Азиатска козметика и грим 19

• 44 258
  • 780
  •   1
Отговори
# 225
Viola, от cosmeticmarket скоро не съм, но преди помня, че шипваха много бързо и са ме изненадвали в щастливите времена, когато всичко идваше без проблем в нашите пощи.
Имам 4 малки пратки с тестери на Whoo и Ohui, направени са 30.10. - 04.11. Всичките са вече натоварени на самолетите и пътуват, 3 от тях даже в един и същи полет 😁
Колкото и да се забавят в Англия, до края на месеца ще са при мен. Все още не е късно за поръчване от Ибей, до Коледа всичко ще е пристигнало. Малките пратки минават по-лесно летището в Корея, не ме питайте с какви усилия се удържам да не поръчвам повече. После защо вървяла корейската икономика... 😆

# 226
Момичета, проблем... Купих си около очен крем на Hada Labo против бръчки от ДМ, на който пише, че е за дълбоки бръчки. Имам мимически, но предвид възрастта /40+/ реших, че хидратиращ ще ми бъде лек,а съм чувала, че е добре периодично да се ползват по-силни кремове /било нещо като терапия, хм знам ли/ Пробвах го 2-3- дни и тази сутрин се събудих с големи отоци около очите - отгоре и отдолу, лявото е и зачервено към кладенчето. Направо го докарам на японски очи... Почти не ползвам козметика, защото все ми лепне и не ми попива, съответно ме дразни, но при други кремове не ми се беше случвало. Как мислите, дали е алергия или ми е дошъл силен? На друга от вас случвало ли се е?

# 227
Според мен е алергия към някоя съставка в крема. Случвало ми се е и е ужасно. Тези оттоци минават поне при мен много бавно. Пийте нещо противоалергично.

# 228
  • Русе
За всички фенове на оризовия тонер от I' m from , вече и серум на много добра цена!
Много съм изкушена!😍
https://www.yesstyle.com/en/im-from-rice-serum-30ml/info.html/pid.1097189883

Код за Yesstyle : NDBL3S

# 229
Гледах някакви машинки са напускали пак, но не ни ги дават за европейско да си ги купим.
И ни геолокират тия китайци, а уж дрън-дрън не трябваше да се прави.

Чудя се на led малките машинки дали да не си взема една от ибей или някъде другаде.
Ако сте купували скоро дайте идеи.

# 230
  • софия
Момичета, как се използваше yes Style Credit? Имаше ли някакво специално изискване? Отчита, че го има, а при сheckout не ми дава опция да, го използвам... Тъкмо съм занулила едни 50$..

# 231
  • Бургас
Sissi 81, оризовия серум ме довърши. Сериозно, човек как да спре? Имам 21 серума, моля убедете ме, че нямам нужда от още.

Зари, кои машинки гледаш?

# 232
Пробвах къшъна на JSM Essential Skin Nuder. Цвета ми пасна идеално, държи се добре през целия ден, не ми омазнява в Т-зоната, не се изтрива. Като за ФДТ е перфектен, но като съм си свикнала с мижавото покритие на ВВ или СС кремовете и този ми стои малко неестествен. Слагам оскъдно количество,, но може би техниката ми куца.
Затова сега съм в търсене на ВВ/СС и ви моля да споделите вие от кои сте доволни.

# 233
  • Русе
Йен ,няма да съм аз!😂
Ще направя една поръчка с няколко продукта,които са с по-дълъг период на шипване, до България.
Та да видим...

# 234
Sissi 81, оризовия серум ме довърши. Сериозно, човек как да спре? Имам 21 серума, моля убедете ме, че нямам нужда от още.

Иха! Моля те, като ти остане време, сподели като човек с доста опит и добра база за сравнение, от кои серуми си доволна, защо и с какъв тип кожа си. Много ще съм ти благодарна! Simple Smile

# 235
Според мен е алергия към някоя съставка в крема. Случвало ми се е и е ужасно. Тези оттоци минават поне при мен много бавно. Пийте нещо противоалергично.
Благодаря за съвета. Нямах нищо под ръка за пиене и реших да пия повече вода. Също си намазах около очите с гел от листо алое. На сутринта оток имаше, но по-малко.

# 236
Голяма каръщина ме е подгонила.
Тръгнах да правя поръчка от джолсе и пейпал се срина, пишат ми съобщение, че плащането е анулирано по някаква причина, парите от картата ми са изтеглени, не можело да се завърши плащането и щяло да отнеме няколко дни да ми ги върнат.
Та с дръпнати пари и без поръчка.

On 16 November 2020, you authorized a payment of .........00 BGN on your card xx-йййййй. If the payment is voided for any reason, the pending amount won't be charged. It may take a few days for this to show on your card statement.

Да им пиша ли на пейпал или да отварям case.

Явно някой дух иска тотално да ме откаже да пазарувам повече.

# 237
Вчера направих последни поръчки за тази година от ибей, не съм имала проблеми с пейпал. Доставката е до английския адрес на Габко, след НГ, ако нещо много ме изкуши ще използвам немския им адрес.
Иначе ме успокоиха с ето този имейл

Скрит текст:
Здравейте,
За съжаление към момента няма информация със или без споразумение Великобритания ще напусне Евросъюза и при какви митнически условия.
Към момента можете да пазарувате безпроблемно и да изпращате пратки
към склад UK.
Разписанията на курсовете по коледните празници ще бъдат обявени в
сайта ни до около седмица.

Бях решила да взема към 1000 тестера от ибей, но слагах, махах разни продукти и се оказа, че със 600 тестера надхвърлих лимита, който си бях поставила. Разделих на 3 поръчки за да не реши някой продавач да ми изпрати продуктите с приоритетна доставка. Взех запаси на досегашните ми запаси - ампули, есенции, серуми, от които съм доволна, както и нови продукти, които не съм ползвала. Предните месеци също бая пазарувах и може да се окаже, че ще имам и за след 2023 г. продукти. Към пазаруващите от ибей, добре е поне веднъж годишно да купувате нещо от сайта и да получавате рейтинг точка от продавача, защото след една година, ако няма точки рейтинга се занулява. Аз към момента съм със 798 рейтинг, събиран повече от 10 години. Много пъти ми е помагал в различни ситуации, продавачите са по-спокойни и доверчиви.

# 238
misha_misha, някаква алергия е и според мен, но не е задължително да е от крема. Преди да ползваш правиш ли си пач-тест за реакция? Погледнах му състата, на пръв поглед няма нещо притеснително.

swetulka, на чекаута горе в ляво имаш две отметки за стор кредит и rewards кредит.
Скрит текст:

zari65, звънни си в банката да ги отблокират. Ще искат да им пратиш имейлите с канселираното плащане. Няколко пъти ми се е случвало и става бързо.

# 239
  • софия
Много благодаря, Виола. Не се появи такова поле, може би защото използвах общия код 12%.ще опитам без него, че ме парят тия  50$.
За превозвачи те-сигурно ще приемат пратки и след НГ, но дали ще има допълнителни  условия и плащания за клиентите?!! Ще виддом

Общи условия

Активация на акаунт