам кожата някак по-загладена и с по-равномерен тен. Надявам се и на анти-ейдж ефект. Joy
Другият серум, който тествам е Keep Cool Soothe Bamboo Serum. Много е лек и хидратира и в началото по-скоро бях разочарована, защото имам доста тонери, които правят същото. Обаче имам една маска с гликолова киселина, от която много често се зачервявам, и като пробвах серума след нея веднага ми успокои кожата, та ще го ползвам в такива моменти.

# 250
Виола, не ни изкушавай с кодове Simple Smile
Двете ми поръчки от Yesstyle са вече в Холандия, но тази от Джолсето е заседнала в International post office

# 251
  • София
Момичета, исках да поръчам от Розата до UK, но ми дава доставка само с DHL и съответно цената е към 27 долара... няма да ги дам.
Някой поръчвал ли е от там?
Колкото и да не харесвам Yesstyle, /нямам основателна причина/ ще трябва от там да поръчвам.

# 252
От розата поръчах преди около 3 седмици, доставката ми беше към 10 долара (до UK), но тя се определя от теглото на пратката, предполагам твоята пратка е доста по-тежка?
Не е с DHL изпратена, икономичен вариант беше.

# 253
  • София
От розата поръчах преди около 3 седмици, доставката ми беше към 10 долара (до UK), но тя се определя от теглото на пратката, предполагам твоята пратка е доста по-тежка?
Не е с DHL изпратена, икономичен вариант беше.
Не е тежка, 1,200 кг е. Ще махна нещо и ще видя дали ще има корекция. Благодаря.

# 254
Еми, толкова е обикновената доставка в Розата, около 20долара е килограма

Общи условия

Активация на акаунт