Азиатска козметика и грим 19

• 44 258
  • 780
  •   1
Отговори
# 405
necha, напълно те разбирам, за съжаление често се случва напоследък с продуктите с 2години shelf life. Аз вече гледам от тях да не поръчвам от jolse, само от yesstyle. Други марки с 24месеца вместо стандартните 36 са Real barrier и Pyunkang Yul

# 406
  • софия
Ние може и да се разбираме, но те със сигурност - не:blush:
Коя нормална корейска дама ще има 20 тонера:grinning:
Виола, благодаря ти предварително, ето съставите
Toning essence dual

И gluthion amp.

# 407
Светулка, разменила си ги Simple Smile Не бих използвала заедно. И двата са подходящи за самостоятелна употреба след тоник.

# 408
  • Русе
Още един прекрасен продукт!😍
Двуфазен тонер от Benton
https://www.yesstyle.com/en/benton-let-s-carrot-oil-toner-150ml/ … 72##productAnchor

# 409
Пристигна ми първата поръчка от Йес Simple Smile Изникнаха ми 2 въпроса:

1. Klairs Preparation Unscented Toner подходящ ли е за 7 скинс? На влажна кожа ли трябва да се нанася? Край очите нанася ли се?

2. Melano CC - четох, че веднага след измиване, на суха кожа, първо то, т.е. без тонер - вярно ли е това?

След него мога ли да сложа тонер, ферменти, снейл муцин?

Благодаря предварително на включилите се!

# 410
1. Klairs Preparation Unscented Toner подходящ ли е за 7 скинс? На влажна кожа ли трябва да се нанася? Край очите нанася ли се?
Да. Не е е задължително. Да, но внимателно, и само, ако не ти ги раздразва.

Цитат

2. Melano CC - четох, че веднага след измиване, на суха кожа, първо то, т.е. без тонер - вярно ли е това?
Да, това важи за всички продукти с висока концентрация на киселини. Също така трябва да изчакаш продуктът да попие напълно. Изключение е, ако използваш измивни с високо пх. Тогава нанасяш балансиращ тонер, изчакаш да попие напълно и нанасяш Меланото.

Цитат

След него мога ли да сложа тонер, ферменти, снейл муцин?
Хидратиращ тонер може, последните две са активи и не е желателно, за да не се получи претоварване на кожата и евентуална алергична реакция.

# 411
Благодаря ти много! Значи, когато е Меланото - него, тонер и направо крем.

# 412
  • София
Имам пристигнала поръчка при превозвач в Англия от J, горе-долу около месец след като съм я направила и още една, която по всяка вероятност трябва да я доставят утре. Днес пуснах още една поръчка.
Момичета, тези от вас, които има спукани капиляри по лицето и ползват продукти с ферменти, как ви се отразяват? В момента използвам цялата серия на Sooryehan Hyobidam Fermented от едно мини и учудващо за мен ползвам всичките 5 продукта без да се утежнява кожата ми.

# 413
Взех си Cosrx Bha blackhead liquid exfoliant.
Изплаква ли се след употреба или да го оставя върху кожата?

# 414
  • София
Дами, пиша за първи път при вас. По принцип използвам сертифицирана натурална козметика и азиатска и европейска. Не съм особено запозната с рутината при използване на азиатската козметика. Основно почиствам лице, флорална вода,  серум, крем това е вечер. Сурин само по леко почистване, флорална вода и крем. Търся си продукт с повечко витамини и минерали, който да нанасям като подхранващ след почистваща маска. Загледах се в този серум. Дали бихте изразили мнение за него? На 32 години съм с комбинирана чиста кожа съм.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 10:39 от nuschinka

# 415
Искам да ви питам, след като ви шипнат поръчките от Йес, до колко дни виждате информация за пътуването на пратката в проследяващите сайтове?

Имам 3 поръчки от Йес, двете вече са при превозвач и помня, че след 2 дни някъде вече ги имаше в сайта за проследяване. Притеснява ме последната ми поръчка от 26 ноември, шипната е на 27 ноевмри, но и до днес ми изписва, че такъв номер не е намерен...

Нормално ли е или може да има някакъв проблем с пратката?

# 416
tiriti, не се притеснявай, от йес са бавни с тракинг номерата, нормално е. На последната ми поръчка им отне седмица и половина да издадат номер.

nuschinka, аз съм го ползвала, доволна съм. Имам като твоята кожа. Друго витаминно, което мога да предложа е
CNP Laboratory Vita-B Energy Ampoule, много добро, кожата ми направо светва, става една "напомпана". Както и всичко с прополис, разбира се, но моята кожата обожава прополис. На Dr. Ceuracle прополисът ми е вечен любимец.

borisova.v, не се изплаква.

# 417
  • София
Reddish Brown, благодаря! Понеже не ми се поръчва от чужбина, мога ли да се доверя на тукашни магазини? Серума за който питах го има на няколко места.

# 418
Reddish Brown, благодаря за успокоението. Те номер веднага в деня на шипването още ми издадоха, т.е. имам го като цифри и букви, само в 17track не го открива още...
Но да се надявам, че пратката пътува.

# 419
Reddish Brown, благодаря! Понеже не ми се поръчва от чужбина, мога ли да се доверя на тукашни магазини? Серума за който питах го има на няколко места.
Ами, честно да ти кажа, рискувай, но само от големите сайтове или kocos.bg. Из ибей се въртят такива изпипани ментаци, правени в Китай, че свят да ти се завие, но не вярвам точно големите фирми да си играят да внасят промишлени количества оттам. И все пак имай едно наум.

А, tiriti, ти това ли имаш предвид? Споко, 17track са още по-бавни.

Общи условия

Активация на акаунт