Азиатска козметика и грим 19

• 44 236
  • 780
  •   1
Отговори
# 450
Получавали ли сте такъв мейл
 Hi  ............................... /тук са ми данните и номера в ггбг/

We’ve been notified that a parcel has been posted to you from JOLSE in Korea (Republic of).

We’ll let you know when it’s in the UK and Royal Mail has it for delivery.

Подател е royalmail.com

Няма прикачени файлове и е темплейт.

# 451
  • Prismatica Aerie
Да, ето за поръчка от йесстайл:
Скрит текст:
След 2 дни получавам подобен, че пратката е минала успешно през митница.

# 452
Здравейте, а имате ли идея къде може да се следи за адекватни тестове за слънцезащитни кремове, кой отговаря на изискванията и кой не?

# 453
Благодаря, catalano, обикновено трия наред в пощата освен мейлите за поръчките, този го отворих по погрешка, та да разбера английските пощи, че имат такава добра практика да уведомяват.

# 454
Зари, постоянно получавам такива мейли.

cyberart, щом един продукт е пуснат в продажба той е минал всички необходими тестове и отговаря на съответните международни и местни стандарти. Винаги има вариант някой да е допуснал грешка в дадена партида ( или бг варианта да си е платил) но това не означава че трябва да има съмнение във всичко и всички. По тази логика трябва да започнем да проверяваме дали вит.Ц е с обявената концентрация, дали пептидите са толкова и тн. Има съответсвие на обявен състав, съответствие за качество, има стандарти - официални документи, по които се произвеждат нещата независимо от вида.
Спокойно, за годините които ползвам КК съм видяла няколко "големи" скандала и драмата е повече интернет и трупане на трафик и после всичко отшумява.

# 455
Виола, благодаря за отговора ще следим какво се случва и ще си ползваме КК Simple Smile

# 456
  • София
Viola, не бяха никак малки пратките. И двете бяха с безплатна доставка, но първата беше преди промоция. Преди намаления над 150, с намаленията към 90 излезе. Теглото беше над 1 кг.
Втората беше с промоцията за доставката - към 60 $. Тя беше малко по-малка като грамаж.
Или са затрупани предпразнично, или DHL ги пропускат по-лесно. Не знам, но съм доволна Simple Smile
С първата запасявах като за по-дълго докато видим какво става с UK, втората я пуснах да се възползвам от безплатната доставка и да допопълня запасите Grinning Скоро като нищо ще пусна трета, за да проверя до кога ще минават гратис Joy

# 457
Една загадка се получи днес при превозвача - пакета е от Йесстайл, кутията е на dhl, но не е пратено с тях, не е и с обичайния етикет от холандските пощи. Те обикновено декларират съдържание: scarf и някаква сума под 15$, а тук са шляпнали не просто пълната сума, а даже тази без кодовете за намаления, която реално не съм платила... Thinking
Скрит текст:

Мистерия...

То може и друг път да се е случвало такова нещо, но от royal mail все си лепят етикетите върху старите такива и досега не съм виждала такова нещо. Попритесних се...

# 458
И аз имам някакъв странен пакет при превозвача в Германия, подозирам че е едната от мойте прословути пратки, които издирвах по митници, но още не смея да се зарадвам. Там друго не чакам или поне не помня да чакам.

# 459
blixa, доста често ми се случва да идват от Yes в кутии на ДЧЛ, явно използват каквото им падне, но никога с такава декларирана стойност. Една от пратките ми обаче я пращаха наново, защото е била задържана на митница заради декларирана висока сума според мейла, който ми пратиха.

# 460
  • софия
Момичета, съчувствам ви искрено за митническите бъркотии и забавяния.  При мен нещата вървят горе-долу в ритъм, GGBG не изглеждаха разтревожени за ситуацията след НГ.
Обаче ,аз сега имам друга тревога. Направих някаква алергия (така си мисля,де)вече и аз не знам от какво.Та, много моля притежателките на розацея да ми кажат: назолабиалните гънки и зоната на мустака локализация ли са ? Нямам пъпки и капиляри, само яка червенина и сухота. Не искам да е розацеяяяя!!
Ще ида на дерматолог сигурно, но вие сте умници и препатили, дайте ум!

# 461
Типична реакция към ретинол. Ползваш ли?

# 462
  • софия
По принцип- да. Миналата зима без проблем, сега го  започнах пак, но разбира се, в момента - не. Първият път се появи след маска с арбутин, последвана от друга шийт. Но е само в тази зона, странно!!
Благодаря ти за пореден път, отзивчива Виола!

# 463
  • DE
Здравейте,
някой от вас дали е ползвал тази паста за зъби и може да ми даде съвет откъде мога в момента да я поръчам.
Pleasia Tea Line Pine Needle Tee

Благодаря ви предварително

# 464
И аз получих пратка от Jolse с DHL без митница, много съм доволна!

Четох по-напред, че посредниците не приемали пратки с куриери като DHL и FedEx, ама... Защо? И с какво тогава приемат? Само с пощите ли? Защото, ако ми изпращат с пощи, аз не виждам смисъл като клиент да ползвам превозвач... Или нещо бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт